Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 532
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
..... И като стигнете до Селена да не забравяте да се отчитате Naughty
Успех, момичета!  Hug

# 106
  Момичета днес бях в Селена.Ходих с такси взе ми 2.50 после се върнах пеша то било близо.Супер отношение от страна на персонала и др Ставрев.В предишната ми клиника в София всички бързаха и никой не ми отговаряше точно.Следващият път  ще ходя м/у 2ри и 6ти ден на цикъла ще пуснем някакви изследвания.Поиска ми също всички изследвания от предишната клиника дано ми ги дадат.Това е за сега   bouquet  bouquet  bouquet

# 107
CILEK, радвам се, че бързо си се ориентира! Дано съм била полезна. Вие с какъв проблем сте? Обикновено хормони се изследват на втори ден. Най-вероятно ще пускате генетични и и имунологични изследвания, освен ако нямаш правени такива при предишния ти опит.

# 108
pi_piбеше ми много полезна за което ти благодаря.Аз съм със 2 запшени тръби(тубарен фактор).В предишната клиника ми правиха кръвна картина незнам дали е същото Embarassed.A колко струват тези изследвания

# 109
A колко струват тези изследвания

350 лв бяха миналата година.
В Селена задължително ги правят преди опит, като генетичните са си актуални и за вбъдеще - те не се променят.
Освен това ти дават един списък с изследвания, които трябва да направите с партньора: Серология, Микробиология, Цитогенетични, Спермограма, Кръвни групи, Цитонамзака /за теб/.

Грубо всичко около 1000лв.

Ако съм пропуснала нещо, моля момичетата да ме допълнят.

Лана, не си ли се изкушила вече да направиш тест? Приемаме само положителен резултат, да знаеш!  Hug

Деси, кога ще е трансфера?  Thinking

Някой не е ли в процедура в момента? Да стискаме ли палците?  Heart Eyes

# 110
  Теста ми е утре, стискайте палчетата и всичко да е ок  newsm17 newsm17 newsm17

Моля се от все сърце  ,с Божията помощ  да успеем да сбъднем мечтите си  ,всяка една от нас мили момичета ,наистина заслужаваме да станем мами !

# 111
Здравейте, момичета  Simple Smile Днес започнах стимулация. Стискам си палци  Joy (и на всички разбира се  Grinning ) Утре ще си бия сама втората инджекция ГОНАЛ, а колко се шашкаааам Sick Целувки и успех на всички Heart Eyes

# 112
  Много късмет на всички !!!
  На тестчетата само EFP
  На започналите - спокойствие  и само спокойствие.
Аз се подготвям за по-нататък,октомври,ноември.Пия си ДХЕА  и фемара и ще видим Simple Smile
     bouquet

# 113
  • UK
A колко струват тези изследвания

350 лв бяха миналата година.
В Селена задължително ги правят преди опит, като генетичните са си актуални и за вбъдеще - те не се променят.
Освен това ти дават един списък с изследвания, които трябва да направите с партньора: Серология, Микробиология, Цитогенетични, Спермограма, Кръвни групи, Цитонамзака /за теб/.

Грубо всичко около 1000лв.

Ако съм пропуснала нещо, моля момичетата да ме допълнят.

Лана, не си ли се изкушила вече да направиш тест? Приемаме само положителен резултат, да знаеш!  Hug

Деси, кога ще е трансфера?  Thinking

Някой не е ли в процедура в момента? Да стискаме ли палците?  Heart Eyes

Аз преди процедурата си в Селена правих единствено серологията за около 200 лева грубо казано на човек  Crazy
Генетични си имах,  а Имунология не са ми пускали Hug Лана стискаме палци за утре  babydust7 babydust7 babydust7

Rummmy късметлийска процедура  thumbsup fingerscrossedПи-пи ти започна ли?

# 114
Днес очакваме  EFP от  llana*  Praynig

Rummmy, предполагам, че това ти  е първа процедура .... щом се "шашкаш"? Първа процедура - първо бебче  Hug Hug Hug Успех ти желая!

Аз мислех да започвам другата седмица, ама май ще си дам още един цикъл почивка.  Embarassed

# 115
  Теста ми е утре, стискайте палчетата и всичко да е ок  newsm17 newsm17 newsm17

Моля се от все сърце  ,с Божията помощ  да успеем да сбъднем мечтите си  ,всяка една от нас мили момичета ,наистина заслужаваме да станем мами !

Успех EFP   Praynig

# 116
Здравейте мили момичета ,благодаря за  подкрепата ,но за съжаление теста е отрицателен.

Успех на всички ! Praynig Hug

# 117
  • UK
Здравейте мили момичета ,благодаря за  подкрепата ,но за съжаление теста е отрицателен.

Успех на всички ! Praynig Hug

Ех Лана Hug Hug Hug Hug много съжалявам, Пи-пи късмет Hug

# 118
 llana*, Не очаквах такъв резултат.
Не се отчайвай! Ще бъдеш мама. Вярвай в това!  Hug Hug Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт