Ин витро клиника Селена-Пловдив №9

• 86 935
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • In a surreal moment!
Маринчева - радвай се, мила, така се изяснява причината за безплодието, не се плаши от написаното. Каквато и операция да ти предложи докторът съгласявай се без колебание. Няма друг път, този е и си в добри ръце. Успех ти желая!  Peace

# 661
Днес бях на консултация след ЦС. Двете ми тръби са пропускливи, но под високо налягане Sad
Дясната е пропуснала след втората минута, а лявата по-бързо, но за сметка на това е силно нагъната. Хормоните и др. изследвания за сега са добри. Д-р Ставрев предлага да изчакаме 2 месеца  за евентуално нормално зачеване, тъй като според него 7% от жените след ЦС забременяват. Ще следим овулацията и ще се молим да се случи чудото. Намекна, че ако не се получи, ще последва лапароскопия, от която много ме е страх.
Бих искала да попитам може ли да се премине към инвитро без да сме правили лапароскопия?
Вижда ми се малко безсмислена тази операция, тъй като спермограмата ни не е "цъфтяща".
Много съм притеснена и объркана Cry

# 662
Здравейте момичета. Първо да честитя на МХМ и Морско момиче. Да са ви живи и здрави рожбите. И да питам морското момиче, понеже тя е с едно бебче колко се родихте и кога около термина. Стискайте ми палци , аз държа все още но чакаме де. 

# 663
Много ми стана болно,че отдавна не бях влизала да чета и виждам, че сте спорили и дори има обидени момичета. Недейте, по-добре да си помагаме. Поздрави на Ками и на всички останали  Simple Smile

# 664
  • UK
Аз  вече не помня Embarassed поздравих ли Морско момиче  Crazy честита ти сбъдната мечта!!!

Точно такава пожелавам и на всички момичета в темата и във форума изобщо, без значение, при кой лекар и в коя клиника ще я сбъднат   bouquet

# 665
Морско момиче честито и от нас.  bouquet

# 666
Здравейте момичета,

Реших и аз да се включа в темата за клиника Селена, пациенти сме на др.Ставрев, имам един опит ин витро, които за съжаление приключи неуспешно - сърчицето на бебчо спря в 12 г.с. в петък ме изчистиха  и след 3 месеца на старт за нов опит. Ако е имал някои с такъв проблем бихте ли ми казали кога отидхоте на преглед?  Когато док трябваше да ми съобщи че сърцето е спряло и трябва да го махнем , в очите му се виждаха болка и тъга. Аз вярвам че това е нашият доктор и вярвам че ще ни помогне, след 5 год ходене къде ли не в Селена някак всичко стана доста бързо. Преглеждана съм и от Матев и Ненев, и  също съм много доволна.
Всички ние имаме една цел и тя е да гушкаме нашите малки бленувани бебчета.
Не се предавайте , колкото и трудно и болезнено да е, вярвам че всико ще бъде  наред.
Хубава Неделя мацки Simple Smile

# 667
  • In a surreal moment!
Днес бях на консултация след ЦС. Двете ми тръби са пропускливи, но под високо налягане Sad
Дясната е пропуснала след втората минута, а лявата по-бързо, но за сметка на това е силно нагъната. Хормоните и др. изследвания за сега са добри. Д-р Ставрев предлага да изчакаме 2 месеца  за евентуално нормално зачеване, тъй като според него 7% от жените след ЦС забременяват. Ще следим овулацията и ще се молим да се случи чудото. Намекна, че ако не се получи, ще последва лапароскопия, от която много ме е страх.
Бих искала да попитам може ли да се премине към инвитро без да сме правили лапароскопия?
Вижда ми се малко безсмислена тази операция, тъй като спермограмата ни не е "цъфтяща".
Много съм притеснена и объркана Cry

Маринчева -
слушай д-р Ставрев и изпълнявай, не разсъждавай, мила, операцията при това положение е крайно наложителна. Аз не съм такъв оптимист като доктора, но...никога нищо не се знае, така че - изпълнявай. Стискам ти палци горещо! Ще стане работата, само не се отказвайте!

Момичета, да си кажа кака ви каква я втаса - писах за томболата на Радио Витоша Simple Smile Пък да си видя късмета дъл не мъй напуснал...Де го, де, пустичкия, ама иска ми се Simple Smile Не мога да се откажа и това си е. Имам си и мъж до мен, не мога да се оплача...хубав, добричък, чудесен...май се хваля Simple Smile)) Пу, да не ми е уроки хахха Желая много късмет на всички...аааааааа и пускайте тото 6 от 49 има голям джакпот, никога не се знае!

# 668
ИКСИ, а дано този е истинският  Hug

# 669
ИКСИ, хвали се мила. Всички имаме право да споделим щастието, когато ни сполети. Много се радвам за теб, нещата ти ще се подредят  Hug

# 670
Икси много се радвам за теб миличка , само така   да ни радваш с положителни вести .
Стискаме палци   за томболата   , да си късметлийка  и  след това да стане чудото   . Hug Praynig

# 671
Здравейте момичета. Първо да честитя на МХМ и Морско момиче. Да са ви живи и здрави рожбите. И да питам морското момиче, понеже тя е с едно бебче колко се родихте и кога около термина. Стискайте ми палци , аз държа все още но чакаме де. 

ние се родихме 10 дена преди термис с планувано секцио с размери 49 см и 3.060кг

# 672
Зравей те момичета.Искам да попитам имали момичета който са в подготовка за трансфер с замразени ембриони.На мен днес ми е 14 ден от подготовката.На 25 наи вероятно ще е трансфера.От декември месец отлагаме трансфера.Надявам се този път вече да ми е за последно и вече нещата да ми се получат.Пожелавам на момичетата които са с процедури успех и много положителни тестове EFP. Морско момиче ,честита рожба. thumbsup

# 673
Момичета,за колко време стават изследванята на нк клетките ?

# 674
Момичета,за колко време стават изследванята на нк клетките ?
Ако са само НК клетки- за 4-5 дни, но ако са пълните изследвания- около месец.

Общи условия

Активация на акаунт