Случи ми се нещо странно X

• 132 470
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
Котките имат този защитен механизъм да "изключват" - при страх от дразнител на много близко разстояние.
Временната им парализа е вид бягство.

Така ли, не знаех това, хах. Благодаря за разяснението   bouquet

# 376
  • Sofia
Много интересна информация открих тук http://psi.newage.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%81% … D1%82%D0%B8%D1%8F

# 377
  • Варна
Преди малко като се прибирах, пред нас видях една голяма бяла котка. Беше сладка, към нея се приближи друга голяма но черна котка, очите й  светеха, но това е нормално. Та черната котка се приближи близо до бялата и почна да й мяука  и бялата просто замръзна..ни звук, ни мърдане..нищо. Просто замръзна, беше ми интересно и почнах да пляскам с ръце на бялата котка, но нищо, все още си стоеше, а черната вървеше напред назад и хвърлих малко камъче към бялата котка за да избяга но ...пак нищо. Накрая черната се върна и мяука пак над главата на бялата и чак тогава тя все едно се събуди от хипнозата..беше много странно. Стоеше неподвижно 3-4 минути и не обръщаше внимание на моите движения и усилия тя да помръдне, а другите котки обикновено бягат..

Чисто белите котки обикновено са глухи, предполагам, че това е причината.

# 378
Преди малко като се прибирах, пред нас видях една голяма бяла котка. Беше сладка, към нея се приближи друга голяма но черна котка, очите й  светеха, но това е нормално. Та черната котка се приближи близо до бялата и почна да й мяука  и бялата просто замръзна..ни звук, ни мърдане..нищо. Просто замръзна, беше ми интересно и почнах да пляскам с ръце на бялата котка, но нищо, все още си стоеше, а черната вървеше напред назад и хвърлих малко камъче към бялата котка за да избяга но ...пак нищо. Накрая черната се върна и мяука пак над главата на бялата и чак тогава тя все едно се събуди от хипнозата..беше много странно. Стоеше неподвижно 3-4 минути и не обръщаше внимание на моите движения и усилия тя да помръдне, а другите котки обикновено бягат..

Чисто белите котки обикновено са глухи, предполагам, че това е причината.

Дааа....
От трите броя чисто бели котки вкъщи, само една чува. Simple Smile

# 379
моята хулиганка е чисто черна и също не чува  newsm78

# 380
  • София/Варна
Здравейте Hug Да разкажа какво ми се случи и на мен, не е странно, по-скоро не мога да разбера какво е и защо. Прибрах се за празниците в родната ми къща при майка ми и баща ми. Размотавам се нещо из стаята ми, изпуснах нещо на пода, наведох се да го взема и хоп гледам зад перваза на пода увито в найлоново пликче някакво листче.. Rolling Eyes На листчето имаше някакви ченгелчета и думи на арабски или някакъв подобен език и отдолу моето име на латиница. Инстинктивно го скъсах, после пък се замислих и го снимах. Утре ще кача снимката, че е на таблета и сега не ми се занимава.. И се чудя какво е това чудо ?! Освен майка ми, баща ми и вече бившия ми приятел тук друг не е влизал.. А няма как това нещо да е старо, защото первазите са слагани скоро.. Та, някой да е чувал нещо по въпроса?

# 381
Здравейте Hug Да разкажа какво ми се случи и на мен, не е странно, по-скоро не мога да разбера какво е и защо. Прибрах се за празниците в родната ми къща при майка ми и баща ми. Размотавам се нещо из стаята ми, изпуснах нещо на пода, наведох се да го взема и хоп гледам зад перваза на пода увито в найлоново пликче някакво листче.. Rolling Eyes На листчето имаше някакви ченгелчета и думи на арабски или някакъв подобен език и отдолу моето име на латиница. Инстинктивно го скъсах, после пък се замислих и го снимах. Утре ще кача снимката, че е на таблета и сега не ми се занимава.. И се чудя какво е това чудо ?! Освен майка ми, баща ми и вече бившия ми приятел тук друг не е влизал.. А няма как това нещо да е старо, защото первазите са слагани скоро.. Та, някой да е чувал нещо по въпроса?

Мисля, че е магия,за добро или за лошо, направена от ходжа, но не съм сигурна. Чинка ми така намери във възглавницата си подобно и като отиде някой ходжа да го разчете, той й казал че е направено за смърт, държа да отбележа че ТЯ падна 3 пъти и трите пъти беше на косъм от смъртта, но..сега е жива и здрава.

# 382
  • Sofia
нещо по-различно забелязала ли си да ти се случва преди и след като си намерила листчето

# 383
Джули, снимай го и го качи тук, ако е на арабски, ще мога да ти кажа за какво е.  Peace

# 384
  • София/Варна
Съжалявам, надали нещо ще се разбере, защото много го скъсах Embarassed ето:

Единственото необичайно е, че се разделих с приятеля ми, който родителите ми не одобряваха. Това е, всичко останало си тече по старо му.

# 385
  • Sofia
да не е пък именно от тях направена,разбира се с най-добри чувства,родителя нали иска на-доброто за детето си...т.нар.бяла магия....попитай ги

# 386
Много букви не се виждат добре. Ако е това, което предполагам, е пожелание за сватба, като да преследваш някой да се ожениш за него.
По-късно ще потърся за други варианти, защото ако буквите, които не се виждат добре, са други, ще се промени и значението.

# 387
Много букви не се виждат добре. Ако е това, което предполагам, е пожелание за сватба, като да преследваш някой да се ожениш за него.
По-късно ще потърся за други варианти, защото ако буквите, които не се виждат добре, са други, ще се промени и значението.

...а и има грешка в името, липсва буквата "л".  Rolling Eyes

# 388
  • В тъмната гора.
Съжалявам, надали нещо ще се разбере, защото много го скъсах Embarassed ето:

Единственото необичайно е, че се разделих с приятеля ми, който родителите ми не одобряваха. Това е, всичко останало си тече по старо му.

Може да е от родителите ти.

# 389
  • В тъмната гора.

...а и има грешка в името, липсва буквата "л". Който е писал, много е бързал.  Rolling Eyes
или хождата не знае български както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт