Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 472
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
момичета  трансфера мина днес  върнаха ми две  снежинки  и сега започва голямото чакане,  дано поне едно от моите  снежни бебчета ме хареса  и в скоро време да се похваля с  положителен резултат  .
благодаря на всички за палците  и подкрепата  Hug
вили  прекрасна  новина миличка 
успех на всички   много  прегръдки   и  само  хубави моменти занапред.

# 61
ИКСИ, много се радвам. Дано снежковците те харесат за мама  Hug

Лана, успех и на теб. След десетина дни с хубаво чхг.

# 62
llana хайде, твой ред е да ни зарадваш! Стискам палчета! Praynig
ИКСИ, Господ винаги чува молбите ни! Знам! Сега с повече спокойствие напред. Аз в края на седмицата пускам имунология...ако всичко е наред...следващия цикъл започвам...И понеже той се пада в края на месеца...имам усещането, че вече ще се срещнем в Селена! Simple Smile Много ще се радвам!

# 63
момичета  трансфера мина днес  върнаха ми две  снежинки  и сега започва голямото чакане,  дано поне едно от моите  снежни бебчета ме хареса  и в скоро време да се похваля с  положителен резултат  .
благодаря на всички за палците  и подкрепата  Hug
вили  прекрасна  новина миличка 
успех на всички   много  прегръдки   и  само  хубави моменти занапред.
llana успех вярваме,че след 10тина дни ще се похвалиш с  EFP  Praynig .Ето и малко заразен пращец за късмет  babydust7 babydust7 babydust7 .Днес бях на преглед и видяхме 2те бебчета пораснали цели 1,5см  Praynig.

# 64
Здравейте, момичета!
Изчетох няколко от темите от година и половина насам. Радвах се, плаках и изживявах всеки ваш опит - успешен или неуспешен, защото знам какво е. Аз имам два неуспешни зад гърба си /последният от преди месец/, и нямаме големи надежди за успех - възраст, прекъснати тръби, почти ИЯР, мъжки фактор, изчерпани финанси - всичко в едно.
Интересува ме някой знае ли нещо за донорски програми - имам предвид яйцеклетки и ембриони - цени, успеваемост, условия, колко време се чака и има ли начин да излезе по-евтино (ако си намеря донор на яйцеклетки). Знаете ли лекар в Селена, който да има повече опит с такива случаи? Ще ви бъда благодарна за всякаква информация. Може и на лични, за да не разводняваме темата.
Моля се за всяка една от вас и ви пожелавам да гушнете най-прекрасните и дългоочаквани същества на света, които да сгреят сърцата и домовете ви! Успех, момичета!

# 65
Лана вярвам че сега е твоя ред, Hug Hug Hug Близнашките очакващи бебета мами как се чувствате,да се пазите.Коконче нещо ново покрай теб.ИКСИ много се радвам за теб  bouquet  bouquet МХМ браво на вас,времето бързо минава,хайде отсега нататък само хубави новини да чакаме.Ние растем на пълна пара,не съм ви забравила и мисля всяка една от вас. newsm51 newsm51 newsm51

# 66
  • UK
Лана всички стискаме палчетата  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Ками  bouquet Hug  добре сме, растем Heart Eyes особено мама им hahaha В понеделника бяхме на ЖК едната бебка е цели 500 грама а другата е 460 всички ми казват, че били големички Crazy Всичко им е наред дано така бъде и занапред, че притесненията знаеш си остават Flutter

Твоите принцески растат ли Hug

nega03 Не се отчайвай, скоро и ти ще бъдеш мама, само че се зареди с огромно търпение и воля Hug
Малко по-късно ще ти пиша на ЛС Peace

Момичета   Hug

# 67
 Hug   Hug  Hug кокона 20 ти при кой лекар си мила ... Еххх колко хубавоо две момичета ....  Hug preggo

# 68
  • UK
Hug   Hug  Hug кокона 20 ти при кой лекар си мила ... Еххх колко хубавоо две момичета ....  Hug preggo

Следя се от самото начало във Варна Crazy но инв го правих в Селена при д-р Ставрев Hug

# 69
Момичета, много новини има. Браво! Нека се раздвижи темата с положителни вести. На всички много успех.
nega03, когато лежах в клиниката по Коледа, до мен имаше жена на 47г,  бременна ин витро с донорска яйцеклетка, пациентка на д-р Ставрев, но каза че и д-р Ненев я следял, като преди това се е консултирала с проф. Пехливанов. Дано съм ти помогнала с имена поне. Успех и на теб!

# 70
.... дано поне едно от моите  снежни бебчета ме хареса  и в скоро време да се похваля с  положителен резултат.

llana*, време е вече и нас да ни харесах. То май само ние с теб останахме ветераните в тази тема, но пък се радвам, че много момичета успяват от първия опит.
Хайде, стискам палци след 10-тина дни да ни зарадваш с положителен резултат!  Praynig
А, иначе док направи ли някаква промяна в придружаващата терапия или взимаш обичайните хапове и дози?

Да попипам момичетата, които в генетичните изследвания е записано, че са с понижено усвояване на фолиевата киселина, по колко таблетки от нея пиете. Аз пия само по една от мета-та, а и досега не сме коментирали с доктора, но следващия път ще го питам.

# 71
Аз съм при Ставрев ех дано се похваля и аз скоро Simple Smile  Hug
а при Ставрев ме прати една докторка от Варна Маргарита Монастирска тя е много добра била пак в инвитро център ....

# 72
pi-pi, на приятелка й изписаха да пие по 10 броя от обикновената фолиева киселина. На нея също й излезе неусвояване в генетичните изследвания.

# 73
Zdraveite momicheta!V ponedelnik bqh na konsultaciq s d-r Stavrev.Plana e da podadem dokumenti po FAR,s majki faktor sme.Sega triabva da napravim 2 spermogrami kato mislq ednata da e v Selena,a drugata v med.center "Daskalov",za da imame pravo da kandidatstvame(kakvo mislite za spermogramite v med.centar "Daskalov").
 Ot d-r Stavrev ne mojah da dobiq nikavi vpechatleniq-nito dobri nito loshi,za parvi pat sam nqkak iztragnata ot emocii,chuvstva,po skoro gledam na invitroto kato vid sdelka,moje bi zashtoto sam mnogo otchaqna i mislq,che bremenost nikoga nqma da mi se sluchi.Che...imame namerenie da samofinansirame 1 opit dokato doide vreme za invitroto po fonda.Kolko vi izleze kato suma v Selena ,imam predvid cqlata procedura?

# 74
   smile аз съм при Ставрев според мен е много добър доктор не говори много ако не го разпитваш но иначе знае какво прави и поне при мен винаги е било правилно  ... На мен инжекциите са ми 2500 ако се наложи да ти сложат повече от платените доплащаш после пункцията ще е 3000 но има и странични папички пак общите изследваншя на мъжа ми и мен ни бяха 720 ... Та така имай вяра много е важно да допуснеш че ще ти се случи щастието и да вярваш че ще успееш Simple Smile късмет мила  Hug

Общи условия

Активация на акаунт