Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 787
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia, Bulgaria
много благодаря  Hug сега ще се разровя Simple Smile

# 646
http://expertafashion.com/ това са официалните предсавители на ibd

# 647
Здравейте, искам да ви попитам какво ви е мнението за този комплект http://www.vipnokti.com/bg/products/category1/product3684.html , дали лаковете и топ-а стават за UV Simple Smile Благодаря ви за вниманието Simple Smile

# 648
Дами, имам въпрос. Освен Продавалника, ув геловете на Лина има ли ги някъде по търговската мрежа или в някой офис на вносител? Бих искала да ида на място и да си го купя, а не да чакам доставка 2-5-10 дни?

# 649
Ами от къде си? В Русе ги има на магазините по 1лв...
ffffffff, питай в темата за гел лаковете, дамите са по-компетентни в тази част  Peace

# 650
  • Варна
Дами, имам въпрос. Освен Продавалника, ув геловете на Лина има ли ги някъде по търговската мрежа или в някой офис на вносител? Бих искала да ида на място и да си го купя, а не да чакам доставка 2-5-10 дни?

В Елитис Варна ги има  Simple Smile

# 651
В Елитис София ги няма  Grinning проверила съм сигурно 5 магазина за по лев...никъде. А ако питам в темата за гел-лака, подозирам, че ще ме пратят обратно тук.  Simple Smile

# 652
В темата за гел-лаковете пратих другата дама, която питаше за теб .
Ако днес си беше поръчала от Продавалник, утре щеше да е при теб... Peace

# 653
Аз съм направила поръчка от едно място и чакам да пристигне. Дамата, от която съм го поръчала, обаче, не знае кога ще дойдат....затова питам, да знам по принцип.

# 654
Как,се прави този френски,с какви гелове?
Скрит текст:
Може ли,някой да обясни по-подробно?И,по-специално,ме интересува основата с какъв гел е,това розовкото.

# 655
Според мен е телесен камуфлажен гел, но не знам кои марки имат такъв. Много искам да имам... Peace

# 656
Според мен е телесен камуфлажен гел, но не знам кои марки имат такъв. Много искам да имам... Peace
Тези,не са ли за тази цел?
http://www.uvlampi.com/index.php?page=products&cat=208&s … =53&pid=10048

# 657
Не иска да ми отвори линка ти  #Cussing out
 Както Лина имат розов камуфлажен гел, така би трябвало да има и телесен. Но аз не знам конкретна марка- всичките имат все розови.
Ако в линка става дума за цветни гелове- те са по-пигментирани и според мен ще стои изкуствено.
А аз търся съвсем лек ефект/като в снимката, която си качила ти/ , който да замаскита колко е голяма плочката/ при френски обичам да я правя да изглежда по-дълбока, а бялото да е малко/
Нещо такова търся като краен резултат  Peace
Скрит текст:

# 658
Не иска да ми отвори линка ти  #Cussing out
 Както Лина имат розов камуфлажен гел, така би трябвало да има и телесен. Но аз не знам конкретна марка- всичките имат все розови.
Ако в линка става дума за цветни гелове- те са по-пигментирани и според мен ще стои изкуствено.
А аз търся съвсем лек ефект/като в снимката, която си качила ти/ , който да замаскита колко е голяма плочката/ при френски обичам да я правя да изглежда по-дълбока, а бялото да е малко/
Нещо такова търся като краен резултат  Peace
Скрит текст:

Скрит текст:
Това са геловете от линка.

# 659
Скритият ти текст ми излиза празен... Tired

Общи условия

Активация на акаунт