Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 806
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
hellenna, темата е за домашна ноктопластика, не е нужно да се появяваш и да се заяждаш, защото има много маникюристки, които така ще те направят, че да съжалиш че си отишъл. Аз съм научила много полезни неща точно от тази тема от момичета които се занимават професионално с това и бих казала, че си правя много хубава ноктопластика, не са ми повредени ноктите.

Мога да ти дам един пресен пример, онзи ден една приятелка ходи да й правят ноктопластика. Първо, че нито един нокът не си приличаше с друг, второ- на третия ден имаше счупен нокът. Е при мен не се е случвало, нищо, че не съм карала курс, мога да изкарам цял месец без подръжка, без да имам счупено и отлепено, ползвайки гел от 6лв. и спирт. Ако ти твърдиш, че си професионалист помогни със съвет вместо да влизаш да се заяждаш. И пиши на кирилица Wink
Много добре казано!  Peace

# 601
Момичета, да попитам как лепите счупен естествен нокът?
Аз съм на гел лакове-Гелиш главно, и слагам леплив плат и запечатвам с 2 слоя основа на Гелиш, но не ми държи. Може би да слагам директно лепило, а не да разчитам на гел лак основата?
Ако е лепило кое ще препоръчате-ако е възможно да го купя лчино, не по поръчка Peace
аз преди ползвах леплив плат с лепило за удължители,но си има специално резин лепило,но  мисля че се ползва само с активатор,но си е скъпичко-мисля че само лепилото е около 15лв

# 602
Момичета, да попитам как лепите счупен естествен нокът?
Аз съм на гел лакове-Гелиш главно, и слагам леплив плат и запечатвам с 2 слоя основа на Гелиш, но не ми държи. Може би да слагам директно лепило, а не да разчитам на гел лак основата?
Ако е лепило кое ще препоръчате-ако е възможно да го купя лчино, не по поръчка Peace
аз преди ползвах леплив плат с лепило за удължители,но си има специално резин лепило,но  мисля че се ползва само с активатор,но си е скъпичко-мисля че само лепилото е около 15лв

Благодаря за отговора, сега се сещам, че преди са ме лепили точно с лепило и после пръскат с нещо като мини спрей, което предполагам е било активатора. 15 лв си е ОК стига да държи, аз постоянно имам 1-2 счупени нокъта и като дам по 2 лв. за лепене, то си е много повече от 15 лв. похарчени веднъж.

Само, че къде да го търся това лепило?

Това дали е таковам каквото да търся http://www.starnails.bg/bg/catalog/product/355/

# 603
  • София
Perfect Imperfection, лепилото е точно такова каквото търсиш. Peace Аз имам обикновено, купено от Beauty one. Върши ми чудесна работа. Peace
http://www.beauty1bg.com/produkti/all-season-3

# 604
Ауууу, супер, тези Beauty one са ми даже по-удобникато местоположение   bouquet

Мога ли да отида направо на адреса им в сайта в център Метропол и да си купя лепилцето?

Mia1 благодаря ти, страхотно ми помогна!

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 22:35 от Perfect Imperfection

# 605
  • София
Да, директно отиди в представителството. Те оттам по принцип продават Peace

# 606
Искам да попитам кой гел е най добър, защото аз имам на chu jie и бързо пада имам и на Т3 той пък е с овратителна консистенция супер много се разлива направо е ужасно рядък и понеже изграждам с форми се разлива много гадно и после голямо пилене....така че много ще се радвам да ми кажете марката за която си заслужава да си дам парите Grinning

# 607
Аз ползвам chu jie и не пада бързо, издържал е и месец без поражения. Може би грешиш някъде, какъв обезмаслител, база ползваш?

# 608
Здравейте момичета!
Включвам се във вашата тема, защото искам да споделя нещо  Simple Smile
Принципно работя с IBD, поръчвам го от Ebay, но тези дни ми се събраха доста ноктопласики, гелът ми свърши и тъй като нямам време да чакам другия да пристигне се разрових в тази тема и благодарение на съфорумка тук намерих стрхотно гелче, ето за този говоря

Скрит текст:

Купих го от продавалник.
Надявам се, че съм била полезна   bouquet

# 609
Ходих до Бюти Уан, купих си лепилото, днес ще го пробвам на счупения ми нокът, дано Гел лака ми се задържи отгоре  newsm78

В Бюти Уан бяха много любезни и търпеливи, много съм доволна от облужването, като се има предвид, че аз задавам по 100 въпроса и разпитвах за какво ли не!

# 610
Здравейте момичета!
Включвам се във вашата тема, защото искам да споделя нещо  Simple Smile
Принципно работя с IBD, поръчвам го от Ebay, но тези дни ми се събраха доста ноктопласики, гелът ми свърши и тъй като нямам време да чакам другия да пристигне се разрових в тази тема и благодарение на съфорумка тук намерих стрхотно гелче, ето за този говоря

Скрит текст:

Купих го от продавалник.
Надявам се, че съм била полезна   bouquet

Има го в Бюти Уан същото-вчера му се чудих!

# 611
Здравейте момичета!
Включвам се във вашата тема, защото искам да споделя нещо  Simple Smile

Скрит текст:

Купих го от продавалник.

Надявам се, че съм била полезна   :bouquet

Розов или прозрачен си взе,и с каква основа и топ го ползваш?

# 612
Tsvetkova Взех прозрачен, но мисля да взема и един розов. Топа ми е IBD, а основата е тази

Скрит текст:

Много съм доволна от тази основа Simple Smile

# 613
Аз ползвам chu jie и не пада бързо, издържал е и месец без поражения. Може би грешиш някъде, какъв обезмаслител, база ползваш?
Аз използвам обезмаслител на лина след това слагам ultrabond на snb и база на chu jie. A пък днес очаквам да ми пристигне гела на IBD надявам се той да е по добър  Rolling Eyes

# 614
аз пък преди си слагах гела на Старнейлз Т3 и нямаше основа или ултрабонд-направо обезмаслител и гела  доколкото си спомням newsm78

Общи условия

Активация на акаунт