"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 916
  • 732
  •   1
Отговори
# 450

Киара, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Вани, Hug Heart Eyes и аз гледах фрагмана само един път... Mr. Green Сигурна съм, че Чаги ще се справи...супер е... Peace
HugИ аз Laughing

# 451
Хехехе,успокоих се,че не съм само аз  ooooh!  Mr. Green

# 452
  • София
Аз го гледах 3 пъти и то заради Чаги  Embarassed Направо съм омагьосана от него, но не и от самата история, защото горе-долу ми е позната  Rolling Eyes

# 453
  • Варна
Здравейте,момичета!Не пиша в темата,но ви чета редовно.Чаатай много ми хареса в новия фрагмент,нямам съмнения че ще се справи......Серенай още не мога да я приема за негова партнъорка,някак ми е груба /да не кажа грозна/ Rolling Eyes.Дано им се получи играта,като екранна двойка.

# 454
Хехехе,успокоих се,че не съм само аз  ooooh!  Mr. Green

Щом ще се бройм.... аз го гледах веднъж на официалния сайт и веднъж с превода на Неси.  Laughing Ама до 13-ти сигурно ще ми домъчнее и ще си го пусна поне още веднъж.  Wink

Елма123, добре дошла!  Peace

# 455
  • Варна

nesi,благодаря ти за превода и яснотата която внасяш в темата,чрез него  bouquet

# 456
Елма, добре дошла  Hug

Киара, ние лесно се броим които сме гледали 1-2 пъти фрагмана,защото сме малко  Mr. Green  Joy

# 457
Неси, благодаря за превода! Hug

Аз го гледах веднъж по Стар тв, после в ютуб - 3 пъти,, после още 2-3 пъти , после от линка на Неси 1, 2, 3, ... и спрях да ги броя. Stop

Просто нямам думи, влюбвам се още повече в този човек и това си е. Shocked

# 458
Зори,ама за къде повече?  Joy

# 459

Емир: Фериа, опасявам се, че нещо не е наред?Какво става? Защо хората се страхуват от мен?
Фериа : Кълна се, че не знам, всеки крещи "падна бомба".

Joy Joy Joy

# 460
  • Бургас
Да се включа и аз в темата, че все не ми остава време.
Гледах и аз клипа, много ми хареса. Не съм гледала ОК и сега ще ми е много интересно, признавам си, че Чаатай е виновника да ми е толкова интересно, това дете играе невероятно,дано не прегрее и винаги  в такива съвременни сериали да участва, онези другите не мога да ги гледам. Много се дразня на чичковците с брадите ,жените със забрадки, и с много странни разбирания за живота, стрелят се бият момичетата, че се заговорили с някой на мегдана  Whistling В ОС, доста често прескачах тези сцени.
Чаатай в момента им е златната кокошка на всички, дано не прекаляват със злобата си.
Неси, златна си! Hug

# 461
Здравейте.
На мен от актьорския състав освен Чаатай са ми познати и Баръш Фалай и Серенай.
И на тримата ми харесва играта им в предишни техни продукции и съм сигурна, че и занапред, ще има какво да ни покажат.
Като цяло целия екип като ги гледам са ми приятни, но май доста, ще е положителен образа на Селим, в чийто дом, ще отиде Яман.

# 462
Наде, много се радвам.  Hug Hug Hug

# 463
Скрит текст:

Емир: Фериа, опасявам се, че нещо не е наред?Какво става? Защо хората се страхуват от мен?
Фериа : Кълна се, че не знам, всеки крещи "падна бомба".

Joy Joy Joy

Joy Joy Joy

Наде,  в американската версия бащата беше:здраво стъпил на земята,обичащ семейството си,честен и добър.Много ми харесваше.

# 464
Наде, много се радвам.  Hug Hug Hug
Киара, Hug харесва ми целият каст и като прибавим и това, че не съм гледала ОК и съвсем, ще ми е интересно да гледам ПО.

Общи условия

Активация на акаунт