Случи ми се нещо странно X

• 132 405
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Записвам числата и ги пуснах за утрешния тираж с 5-те милиона. Последното число, което ми трябваше записах след като сънувах някакъв мъж, който ми каза:"Запомни моят номер. Последната цифра е 7". Дори и да не спечеля утре ще си пускам тези числа.
Колко числа позна?  Wink

# 481
За първи път ги пуснах за утрешния тираж.

# 482
  • София
За първи път ги пуснах за утрешния тираж.
Успех!  Peace

# 483
Мерси.  Hug Ще докладвам колко числа съм познала.

# 484
Здравейте.
Само да кажа че не съм посетила Божидар Караджов четох доста рецензии и се отказах. Смятам тия дни да извикам поп в къщи ,все пак нищо не губя да пробвам и този вариант. Инъче нищо ново покрай мен затишие .

# 485
Здравейте,
Аз мога да разкажа две истории - първата кратка и реална, за втората мога само да предполагам.

1. Тук става дума за духът на починал човек. Действието се развива 2008-ма. Баба ми бе починала наскоро през месец февруари. Аз седях в хола, светъл и осветен от слънцето. Бях седнал с гръб към прозореца и учех за изпити, бях сам. Вратата на хола беше затворена, дървена врата със гравирано прозрачно стъкло. В един момент забелязах сянка на човек - сянката мина от коридора към другите стаи, след което се върна. Аз разбира се нищо не направих, затаих дъх, полазиха ме тръпки и само гледах. Предполагам, че е бил духът на баба, която се е върнала вкъщи. Това се случи в първите 40 дни след кончината й.

2. Имаме персийка вкъщи. В последно време котарака стана много безпокоен и плашлив, не смее да взиза в кухнята. Там му се намира и котешката тоалетна и купичките за храна и вода. Случва се на периоди от по няколко дни да не ходи да яде и до тоалетна, не смее да влезе в кухнята. Поне храната му я изтеглихме в коридора. Влиза само в присъствието на други хора, гледа нависоко съм прозореца и изпод един открит шкаф. Плаши се при най-малкия звук, нещо, което не го прави по принцип. Не знам какво гледа и какво вижда. Нашите и те се чудят, а аз от време на време наливам масло в огъня с приказки за духове. Като цяло доста филми съм гледал и съм чел предните теми от форума. Не ми се е случвало нещо необикновено, но почвам да се замислям какво ли вижда това коте. По едно време се бях замислил да сложа една HD камера и да записвам ден за ден какво се случва в кухнята, въпреки, че съм скептичен за наличие на паранормална активност.

Колкото й да звучи глупаво, животът ми е толкова скучен, че се надявам за малко face-to-face experience с духове. Misc Ghost

# 486
  • Dope Reach
Запис Simple Smile

Dreamfield, вариантът с камерата ми се струва удачен. Защо пък да не опиташ  Peace

# 487
От тотото имам само тройка. Джакпотът оцеля и ще пускам докато не ми излязат числата. Simple Smile

# 488
  • Sofia
Сутрин гледам "Ловци на духове".В повечето случаи успяват да направят някакви записи на звуци,светлини...но камерите и другите машинки за заснемане не са обикновени,засичат и най-минимални движения,температура,присъствия...и мисля,че снимат само на тъмно с камера за нощно виждане

# 489
И аз сънувах едни числа, които самата аз си драсках на един жълт лист, точно за това теглене, което мислех да пускам на другия ден. Като се събудих сутринта се опитах да си спомня числата, но колко и да се напъвах, не стана, спомних си само едно. То беше в средата и още в съня ми се наби на очи.

# 490
  • Deutschland
Сутрин гледам "Ловци на духове".В повечето случаи успяват да направят някакви записи на звуци,светлини...но камерите и другите машинки за заснемане не са обикновени,засичат и най-минимални движения,температура,присъствия...и мисля,че снимат само на тъмно с камера за нощно виждане

Обожавам Ловци на духове. Гледала съм всичките им сезони. Имат невероятни открития.

Dreamfield, слагай камерата и споделяй тук. Ще бъде интересно

# 491
  • Sofia
а гледала ли си "Истории с духове"  newsm43

# 492
  • Deutschland
а гледала ли си "Истории с духове"  newsm43

Ако е това по Дискавъри - да  Shocked Shocked Shocked, някои епизоди граничат с научната фантастика, особено тези за обсебените от духове

# 493
  • Sofia
защо да е научна фантастика Naughty

според мен повечето психично нестабилни хора и шизофреници са именно обсебени Thinking

# 494
  • Deutschland
Лекарите сигурно не мислят така....

На моя съседка баба й, месец два преди смъртта си, непрекъснато се взираше някъде и говореше с някого. Не разбирах какво казва, но умирах от ужас и се озъртах да видя сянка или нещо подобно. Без значение ден ли е или нощ, тя все говореше.... Казваше, че бил някогашният и годеник, който дошъл да я вземе при себе си. Някога не им разрешили да се оженят, поне сега да били заедно, след смъртта Shocked

Общи условия

Активация на акаунт