Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 87 551
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета, не съм писала отдавна в темата, защото се бях отчаяла и се бях откъснала от всичко. Но сега съм добре и щастлива Simple Smile С някой момичета подържаме връзка по телефона и съм в час как са. Желая на всички късмет започващи процедури и много вяра.
Сега искам да ви попитам някой знае ли, след серклаж как се чувства пациентката. В смисъл лежане, пътуване, болки и такива работи. Благодаря Ви предварително. Стискам палци на всички момичета.
Iv4eg, много се радвам за лентичката ти. Спомням си, че бяхме заедно в темата още преди година и повече... Как се случи голямото щастие?Simple Smile
Десиславка, много стиснати палчета имаш и от нас Praynig

# 151
Десиславка, стиснати палчета и от мен, мила!  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Ивче, браво и на теб! Лека и безпроблемна бременност! ИКСИ нещо ми се губи...сега в края на месеца трябваше нещо да се случва с нея...
Аз едно бързо въпросче...Имунологичните изследвания за колко време излизат?!?

# 152
Здравейте момичета, не съм писала отдавна в темата, защото се бях отчаяла и се бях откъснала от всичко. Но сега съм добре и щастлива Simple Smile С някой момичета подържаме връзка по телефона и съм в час как са. Желая на всички късмет започващи процедури и много вяра.
Сега искам да ви попитам някой знае ли, след серклаж как се чувства пациентката. В смисъл лежане, пътуване, болки и такива работи. Благодаря Ви предварително. Стискам палци на всички момичета.
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 153
Ивчееее, браво миличка! Така ме зарадва с новината! Виждаш ли, че чудеса се случват и тебе те е сполетяло такава голямо чудо... Поздравления   bouquet По повод серклажа - не се притеснявай. Щом доктора е преценил, че така трябва значи - трябва. Няма болки, просто много лежане след това. Моя беше в 26 седмица и 10 седмици си бях само в хоризонтално положение. Явно при теб риска е започнал в по-малки седмици, затова зареди се с много търпение в името на щастливия финал. Ако те интересува нещо по-подробно пиши на лични. Прегръщам те силно  Hug

# 154
Здравейте  момичета, за първи път пиша, притеснена съм в четвъртък ще е пункцията и на мъжа ми биопсията. Дано всичко мине както трябва. Желая на всички ви УСПЕХ и многоооо усмивки

# 155
Забравих да кажа, че сме при д-р Минев в Селена, довечера ще ходя да ми бият овитрел-мисля че така беше-35 часа преди пункцията.

# 156
  • In a surreal moment!
ИКСИ нещо ми се губи...сега в края на месеца трябваше нещо да се случва с нея...

Heart Eyes Hug

Трябваше, ама ще почакаме, че ...травиалното -нямаме пари. Ще посъберем и дано ноември -декември успеем да направим успешно подготовка за зет. Иначе цикълът за 2-ри път от второто абразио насам ми идва редовно без лекарства. Повод за малка радост. И овулации си имам...за кво ли са ми , ама и те са налице. Чувствам се прекрасно. Доста отслабнах лятото. Всички ми правят комплименти и ми се вдига самочувствието Simple Smile До тук с хубавините. На ръба сме с ММ. Не успяваме да намерим средата в отношенията. Губя фокуса и аз на това какво искам и какво трябва. По инерция я карам напред. Дано я докарам до една успешна бременност и Бог да помага нататък!  Praynig

Желая много късмет на всички! На родените сладури да папкат и да пълнят пампите!  Grinning Heart Eyes

# 157
Ками, Джордж, Гига, Пипи  Hug Hug много прегръдки на всички ви. Наистина както казва Джордж сме ветерани от старите теми Grinning Благодаря Ви момичета за хубавите думи. Наистина щастието изгря и на моята улица. Много вяра и надежда трябва да има човек. Дългата борба си заслужаваше. Щастлива съм.
Гига мила, да чукна на дърво нямам оплаквания никакви за сега-само малко гадене. Но преди 5 години имах правена конизация и сега заради нея дори аз питах доктора дали не е по-добре да направим серклаж, че да ни е по-спокойно. Според него като бях на преглед преди седмица и нещо, каза, че нещата са много добре. Но както ти казах го питах за серклажа и той каза, че щом искам а и наистина ще е за добро да го направим и така уговорихме се за утре. Стискайте палци мили момичета. Точно като ви гледам лентичките колко са ви пораснали малките съкровища и се сещам как си писахме с всяка за стимулации и такива работи. Е аз поизостанах малко, но сега голямото чудо и при мен се случи. Наистина стискам от сърце палци на всички момичета, защотото борбата си заслужава. Касмет на всички.

# 158
 iv4eg, за напред все така щастлива да се чувстваш!!!  Hug

# 159
 iv4eg, стискам палци всичко днес да мине безупречно и леко. Стискай здраво малкото съкровище и много си почивай. Прегръщам те силно  Hug

# 160
Здравейте, вече си прибрах мойте сладоледчета и вече сме на втори ден след трансфер на 5 ден-бластоцист. Доктора ми сложи последните 3 бр. и силно се надявам да се хванат - или поне едни4ко.
И си мисля другата седмица да си отивам на работа, за6тото май няма смисъл да се лежи до теста и само да седиш и да се чудиш дали е станало или не.Ако е рекъл Господ ще стане .Поне тъка си мисля за сега.
Стискам палци на вси4ки в процедури и само добри новини чакам.Успех  Praynig Peace

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 18:08 от dessislavka

# 161
Дескааа,  Hug Hug силно се моля за  EFP Кога е тестът? 

# 162
  • In a surreal moment!
Десиславка, дано, дай Боже! Стискам ти палци!  Praynig Heart Eyes Hug

# 163
# 164
Стиснати палци и от мен  newsm17 newsm32

Общи условия

Активация на акаунт