Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 403
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте,момичета!Аз съм нова тук,чета ви от доста време добре че ви има.Аз също посещавам  клиника Селена.Повечето от вас пишат за Д-р Минев и Д-р Ставрев.А имали пациентки на Д-р Матев?Предстои ми инвитро,много ще се радвам ако някой ми отговори. Стискам палци на всички Simple Smile

# 286
Здравейте! В неделя и аз бях на пункция и имам 3бр. качествени яйцеклетки, за които днес се обадиха, че са се оплодили! Вече чакам обаждане за евентуален трансфер. С Дарчето се засекахме и даже си поговорихме-дано да се сети за мен! Стискам палци на всички и дай-боже в скоро време да са ++++++++тестовете! В момента има много жени в процедура, но май и те са като мен до сега - само четене без писане, но аз днес реших да Ви пиша! С някои от тях станахме приятелки и постоянно се чуваме! Ай де да поздравя и морското момиче, която също ми е приятелка от форумите, а вече се виждаме и чуваме! На всички познати, които се сетиха кой пише Grinning много целувки и прегръдки Hug Peace

Диди, браво миличка  Heart Eyes Много се радвам (ако не си Диди от Пловдив и за теб се радвам)  Grinning И аз съм на финалната права, в подготовка съм за ЗЕТ. Целувки и само хубави новини да има Heart Eyes

# 287
Darche 27 Как става взимането на яѝцеклетки?Боли ли?

# 288
Колко време след неуспешен ЗЕТ може да се направи отново с останалите замразени ембриони newsm78.

# 289
  • UK
Колко време след неуспешен ЗЕТ може да се направи отново с останалите замразени ембриони newsm78.

Това док преценява Peace Hug

# 290
  • Пловдив
  Laughing Здравейте! Здрасти Руми! Точно аз съм Дида от Пловдив! Peace Вчера ми беше трансфера и на трите ембриончета, за които казаха, че са перфектни! От днес почна дългото чакане да тест на 17,11,2013г. Аз се връщам в леглото Hug

# 291
  Laughing Здравейте! Здрасти Руми! Точно аз съм Дида от Пловдив! Peace Вчера ми беше трансфера и на трите ембриончета, за които казаха, че са перфектни! От днес почна дългото чакане да тест на 17,11,2013г. Аз се връщам в леглото Hug
Hug Hug Hug Супеееееер  Heart Eyes Много ме зарадва!  Praynig Лягай и да почиваш. И с двоен финал след 9 месеца  twin_neutral   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 292
Здравейте момичета минавам само да пожелая успех на всички Simple Smile

# 293

Дидкаааа,аз на 14.11 ще идвам до Селената и отсега се настройвай,че ще пием по един сок на кафето до Билата.....

# 294
Има ли пациентки на д-р Матев?Много ви моля за мнение!

# 295
Здравейте,аз днес нямах трансфер,заради лигавицата.Ще замразят 3 ембриона.Казаха,че 2 са с хубаво качество,а 1 средна хубост.Дидка радвам се за теб,УСПЕХ!Неразбирам само защо пункцията ни беше на двете в неделя,а твоя трансфер е бил вчера,пък моя щеше да бъде днес!
Сега ме измъчват хиляди притеснения относно дебелата ми лигавица и процеса на размразяването.Надявам се всичко да е било за хубаво! Simple Smile
Един въпрос спирам хапчетата и кога е редно да ми дойде цикъла сега,просто забравих да питам доктора,а за първи път замразявам.

yasmin86 съжалявам,но аз не съм пациентка на д-р Матев

# 296
  • Пловдив
 Hug Hug Hug Здравейте на всички сладурки от Селена! Аз съм пациентка на д-р Матев, за който съм с две ръце при гласуване, но всички са добри и се заместват един с друг при нужда. Та да ви кажа, че аз когато ми се обадиха да ме викат за трансфер на 2ри ден се стреснах първоначално........на другия ден в болницата попитах Матев, защо така и той ми обесни, че не се гледа точно дена а как се развиват ембрионите и лигавицата евентуално и тогава преценят.....примерно: моите започнали да се делят по-бързо и затова гледали да си ги върнат да се адаптират в естествената им среда, а и се съобразяват и със самия ти цикъл евентуално, колко дена ти е кога ти е по принцип естествената овулация............абе знаят си работата , а и когато наистина искат и гонят успех могат да направят чудеса. Има си и такива моменти в които организмите ни реагират непредвидено и нещата не се развиват точно като по учебник и за това те нямат вина. Затова са и отлаганията и замразяванията......абе вежен е крайния резултат. Абе съдбата и късмета са си от голямо значение също при нашите пачинания!   Поздрави на всички приятелки от Селената! Морско момиче да се обадиш задължително като дойдеш, ако не ме пуснат да излеза, ще дойдеш в нас ама да се видим. Hug Hug Peace

# 297
Aбе Didi771, я да лягаш да почиваш  Laughing Laughing Laughing
Че ако дойдаааа.....
Как си бе миличка????

# 298
jujulin4o....и ти ще дойдеш на сок-срещата,нали?За да можем да наръсим Дидка с прашец Rolling Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

yasmin86....аз съм пациентка на Д-рМатев и трябва да ти кажа,че той е човекът на когото вярвам най-много.Уникален,спокоен,винаги намира време да ти обясни МНОГО обстойно всичко.

# 299
Здравейте момичета, да се похваля и да пожелая на всички много късмет и успех. Днес мина 1-ят ми преглед и видяхме 2 плодни сакчета с тупкащи сърчица. Мног съм развълнувана и щастлива и дано всичко за напред да е наред. Още веднъж успех на всички момичета. Заслужавате го  Hug

Общи условия

Активация на акаунт