Ийит Йозшенер и другите лоши момчета на турското кино # Çapulcu kulübü # 125

• 48 418
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
досега нещо не ми се отваряше форума, та  се насилвах да слушам SON с български дублаж...хич не ми върви там гледането ...
да са живи и здрави Бланчето и лакунка, че благодарение на тях си го гледахме в оригинал  Heart Eyes

почвам да зяпам с вас Прилива  Wink

# 616
добро е филмчето ..лъскаво малко, ама кво да ги правиш - богаташи Joy Joy

установявам колко ми е липсвал специфичния глас на Баръш Rolling Eyes

този младеж - Чаатай, не съм го гледала в друг филм, но е много симпатично момче
напомня ми много Каванч - като ръст, физика, маниери - явно манекенската шлифовка си казва думата.

в тая богаташка обстановка Енгин Алтан как хубаво би се вписал...само за конте като него е филма  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 617
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Много добре се справя Чаатай, а това му е второ дизи. Има много хляб в тва момче, помнете ми думите.  Wink Баръш е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако е пред мен сега ще го нацелувам.  Laughing

В общи линии - Направиха беля с брат му, тоест по идея на брат му. Баръш му спаси дупето, братът замина по направление. Майката, която е певица изгони малкия от вкъщи, по настояване на пастрока. Ча/ Яман тръгна да си търси работа, но не стана. Нападнаха го в парка, отново се срещна с адвоката. Приютиха го при тях като градинар уж... И пак уж само за една седмица. На комшиите казаха че е гост от Анкара. На партито синът на адвоката се напи и каза пред всички, че е крадец и че в тях ще ралоти като градинар. Все пак нашето скочи да се бие за него. Натам е ясно.  Laughing

# 618
  • Пазарджик
Аз сега влизам и хващам малко от Сон но с дублаж е  Sick

А дизито с Баръш ще чакам онлайн да го видя че нещо днес нямам време.
А другото хвърлихте ли му едно око - Кайп май беше

# 619
  • Пазарджик

И едни сини очи

# 620
аууу...и в тоя 'Прилив' ще ни давят Едже и Мелек ...няма отърване от тия двете  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 621
Патета, в кой гьол сте? Приливният или крайният?  Laughing

ходих да крада линк  http://www.startv.com.tr/canli-yayin  върви добре и е на голямо екранче  Peace

Няма гьол, а просто няма нет Mr. Green и това ми го правят за втори път тази седмица box box box Нищо не видях, но прочетох, че е интересно дизито за сега май newsm78

Ванче Hug, мерси за второто клипче с български мотиви, много ми е гот newsm44 newsm44 newsm44

# 622
 Здравейте  Hug

Гледах Приливите от средата ( сега ще погледна и началото). За сега ми се вижда  доста свежо на фона на досегашните дизита  с традиции , бардели , защита на моминската чест боба , лещата и чая и т . н.

Много ми хареса триото Баръш , Чаатай и Мерт .
Мине Тогай също много добре стои до Баръш

Много добре се справя Чаатай, а това му е второ дизи. Има много хляб в тва момче, помнете ми думите.  Wink Баръш е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ако е пред мен сега ще го нацелувам.  :lol

newsm10   
Лор ,  от тези двете грации      по едно време аха да пусна и сълза  Joy Joy Joy

# 623

Скрит текст:

# 624
Патета Hug, някой знае ли случайно тези Приливо-отливи дали ще се превеждат на български? newsm78

# 625
  • Разград
Medcezir 2.Bölüm Fragmanı

# 626
  • София

А другото хвърлихте ли му едно око - Кайп май беше

Аз му хвърлих. Laughing  На мен лично ми хареса  Peace очертава се добро дизи, няма чистене на леща, няма чистене на ориз.  Mr. Green Интересна и заплетена е историята, макар и на пръв поглед да не е толкова непозната.  Simple Smile
Актьорите, режисурата и операторската работа бяха много добри.  Peace Музиката също ми хареса.
Един от лошите там, е докторчето Алпер от СОН.

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 23:24 от zarani

# 627
  • Разград
Medcezir 1.Bölüm

# 628
Ето ме ....и аз в гьола Wink

Изгледах го на повторението Прилив-ния ,дано си струва и за после. С превод ,без превод ще го зяпам ,само да си става .....Ха , дано!!!!
Сладки сънищааааа...... smile3524

# 629
Ванче Hug, днес повторно мерси за Medcezir Peace Е, ако няма кой дума да обели поне като резюменце, хич да не се захващам ooooh! Лакунка Hug добре, че е споменала нещичко за хода на събитията, пък да видим Wink

Общи условия

Активация на акаунт