Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 853
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Аз ползвам chu jie и не пада бързо, издържал е и месец без поражения. Може би грешиш някъде, какъв обезмаслител, база ползваш?
Аз използвам обезмаслител на лина след това слагам ultrabond на snb и база на chu jie. A пък днес очаквам да ми пристигне гела на IBD надявам се той да е по добър  Rolling Eyes
Аз ползвам обезмаслител на CHU JIE и база на същата марка, тази която е показала Fantasy@. Според мен при теб проблема не е от гела, а от този  ultrabond, може да не е съвместим с гела.

# 616
Аз ползвам chu jie и не пада бързо, издържал е и месец без поражения. Може би грешиш някъде, какъв обезмаслител, база ползваш?
Аз използвам обезмаслител на лина след това слагам ultrabond на snb и база на chu jie. A пък днес очаквам да ми пристигне гела на IBD надявам се той да е по добър  Rolling Eyes
Аз ползвам обезмаслител на CHU JIE и база на същата марка, тази която е показала Fantasy@. Според мен при теб проблема не е от гела, а от този  ultrabond, може да не е съвместим с гела.
Благодаря за съвета ще пробвам без ultrabond Simple Smile

# 617
О, не те съветвам да не ползваш база, а да я смениш. Аз досега никога не съм се правила без база. Дори като се правех в началото с евтината Лина от 4лв. с тази база в бялото шишенце нямах отлепяния.

# 618
http://www.amazon.com/Creative-Nail-Super-Shiney-Fluid/dp/B000NW … words=uv+top+coat
Някой ползвал ли е този топ лак? Мнения?
Или друг УВ топ лак да ми препоръчате...
Ползвала съм само на SNB и съм доволна, но ми се иска да пробвам и други  Hug

Този не е ув Simple Smile
На CND ув топ-овете са този за shellac, и за двете им гел системи - Brisa и Brisa Lite.
Скъпи са, но са страхотни Simple Smile

Аз ползвам такъв - http://www.amazon.com/Supernail-Top-Coat-Fluid-Ounce/dp/B008OAW4 … words=uv+top+coat
solley, топ ув лаковете на CND и на Supernail могат ли да се нанасят върху неизсъхнал обикновен лак?

Това не е ли ув топ лак за обикновен лак?Моля ви кажете ми какъв ув топ лак ползвате освен Старнейлския за обикновен лак?И става ли някой от ув топ гел лаковете върху обикновен лак?Пробвах ув топ гела на Голдън Роуз,но не става,сигурно и другите не стават,но някой ако е пробвал,нека сподели.....
Да си побутна въпросчето.....

# 619
Би трябвало всеки ув топ лак да може да се слага на  обикновен лак newsm78
Топ гел на Лина съм слагала върху лак на Флормар- стана, но самия топ гел е калпав- след няколко дни сякаш се изтърква по краищата, някой път се  и пука... Tired

# 620
Би трябвало всеки ув топ лак да може да се слага на  обикновен лак newsm78
Топ гел на Лина съм слагала върху лак на Флормар- стана, но самия топ гел е калпав- след няколко дни сякаш се изтърква по краищата, някой път се  и пука... Tired
аз пробвах ув топ гела на ГР но не стана,а аз искам да се сваля с лакочистител,не с киснене в ацетон

# 621
Лакочистителят без ацетон не вреди на гела и няма да ти свърши работа
Лакочистителят с ацетон е съвсем същото като ацетон  Mr. Green
Пък и наскоро една дама установи, че далечне всички гелове падат и се разграждат от ацетон, на някои само пилене му е майката...

# 622
Лакочистителят без ацетон не вреди на гела и няма да ти свърши работа
Лакочистителят с ацетон е съвсем същото като ацетон  Mr. Green
Пък и наскоро една дама установи, че далечне всички гелове падат и се разграждат от ацетон, на някои само пилене му е майката...
ама аз не искам да пиля,а да си сменям лака по-често Grinning

# 623
Нещо не те разбирам- защо тогава питаш за топ гел? И защо ти е изобщо ув топ или лак, щом ще си сменяш често лака? Те се слагат за да запазят лака по-дълго- примерно 2-3 седмици, то и без тях лак въху гел издържа поне седмица, не като лак върху нокът newsm78

# 624
Нещо не те разбирам- защо тогава питаш за топ гел? И защо ти е изобщо ув топ или лак, щом ще си сменяш често лака? Те се слагат за да запазят лака по-дълго- примерно 2-3 седмици, то и без тях лак въху гел издържа поне седмица, не като лак върху нокът newsm78
искам  ув топ лак,който не чакам да съхне,а пека и съм готова.Издържа ми повече време отколкото с обикновен топ лак,после трия с памук и лакочистител и се лакирам пак с обикновен лак-няма пилене и т.н става дума не за гел-лакове ,а обикновен лак и питах по принцип някой топ гел дали става върху обикновен лак Thinking

# 625
Някои стават, но съм описала вече как се махат- като гел..

# 626
искам  ув топ лак,който не чакам да съхне,а пека и съм готова.Издържа ми повече време отколкото с обикновен топ лак,после трия с памук и лакочистител и се лакирам пак с обикновен лак-няма пилене и т.н става дума не за гел-лакове ,а обикновен лак и питах по принцип някой топ гел дали става върху обикновен лак Thinking
Аз,съм много доволна от  Топ лак Elora UV Activated. Peace Има страхотна плътнос и блясък,като стъкло е.

http://nails.bg/?t=%D0%9B%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B5+%D0%B7%D … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 627
доколкото разбирам се маха с обикновен лакочистител,нали?

# 628
А  мирише ли? Един път си бях взела преди 3г някакъв в сиво квадратно шишенце, всичкото хубаво, но след изпичане миришеше ужасно натрапчиво  Tired

# 629
доколкото разбирам се маха с обикновен лакочистител,нали?
Да,маха се с лакочистител,като обикновен лак.Има лека миризма след изпичане,но след няколко минути вече не се усеща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт