Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 515
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
 Party Party аз всеки ден ви чета и ви следя,но все не се осмелявам да пиша  Embarassed Embarassed
Дано и ние след теб да се наредим в отбора  Praynig Много се радвам че след всичко твоите неща се наредиха (тя Дидка ме държи в течение  Wink )!!! Кажи ми не теб преди трансфера правиха ли ти някакви изследвания????? Днес доктора не каза нищо  Thinking и аз се притесних като прочетох за тях  Tired

# 91
 здравейте момичета на коя автогара трябва да слезна за клиника  Селена и от автогарата как мога да стигна до там. Четвъртък съм на първи преглед при Ставрев понеделник ще си взема заповедта и ако всичко е наред октомври да започваме,че нямам търпение   bouquet  bouquet  bouquet

# 92
CILEK, различните автобуси пристигат на различни автогари. Може би е по-добре да кажеш от къде пътуваш и на коя автогара пристига автобуса ти, за да те насочим как да се придвижиш до Селена.

jujulin4o, а този месец ли ще ти е трансфера? Имаш ли някакви изследвания, които все още са ти валидни - например серология, микробиология ... Не се притеснявай, като отидеш на 16 ден ще ти кажат.

# 93
jujuli4o- задължителните излседвания преди трансфер са серология, микробиология и цитонамазка и хормони.
валидността за микробиологията е 3 месеца , а на цитонамазката е 6 месеца. Ако си ги правила скоро може би са валидни и за това не са ти казали да пускаш на ново, но ако не си, ги попитай, защото аз при един от опитите си мълчах и си мислих, че каквото е необходимо, те ще ми кажат и после ми се скараха, че не съм ги направила на време, тъка че питай -не се притеснявай.

# 94
Добро утро!
Освен,че ми е лошо днес имам и главоболие-като екстра Laughing
Джуджи....Деси ти е отговорила много изчерпателно,но ти иди и ги питай(за всеки случай,а и ти е близичко).
Момичета аз мисля,че усетих бебе как мърда...вълнувам се!

# 95
Правих изследванията юли месец може би затова не са ми казали нищо ...  Thinking Thinking

# 96
ами чудничко е....всичките са още годни само за микробилологията не знам,че на мене ми я пуска всеки път(за всеки случай)
Всичко ще е ОК....и ще си имаш бебе baby_neutral

# 97
Микробиологията е вадидна 1 месец.

# 98
pi_pi Аз съм от Хасково автобусът пристигал на автогара юг

# 99
Здравей, щом автобусът ти е от автогара Юг, отиваш на спирката срещу Централна гара и се качавш на автобус 222.Той спира на кръстовището след болницата.

# 100

Ако искаш да се придвижиш с градски транспорт трябва да отидеш на спирката, която е срещу Централна гара /съвсем близо до Автогара Юг/ и да се качиш на автобус 222. Друг вариант за придвижване, който аз ти препоръчвам е с такси 0326155. Ще те вземе точно от автогарата и ще те остави точно пред входа на болницата за около 2,50лв.

# 101
Здравейте!Аз също искам да ви попитам ,кой номер автобус ходи до Селена?Моят автобус от Казанлък ,пристига на автогара север Филипово.Благодаря ви предварително Hug Hug Hug

# 102
От автогара Север можеш да се качиш на автобус 12, да слезеш на спирката пред Общината на район Западен, да минеш през блоковете /100м/ и ще бъдеш пред Селена. Друг вариант е да смениш 2 автобуса или да ползваш такси за около 3,50лв.

# 103
От автогара Север можеш да се качиш на автобус 12, да слезеш на спирката пред Общината на район Западен, да минеш през блоковете /100м/ и ще бъдеш пред Селена. Друг вариант е да смениш 2 автобуса или да ползваш такси за около 3,50лв.

Благоаря много HugДано не се объркам и загубя.Жжалко ,че нашият автобус не спира на автогара юг,по лесно е там да се ориентираш Sad

# 104
Благодаря ви много момичета  супер сте  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт