Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 88 312
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Кокона, здравей, за една година е 600лв. Инфо от миналият месец.

# 511
Коконче  честити  бебки  ,да са растат здрави ,красиви и много щастливи !
Относно замразяването  на ембриони  миналата година беше  600 лв.  ,но  може да има и промяна в цените сега . Най-добре питай  на регистратурата  ,ще ти дадат анй-точна информация.
Много прегръдки и целувки на бебите.

# 512
Момичета, късмет на всички в процедури и много, много бебенца ви желая от сърце!!! Praynig Praynig

Имам въпросче, знаете ли, каква е цената за замразяване на ембриончета за да кажем година и половина/две?

Искаме още едно детенце ние и се замисляме, напролет или наесен да си направим нов опит и да замразим човечетата отново, за да можем след година, година и половина да направи отново ЗЕТ Crazy

Между другото на обновения сайта на клиниката в интернет, не намирам форума им, за да попитам там  Heart Eyes

за 12месеца е 600лв,а за 24м е 700лв. Simple Smile

# 513
Здравейте момичета, аз съм пациентка на др. Ставрев,в момента съм в процедура 3 ден от стимулацията. Утре съм на преглед дано всичко е ОК, но малко съм притеснена защото започнахме стимулацията с високо fsh 14 и нещо е. Като подготовка пих Марвелон 2 месеца поред и от него се покачи повече хормона преди марвелона беше 11 и нещо.Незнам дали сме постъпили правилно със започването на стимулация и доктора не ми обяснява много много. Това ми е първи опит и несъм много в нещата и съм притеснена. Confused Моля за мнения момичета... baby_neutral

# 514
...малко съм притеснена защото започнахме стимулацията с високо fsh 14 и нещо е. Като подготовка пих Марвелон 2 месеца поред и от него се покачи повече хормона преди марвелона беше 11 и нещо.Незнам дали сме постъпили правилно със започването на стимулация и доктора не ми обяснява много много.

Много е важно също колко антрални фоликула си имала в началото на цикъла? Споменал ли е доктора? Следващия път задавай въпросите на него, а във форума питай само за допълнително инфо.  Wink
Аз при първия си опит стартирах с ФСХ 12 и нещо и 3 антрални фоликула - накрая станаха 7, извадихме 5 яйцеклетки и имахме 3 ембриона.

Не се притеснявай, не е нужно фоликулите да са много, а да се извадят качествени яйцеклетки, да се оплодят и да се развият ембриони. Успех!!!  Hug

.... да се допълня. Моето ФСХ преди марвелона беше 9 и нещо, след него стана 12 и нещо. Така, че според мен е нормално да се покачи от противодачатъчните, въпреки, че доктора се опита да ме убеди в противното.

# 515
  • UK
vanini81,  llana* Hug  MXM много ви благодаря за инфото момичета   bouquet

# 516
Barba28, звънни на доктора. Питай дали можеш да кандидатстваш за фонда при твоето положение. Ако можеш, на 2-3 ден след като ти дойде си направи в лаборатория FSH хормона. Когато е готов отивате с половинката в клиниката. Правите спермограма, казваш, че искате документи за попълване за фонда, попълвате ги и им ги давате. След като е готова спермограмата, те ще я добавят и ще ти пратят документите. Мисля, че трябва да носиш копие от личните карти.Момичета допълвайте ако пропускам нещо./Втора спермограма се прави ако кандидатствате с мъжки фактор.При Вас не е нужно/.
Аз сега се връщам от клиниката, подадох документи за втори опит.

# 517
  • Пловдив
vanini81, благодаря  Hug Успех ти пожелавам  Praynig

# 518
  • Пловдив
 Резултат от цветната снимка:
 матка - леко увеличена
 лява маточна тръба- оперативно отстранени дистални 2/3
 дясна маточна тръба - нагъната ампуларна част. Пропуска КМ.
 Сега ще събирам средствата за лапароскопията по препоръка на д-р Минев.

# 519
  • Пловдив
barba28, за съжаление, щом едната тръба, макар и увредена, пропуска не можеш да ползваш цветната снимка за кандидатстване. За мен лично това е недоглеждане, защото предполагам онези дето измислят правилата също би трябвало да се медицински лица и трябва да им е ясно, че такава степен на увреждане обрича опита на неуспех. Това, че тръбата пропуска, не означава, че можеш да забременееш естествено, особено щом образува депа с течност.  Tired  Лапароскопията в този случай е наложителна, първо за да можеш да подадеш документи и второ, за да елиминираш всякакви бъдещи усложнения. Ти решаваш къде ще я правиш.  Peace

# 520
Здравейте, отново. Предстои ми лапароскопия. Моля момичетата, които са минали през това да споделят как преминава всичко, колко се лежи в болницата, период на възстановяване и т.н. Освен тези 800лв., които се плащат, други пари искат ли /например за изследвания и др./.

# 521
  • Пловдив
 Добро утро ви казвам с чаша кафенце  food010 
 И аз се усъмних, че не мога да кандидатствам за фонда при условие,че в резултатът от цветната снимка съществува думата "пропуска". 
 Също така се интересувам като vanini81 от всичко свързано с лапароскопията и се надявам някой да ни обясни какво включват тези 800лв и колко още ще трябват?   bouquet

# 522
barba 28 Само с цветна снимка не може да кандидатствате за фонда (ако сте с тубарен фактор)
800 лв струва лапароскопията и престоя ,който по принцип е 3 дни.Трябва да имаш и изследвания преди лапарото  може да си ги направиш в клиниката  ,там струват около 47  50 лв,но може и с талон от личния лекар.

# 523
  • Пловдив
 Благодаря, bumbarana !!!

# 524
  • Пловдив
Лапароскопията е сравнително лека интервенция. Раздвижват те още на същия ден, седмица след операцията все едно не си бил опериран. По-неприятна ми беше една тъпа болка в рамото, от газа, който вкарват. Белези нямам. Общо взето, вече като съм минала през това ми се струва нищо работа.....ама като помня как се бях спекла преди операцията. Заспиваш в операционна, събуждаш се в реанимация. Не съм имала и проблеми от тръбата за интубация, някои се оплакват от дразнене. Не съм имала и проблеми с излизането от упойка, нито странични действия от упойката. Пожелавам на всички моето преживяване.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт