Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 792
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Момичета някоя от вас пробвала ли е с такъв термо гел?http://www.ebay.co.uk/itm/Color-Changeable-UV-Gel-changed-with-e … sh=item460db99dc9
Интересно ми е дали става хубаво и дали е като термо лак?

# 631
Купих въпросния топ лак разбира се  Mr. Green- супер гланц, леко понамирисва, но се преживява, да видим сега колко ще издържи и ще ми се очука ли пак лака по ръбчетата... Peace

# 632
Купих въпросния топ лак разбира се  Mr. Green- супер гланц, леко понамирисва, но се преживява, да видим сега колко ще издържи и ще ми се очука ли пак лака по ръбчетата... Peace
а от сайта ли го поръча?

# 633
Да. Както и съм се лакирала с червен металик, ноктите ми са  Heart Eyes

# 634
Да. Както и съм се лакирала с червен металик, ноктите ми са  Heart Eyes
дай снимки де Grinning

# 635
  • Пловдив
Аз ползвам chu jie и не пада бързо, издържал е и месец без поражения. Може би грешиш някъде, какъв обезмаслител, база ползваш?
Аз използвам обезмаслител на лина след това слагам ultrabond на snb и база на chu jie. A пък днес очаквам да ми пристигне гела на IBD надявам се той да е по добър  Rolling Eyes
Извинете,че се намесвам,но искам само да вметна,че Ултрабонд на Старнейлс се ползва като заместител на обезмаслителя и служи за по-добро сцепление между нокътя и гела.Може би от там идва проблема с отлепването,може би обезмаслителя и ултрабонда не си пасват еди с друг.

# 636
  • Пловдив
А как правите френски маникюр,но вграден между пластовете гел?Аз пробвах без да чистя лепкавото  защото исках после направо да запечатам с последния пласт гел,но нищо не ми се получи.Много се плъзгаше четката и се разливаше лака.Вие как го правите?И с обикновен лак ли или с акрилни боички?
И да си побутна пак въпроса плюс още един:слагали ли сте обикновен лак между пластовете гел,виждам така много жени да ходят,но се чудя как точно се прави и дали издържа така гела?

# 637
Аз съм запечатвала с топ гел- трия лепкавото, слагам лак и запечатвам с гел.
Снимките не ми се получават на изкуствена светлина, това е лака без топ-а. С него стана още по-бляскаво. Мисля, че го показвах вечее  newsm78
Скрит текст:

# 638
  • Пловдив
Мерси за отговора,а снимката е супер,чак не ми се вярва,че лакът е Флормар!

# 639
  • Sofia, Bulgaria
здравейте,някоя мацка ползва ли хибридна система за ноктопластика с акригел newsm78 и ако може да препоръча продукти Simple Smile мерси предварително. Praynig Hug

# 640
здравейте,някоя мацка ползва ли хибридна система за ноктопластика с акригел newsm78 и ако може да препоръча продукти Simple Smile мерси предварително. Praynig Hug

Не знам какво имаш в предвид под хибридна, но аз си правя акригел с изграждане вече повече от година. Ползвам замо IBD. Peace

# 641
  • Sofia, Bulgaria

Не знам какво имаш в предвид под хибридна, но аз си правя акригел с изграждане вече повече от година. Ползвам замо IBD. Peace

точно докато карах курсовете обучаващата та им казваше хибридна система,аз веднаж съм ходила да ми правят и ми изкараха 4 седмици и отгоре без поддръжка точно с тези на ibd ако се продават в стар неилз,и искам с това да работя но не знам  как и какви са материалите  Embarassed Embarassed Embarassed знам да работя и с акрил и с гел нооо нещо не са за мен.... Sad ако някои може да ми обясни 6те бъда много благодарна   Hug

# 642
Хибридната ноктопластика е с акрил и гел в едно , т.е. взимаш гел след което го топваш в акрилния прах и нанасяш на нокътя,но трябва да си доста бърза и сръчна при нанасянето заради акрила. И аз съм била с всякаква ноктопластика, но съм с много мазна плочка и нищо не ми държеше само този хибридния вариант изкара най-много - цели 3 седмици Simple Smile Дано съм ти била полезна Simple Smile А IBD не се продава май във СтарНейлз Simple Smile

# 643
  • Sofia, Bulgaria
Хибридната ноктопластика е с акрил и гел в едно , т.е. взимаш гел след което го топваш в акрилния прах и нанасяш на нокътя,но трябва да си доста бърза и сръчна при нанасянето заради акрила. И аз съм била с всякаква ноктопластика, но съм с много мазна плочка и нищо не ми държеше само този хибридния вариант изкара най-много - цели 3 седмици Simple Smile Дано съм ти била полезна Simple Smile А IBD не се продава май във СтарНейлз Simple Smile

а от къде мога да си ги купя и ориентировъчна цена, много благодаря за инф. като за начало докато свикна предпочитам да пробвам с по евтини преди да си купя скъпи. Hug

# 644
Като за начало можеш да си вземеш акрилен прах (малък върви около 3-5 лв.), обикновен гел (може изграждащ ако ще изграждаш пак малък е около 4-6 лв.) и другите неща, които се ползват при ноктопластика (т.е. лампа ,обезмаслител,пили,удължители) . Има в продавалник оферти,но са китайски и незнам до колко са качествени.Ако държиш на IBD в ибей има оферти и то точно на такива комплекти с акрил и гел в тях.

Общи условия

Активация на акаунт