Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 724
  • 727
  •   1
Отговори
# 660
 Thinking Thinking На,мен ми се отварят.

# 661
Аз пробвах с гелове на SHU JIE и IBD, но не съм доволна ИБД е малко по-добър, но базата и обезмаслителят ми са на shu jie, така че ефектът беше горе-долу същият. Вие от продуктите на коя марка сте останали най-доволни?  newsm78

# 662
Дами, кой е най-щадящият начин за сваляне на ноктопластика с удължения и има ли изобщо такъв? Споделете, моля!

# 663
Здравейте! Искам да попитам от къде си купувате 9- ватови УВ крушки за лапмите? Понеже моята я използвам от сигурно година и наскоро гелът ми взе да се отлепва много лесно. Предполагам, че е от нея Sad
Тези дали стават? http://www.buyincoins.com/item/3487.html

# 664
Аз си ги купувам от продавалник, но и по китайските сайтове има, ако ти се чака. Същите са като тези, които си дала.  Peace

# 665
Благодаря! Ще проверя в продавалник Simple Smile

# 666
  • София
Може ли някой да ми помогне - какво точно значи камуфлажен гел и каква е разликата с другите, които не са наречени камуфлажни? Купила съм си всичко необходимо за ноктопластика, но не смея да се пробвам на собствените си нокти, защото не знам какво ще се получи. Пък и обичам да си сменям декорацията всяка седмица, не мога да се понеса три седмици с едни и същи нокти

# 667
Камуфлажният гел е бледо розов или телесен. Като го сложиш на плочката заличава колко е голяма и може да я направиш по-дълга. Много е красиво за хора с плитка плочка. Розовите, които съм имала аз стават също за изграждане като прозрачните.
Защо 3 седмици да си с една и съща декорация? Слагаш гел да не се чупят ноктите /евентуално изграждаш дължина/ и се лакирваш с обикновен лак. Като ти омръзне го махаш с лакочистител без ацетон.
Ето на тази снимка виждаш колко е малка плочката на дамата и как с помощта на камуфлажен гел е направена по-дълбока.

# 668
XXX_ какво ще кажеш за топ лака? Колко издържа, лесно ли го изтри, какво ти е мнението?

# 669
Хареса ми - задържа ми лака доста време, доста гланциран, не мирише много/ няколко часа след като се лакирах се изкъпах и спря да мирише/ Пада много лесно, като обикновен лак.  Peace

# 670
Лака е супер,заслужава си!  Peace

# 671
  • Провинция
Хареса ми - задържа ми лака доста време, доста гланциран, не мирише много/ няколко часа след като се лакирах се изкъпах и спря да мирише/ Пада много лесно, като обикновен лак.  Peace
Нещо  пак съм пропуснала  Whistling
Кой топ, пече ли се?

# 672
1-2 страници назад е линка с него от наилс.бг- да, топ лак, но се пече в лампа

# 673
  • Провинция
1-2 страници назад е линка с него от наилс.бг- да, топ лак, но се пече в лампа
  bouquet

# 674
Записвам се за темата   Stop

Общи условия

Активация на акаунт