Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 506
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
sale_....аз имам два самофинансирани опита в Селена и сумата е около 5000-5500 на опит(това в добрия случай) тук са включени всички хормони,цялата стимулация,пункцията,трансфера....абе всичко.Не съм смятала пътните(ако не си от Пловдив)

# 76
Момичета, това е много относително, зависи как отговаряш на стимулацията. При първият ми опит платих 4100лв за медикаменти, 3000лв за пункция ИКСИ и трансфер, и отделно всички предходни и текущи изследвания, прегледи, медикаменти преди и след трансфера - всичко около 9000лв

# 77
Така е...аз след трансфера не съм ги смятала,че ще ме заболи главата,че и до ден днешен взимам медикаменти и те не са евтини.....ама си заслужава всеки лев Simple Smile
Смешното е,че чакам всеки момент да ми звъннат от фонда да си взема заповедта....19284,която ще се опитам да запазя за догодина

# 78
  • Пловдив
smile_, двете спермограми трябва да бъдат направени през един месец. Може повече, но не по-малко време и задължително в лицензирана лаборатория. Не знам дали Даскалов са лицензирани, питай преди да платиш и да дадете материал, за да не се окаже после, че не ви върши работа. Друг вариант е "Бора". Те май са лицензирани.  Peace

# 79
Здравей smile_, ние също кандидатствахме с мъжки фактор- два пъти, като за втория път се наложи да представим и становище от уролог.Така е вече по новите изисквания. Втората спермограма е правихме в Бора.

# 80
smile_, ние също сме с мъжки фактор и втората спермограма беше в Медикус Алфа( отново при Даскалова). И аз разбрах за тези новости- становище от уролог. Успех!

# 81
Momicheta,blagodarq vi iskrenno za pomoshtta.Neveroiatni ste.Za pregleda pri urolog i na men mi kazaha akusherkite-nqma znachenie kade,prosto pregled.Nie sme ot Stara Zagora,taka che v grada shte minem pri nqkoi po zdravna kasa.Ednata spermograma shte pusnem oktomvri  v Selena(nali trqbva da ima 1 mesec razlika),a drugata e zaplanuvana za 12.09 eto tuk Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ,бул. Пещерско шосе № 115,Пловдив 4000.Obadih se i kazaha,che sa licenzirani i spermogramata vaji za fonda.Nadqvam se da e taka.

# 82
Momicheta,blagodarq vi iskrenno za pomoshtta.Neveroiatni ste.Za pregleda pri urolog i na men mi kazaha akusherkite-nqma znachenie kade,prosto pregled.Nie sme ot Stara Zagora,taka che v grada shte minem pri nqkoi po zdravna kasa.Ednata spermograma shte pusnem oktomvri  v Selena(nali trqbva da ima 1 mesec razlika),a drugata e zaplanuvana za 12.09 eto tuk Център по репродуктивно здраве "Д-р Васил Даскалов" - Пловдив ,бул. Пещерско шосе № 115,Пловдив 4000.Obadih se i kazaha,che sa licenzirani i spermogramata vaji za fonda.Nadqvam se da e taka.
Да, така е- спермограмата при Даскалови, като и в Бора важат за пред Фонда. Ние кандидатствахме на времето с такива и ги приеха Peace
Момичета, много се радвам на успешните ви процедури, а на тези, на които успехът тепърва предстои- много вяра и само напред!

# 83
Здравейте момичета, ето ме отново Simple Smile , отново на старта за четвърти път и надявам се последен.Започнах подготовката за ЗЕТ , вчера започнах първата рецепта. На 16.09.2013 съм на преглед при д-р Ставрев да видим как се развива лигавицата и да пусна стандартните изследвания преди трансфер и ако всичко върви нормално и наред скоро ще си взема моите сладоледчета Simple Smile
Нямам търпение и в същото време малко ми е притеснено , но каквото е писано -то ще се случи.
Аз също съм една от ветеранките в тази тема , но няма да губим надежда- рано или късно радостта ще дойде .Стискам палци на всички , стискайте и на мен...Успех!!!

# 84
  • UK
Здравейте момичета, ето ме отново Simple Smile , отново на старта за четвърти път и надявам се последен.Започнах подготовката за ЗЕТ , вчера започнах първата рецепта. На 16.09.2013 съм на преглед при д-р Ставрев да видим как се развива лигавицата и да пусна стандартните изследвания преди трансфер и ако всичко върви нормално и наред скоро ще си взема моите сладоледчета Simple Smile
Нямам търпение и в същото време малко ми е притеснено , но каквото е писано -то ще се случи.
Аз също съм една от ветеранките в тази тема , но няма да губим надежда- рано или късно радостта ще дойде .Стискам палци на всички , стискайте и на мен...Успех!!!

Десиславка Hug късмет от сърце ти желая  thumbsup newsm32 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 85

Много късмет и  успех Деси  !  Hug Praynig

Днес ми е 7 ден след ЗЕТ    ,нямам никакви симптоми  ,знам че е рано  ,малко се притесних . Теста е на 15,09   има доста време  ,дано да издържа до тогава  и да видя  така желаните  две чертички .

# 86
  • UK
llana* Hug
И аз нямах никакви симптоми появиха ми се чак в 12-13 седмица Crazy
Стискаме палците Praynig!!!

# 87
llana*, dessislavka, дано това да са последните Ви процедури! Стискам палци!  Praynig Praynig Praynig

# 88
Здравейте!!! Пациентка съм на д-р Ставрев и ми предстои ЗЕТ.Днес бях на преглед на 8-ми ден от цикъла и той ми каза да отида пак на 16-ти.Но не каза нищо за изследвания преди трансфера  Thinking Thinking
Замислих се дали не е пропуснал  Rolling Eyes  Какви са задължителните изследвания????
Пожелавам на всички ви много късмет и много положителни емоции на финала!!!

# 89
Ей jujulin4o от кога те чакам в темичката....айде дано ти е на късмет ,а след теб и Дидка да напълни коремчето.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Общи условия

Активация на акаунт