"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 188.4

• 40 870
  • 732
  •   1
Отговори
# 30

за днес ли чакаме фрагмента newsm78 newsm78 newsm78 един хубав Яман от мен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

1 епизод на филма ще е на 6 септември от 20.00 Blushа този на Хазал 16 септември пак в 20.00

стар тв и канал д  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 31
Добро утро!   Hug Hug Hug

Благодаря на хубавата нова тема!
  bouquet

1 епизод на филма ще е на 6 септември от 20.00 Blushа този на Хазал 16 септември пак в 20.00

стар тв и канал д  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Така ме е яд, че ще е в петък.....  smile3515  Почти сигурно е, че няма да го гледам онлайн.  Cry  Пуууу, че късмет!!! Sad Sad

# 32

Така ме е яд, че ще е в петък.....  smile3515  Почти сигурно е, че няма да го гледам онлайн.  Cry  Пуууу, че късмет!!! Sad Sad

Да, но поне ще имаме целия уикенд за гледане спокойно на цялата серия и обсъждане.  Grinning

# 33
Zhana Georgieva,благодаря за инфото  bouquetТъкмо щях да питам затова,кога ще ги излъчват и ти си публикувала тази информация.Още веднъж  bouquet

Pics from ep.1

# 34
Меги,да,сега наистина е по-добре.Дано тази му мениджърка се отличава от предишната,поне засега е така.

Не знам,взех го от туйтър,мисля,че е ново. Peace

И на мен ще ми е трудно да следя в петък онлайн.
За сериала на Хазал знае ли се кога почва?

# 35
Меги,да,сега наистина е по-добре.Дано тази му мениджърка се отличава от предишната,поне засега е така.

Не знам,взех го от туйтър,мисля,че е ново. Peace

И на мен ще ми е трудно да следя в петък онлайн.
За сериала на Хазал знае ли се кога почва?
16.09.-20.00 ч.

# 36
Благодаря,значи понеделник-добре е Simple Smile

# 37
Това не е ли от списанието  newsm78

Вани, това трябва да е! Thinking Ама аз очаквах като ще е на корица поне нова фотосесия да са му спретнали от екипа на списанието, тези снимки сме ги виждали вече. Tired

# 38
Зори,ако наистина е това,само дето толкова се шумеше  ooooh!  Crossing Arms

# 39
Зори,ако наистина е това,само дето толкова се шумеше  ooooh!  Crossing Arms

То като цялостната изненада - много шум за нищо.  Tired

Аз пък не го видях това в Т излизат ми туитчета само, че искали Чагазал отново заедно - тия няма да си седнат на задниците. Вече ме дразнят сериозно! Да им имам и фенската любов...

# 40
Зори и аз искам да ги гледам все някога заедно.Не сега обаче,след някоя и друга година,защо не.  Peace

# 41
И аз искам, но сега подобни топ туитчета да се правят им вреди. Това си е моята позиция за нещата. В момента виждайки го това го разбирам като агитация да им провалят новите проекти. Обсебващи и дразнещи са за мен подобни техни изказвания. Stop

# 42
# 43
Пф,май това ще е списанието.  Tired То още от корицата май става ясно,че няма да видим нещо ново.  Peace

# 44
Добър неделен ден!  Hug

Ама не бомба е това списание! (димка)  Laughing

Сериалът на Ча ще се излъчва в петък - още една асоциация с АФК.  Rolling Eyes Simple Smile

Ради, много се радвам да те "видя".  Hug

Вани,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт