Що е то домашна ноктопластика?- тема 5

• 71 973
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
направих ги добре , но имам проблем- не залепват на маникюра... (аз си сложих на моите нокти, без удължители) , просто пада... не слагам достатъчно обезмаслител ли ?

# 361
И моите падаха, когато се правех с акрил, после прочетох че е добре да се сложи основа, а за нея ти трябва УВ лампа. Дано да се включи някои по-запознат, защото бързо се отказах от акрила и не съм много наясно.

# 362
направих гоооооооо... само ,че се оказа ,че не става само да си сложа върху моите защото са много меки... удължих ги малко и стана супер... чакайте да се опитам да пусна снимки

# 363
# 364

Независимо за гел или за акрил трябва нокътя добре да се надраска с пила. Ако не се лъжа си взела един обезмаслител с четчица, който се маже като лак и има леко мазен вид - ако е той след като го намажеш и преседи 2-3 мин, остатъците трябва добре да се избършат с памучен тапон. Не го мажи на дебело, въпреки,че след като си гледала клипчета би трябвало да си наясно

# 365
Аз го харесвам   и ще продължавам да опитвам.

# 366
  • rousse
Искам да попитам перманентен френски как правите?Аз имам гел на лина бял за френски но много ми се разлива и пека нокът по нокът....А изграждацият ми гел е ИБД розов ,че с прозранчния се ми жълтее някак си Simple Smile

# 367
Искам да попитам перманентен френски как правите?Аз имам гел на лина бял за френски но много ми се разлива и пека нокът по нокът....А изграждацият ми гел е ИБД розов ,че с прозранчния се ми жълтее някак си Simple Smile
ЗАпечатва се с прозрачен гел, прави се или с бял гел или с бял гел-лак. На мен с белия гел на Лина също не ми се получава. Пробвай розов ИБД, обикновен  бял лак, като изсъхне запечатай с прозрачен гел.  Peace

# 368
  • София
Ха! Тъкмо навреме да забия един въпрос за перманентен френски. Ако го направя както е казала ХХХ с обикновен бял лак, мога ли да го запечатам с гел? Няма ли да се отплепи от лъскавата повърхност на лака?

# 369
Зависи- виждала съм лак, запечатан с гел- бившата ми маникюристка много обичаше да прави така преди да станат популярни гел-лаковете. Ако пробвах да сложа топ гел върху лак на Флормар и стана  Mr. Green

# 370
  • rousse
ЗАпечатва се с прозрачен гел, прави се или с бял гел или с бял гел-лак. На мен с белия гел на Лина също не ми се получава. Пробвай розов ИБД, обикновен  бял лак, като изсъхне запечатай с прозрачен гел.  Peace

благодаря,ще пробвам...
А Shellac мога ли да използвам с обикновен гел или ми трябва специална база или топ ?

# 371
Пробвах един път с базата и топа на Лина и някакъв китайски гел лак- получи се.  Peace

# 372
Оф, пак съм аз.  Tired Знам, че ще ви омръзна, но не мога да сложа "знанията" си за геловете в ред в главата.  Mr. Green

ХХХ, разбирам, че ми трябва основа, обаче каква ще препоръчате?  newsm78

Аз пак се пробвах без основата и стана много красиво (без зграждане на край), беше твърд гела и на втория ден омекна пак. Моите нокти когато ги лакирам, са много меки и трошливи, може ли това да пречи на гела да се задържи? Нямаше разливане по кожичките, по края уж минахпорядъчно (макар че са съмнителни моите умения   Rolling Eyes), и пак се случи обичайното.

А да питам Ултрабонд и основа едно и също нещо ли са? Лошото е, че в много сайтове за продажби описанията са куци за лаици като мен кое за какво е.

И последно - да си купя нов гел (и какъв) или основа първо (и каква)?

Ах, моля ви, не ми се карайте, че досаждам.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 373
И последно - да си купя нов гел (и какъв) или основа първо (и каква)?

Ах, моля ви, не ми се карайте, че досаждам.  Praynig Praynig Praynig Praynig

Меките нокти създават проблеми с гела. Къде точно ти омеква? И как така единият ден е твърд, а на вторият омеква  newsm78

Не съм следила с какъв гел работиш, но обикновенно марката предлага Base coat / Bonder.

За гел мога да препоръчам само IBD със сответния праймър и база.

# 374

Общи условия

Активация на акаунт