Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват "пароксизмалните прояви"?
Какви са страничните ефекти на лекарството Convulex?
Какви са препоръките за ЯМР изследване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват "пароксизмалните прояви"?
-
Какви са страничните ефекти на лекарството Convulex?
-
Какви са препоръките за ЯМР изследване?
-
Как да се направи разлика между доброкачествени миоклонии на съня и пристъп?
-
Какви са симптомите на фебрилни гърчове и как да ги разграничим от епилепсия или астма?
Литвиненко но беше извън страната,попаднах на Христова и тя до някаде ни отвори очите че въпросния лекар от Пловдив не е изписал правилния медикамент и ни изписа ривотрил махна трилептала.Все пак с търпение намерих координати на Литвиненко записахме час и отидохме на преглед искаше да ни проследи и след месец ни вкара в педиатрията.През това време аз се консултирах и с Божинова и Христова и други невролози е всеки различно каза,но аз предпочетох да си остана при Литвиненко от сменяне на лекари най-много да си объркам още повече детето.От началото и аз съм ревала и ме беше страх да му звънна,но пък ме кефи че не е някакъв мазен лицемерен а казва ти на кратко,точно и ясно.Аз от него не мога да се оплача винаги и по всяко време на денонощието да се обадя той ми вдига и решаваме проблема да не е от най-приказливите,но като отидете при него запишете си на един лист каквито въпроси имате и ако прави пристъп снимайте го с апарат или телефон.Той не е магьосник бе момичета!!!Омръзна ми да се оплюва тоя човек разбирам тревогите ви но професора питали ли сте го на него какво му е толкова много пациенти или ще кажете ами защо е станал невролог........На мен като не ми харесва някой сменям има много лекари..........Спокойствие