"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 957
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
# 436
# 437

златна душичка си ти златна  ;-)onun altın Hug Hug Hug

# 438
  • София
  bouquet   bouquet  bouquet за субовете

# 439

ади гюршуруз ии геджелер къзлар  Hug

# 440
  • Пловдив
Добро утро! По стара традиция слагам кафе за събуждане! Лека и успешна сряда! Hug

НесиHug!

# 441
Добро утро Hug
Стели  bouquetза кафенцето.
Приятен ден Simple Smile

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 08:04 от megi7

# 442
Добро утро на всички!  Simple Smile
Неси  Hug  bouquet
Не мога да повярвам, продължавам да гледам фрагмана и не ми омръзва, наистина така ме заинтригува и впечатли. А Чаатай как убедителен е и като богатото момче Емир и като бедното, бездомно момче Яман - страхотен е. Невероятен талант е.

И да кажа, че вярвам, че саундтрака ще е супер. Тойгар аби винаги прави много хубави музики, които наистина ми разчувстват душата .  Simple Smile

# 443
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Стели, Hug  bouquet

Неси, Hug благодаря за превода на фрагмана!  bouquet

Меги, Hug

Лек ден! Simple Smile

# 444
# 445
Добро утро!  Hug

Стели,   bouquet

Аууууууууу бе, голям актьор, голям красавец, голям фрагман!!!  Crazy След фрагмана нямам никакви съмнения, че ще се справи. За една минута няколко негови превъплащения ни дадоха - пу пу! Да му върви по вода! Още много да ни радва и да затвори устите на всички клюкари и злобари!  Peace На мен май и бащата ще ми стане любимец. От Серенай още нямам впечатления те толкова я и дадоха нея де.

Неска, мерси за превода!   bouquet Hug Hug

Айде приятен ден! Аз отивам да гедам фрагана още 5,6....n пъти. Дано не ме уволнят от работа.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 446
" Понякога казваш на някого да не ти звъни повече. И тогава телефонът звънва и ти се надяваш да е въпросният човек - това е най-изкривената логика на всички времена. ''

Добро утро  Hug Стели,благодаря за кафето   bouquet

Аз изгледах веднъж фрагмана и ми беше достатъчно,като ви казвам,че не съм Чатайка- вие не ми вярвате  Mr. Green Ще стискам палци на момчето,защото го заслужава,много добре се е въплътил в образа на новия си герой.  Peace

# 447
Добро утро Hug Hug Hug

Стели  bouquetВани  bouquet Peace

Хубав ден Hug

# 448
Добро утро на всички. Този път бомбата си беше бомба.

nesi благодаря за превода!!! Тъкмо като го гледах си мислех, че ако и разбирах какво говорят нещата щяха да са повече от прекрасни. Супер си благодаря ти.

Добро утро!  Hug

Аууууууууу бе, голям актьор, голям красавец, голям фрагман!!!  Crazy След фрагмана нямам никакви съмнения, че ще се справи. За една минута няколко негови превъплащения ни дадоха - пу пу! Да му върви по вода! Още много да ни радва и да затвори устите на всички клюкари и злобари!  Peace На мен май и бащата ще ми стане любимец.

newsm10

# 449
  • в подножието на планината

Киара, Hug Heart Eyes Клоди, Hug Heart Eyes

Вани, Hug Heart Eyes и аз гледах фрагмана само един път... Mr. Green Сигурна съм, че Чаги ще се справи...супер е... Peace

Общи условия

Активация на акаунт