Успешно "олежани" бебета - тема 11

• 24 199
  • 756
  •   1
Отговори
# 180
Да, Лале, тук също е валяло снощи. Ние нали така и така не сме фенове на плажа, дойдохме днес на село при животните, че не може само на картинка да ги учи. Снощи ходихме до Обзор, че на Бяла пици няяяма...
И ние кто повечето заспиваме така - през деня в леглото й, аз на спалнята, вечер заедно на спалнята. Винаги се правя на заспала, но тя почти винаги ме разсмива или слиза и чука на вратата да излиза. Ако й се вържа, още понеса будуването не й мърда.
Стеф, и аз имах все драми с това постоянно люлеене, докато веднъж като бяхме в Търново майка не ми каза, я пробвай да я оставиш сама. Стана изведнъж! До преди кътниците заспиваше сама в стаята.

# 181
Мария заспива само ако я гушна и я галя по главичката. Отскоро и докато ми скуби миглите и клепача  Wink
Стефи, не се кахъри за мъжо, моя също е два дни в немилост, от време на време искат лечение, за да се сещат къде се намират.

Мария си има един стар мобилен телефон, който е неин / т.е. за дъвчене/. Днес цял ден обикаля с него, ама не на ухото, ами го държи зад ухото и приказва на него  Joy Joy Joy  Гледала ме е  и сега копира, ама явно не може да си нацели ушенцето.

# 182
Мария си има един стар мобилен телефон, който е неин / т.е. за дъвчене/. Днес цял ден обикаля с него, ама не на ухото, ами го държи зад ухото и приказва на него  Joy Joy Joy  Гледала ме е  и сега копира, ама явно не може да си нацели ушенцето.

И Сияна е същата, зад ухото  Mr. Green Ама лошото за мен е, че не признава неработещи телефони. Държи само нашите. Бях й дала един апарат, същия като моя, 1:1, не го поглежда него....

# 183
Хой хо и бутилк швепс, че ром не кльопам ам никак! Надявамс е не сте ме збравили, тук съм, жива съм, макар и малко изнемощяла напоследък. В нас нямаме нет вече не знам колко време, любимия спрял опричния че свършила промоцията и не пуснал друг. И сега чакаме да прекарат пак...оптичен. Абе дълга и широка, ама взех назаем една флашка, с която нета се влачи като охлюв на слънце, но ще свърши работа да ви драсна няколко реда  Hug
Таааааа...

Фусто, стига с теж мъжорля. Мен никой не ме заглежда, ама разбираемо. Днес слязох да взема една тенджера от колата (правих лютеница на село в събота), и Камен ме накара да обиколя целия тараф, че и да го люлея ме закара. Цялата в лекета, с изсипана долница на анцуг, и анорак със засъхнали сополи на едното рамо. Не ми пука грам де, а такива отворковц и супер много ме дразнят. След 12 години с ММ, честно казано не си представям живота с друг мж. Малко здравословен флирт никуму не вреди де, ама нямам такива социални контакти от доста време  Confused
По въпроса за млякото, откакто съм отбила малкия не пие, а яде мляко. Под формата на каши, дуети с йогурт, вкл. домашни, и прясно мляко в кухнята. Няма реакции, даже много кльопа кремовете и млякото с грис. За спането, вярваш или не, и твоето ще се успокои. Камен сучеше яката докато спеше, но като отбих спи мн по-спокойно. Събужда се, завърта се два-три пъти и заспива пак. Невероятно, но факт!
За чистенето, прахоляка много бързо се трупа мамка му. откакто сложихме комарници е малко по-добре, ама с тия лакираните телевизори и други уреди, как се вижда, ужас ooooh! Да не ви говоря, как всичко е с малки мазни и засъхнали биквитени ръчички. Е да се спукам да чистя, то трябва просто нон топ да съм след него. Затова ги изпращам с бащатко му на люлките и така шетам. То и затова не се случва по кчествения начин всеки ден де  Embarassed

Жени, яла съм таратор с "мляко" от слънчогледови семки, беше страхотен! Аз мразя да приготям багаж, но май пвоече мразя да го разопаковам. Като бяхме млади гаджета по два дни е седяла чантата отворена на пода  Confused
За моренцето, на моичкия му трябваха две-три бани за да свикне с морето, и сега като го види все натам влачи. Ама приключихме с плажуването за тази година де. Вече ми е студено.

Стеф-чо, хич не отварям лаптопа аз, че веднага е нападнат. Затуй чета от телефона и не пиша  Embarassed Пък за сиренето, аз вече не обезсолявам, и без това не правя нищо с него, малкото като е на кухня. Толкова рядко му приготвям нещо, че от толкоз сол нищо няма да му стане.
Отбиването, няма какво да се лъжем, направо си е хипер кофти изживяване. И за детето и за теб. Ама все някога трябва да се случи. И е добре да е преди гимназията  Mr. Green
Тортата само като я гледам, и мисля че хванах диабет  Mr. Green Точно такива най-ги обичам  Sunglasses
За мъжо, радвай се, недей да плачеш  Mr. Green
Заспиване - следобед в количката или на спалнята, лягам и се правя на заспала. Камен ми бърка по дупките, щипе ме по очите, хапе ме, катери се по таблата на леглото, дърпа чаршафа, сяда, става, търкаля се. В един момент ляга, и не става повече  Mr. Green Нощем същото, но по-бързичко, тъй като е тъмно и няма какво толкова да му отвича вниманието  Peace Чудя се дали въобще да го мъча с кошарата, тъй като в яслата легъцата не са кошари, а малки легълца на 20 см от земята. Та направо след време да го мятам да си спи на леглото, или един матрак на земята  newsm78 Пък сега не ми пречи че спи с мен, даже като спи с баща си ми липсва топлината и миризмата му  Heart Eyes

Деси, Камен беше луд по тая супа с гроздовия сок. Като беше в злояд няколкомесечен период, ако ходех някъде навън често взимах такава, че знаех че винаги ще я хапне  Peace Не съм въвеждаа гроздето отделно.
Преди два дни и аз се разкикерчих здравословно, ама кака ви Фикси, ме спаси с акъл за няколко ампули витамин Ц и днес съм пушка!
Не на последно място, честит рожден за малката сладка Ая. Борбена малка маймунка, да е жива и здрава, много да ви радва, и всички тревоги да останат зад гърба ви, за да се наслаждавате изцяло на прекрасните мигове заедно  Hug

Попс, ако социалните видят краката на Камен ще ми го вземат. Сигурно има три-четири синини и в момента, и едно леко ожулено коляно. Но пък така зверски ме ухапа по бузата днес, че сме си лика-прилика. Също е пристрастен към клепачите ми. Щипе и дърпа и бърка в очите. Но го прави, само като се правя на заспала докто го приспивам  Mr. Green
За спането, камен допреди месец спеше сутрин от 11 до 12, и после от 15 до 16. Започна сутрин да не спи, но в 12.30 е вече пред припадък. После спеше между 30 и 60 мин за цял ден и мача беше много нервен. Всяко събуждане придружено с истеричен рев от по 30 до 60 мин, колкото и мини дрямката. За радост от три дни, спи по два часа наведнъж. Вечер заспива в 20.30-21.00 и спи до 6.30 сутринта  ooooh!
Няма мобилен телефон, но има едно старо дистанционно без батерии и един захранващ кабел за компютър, та мотка си ги наляво надясно понякога  Mr. Green

Инче, толкова се радвам че писа, липсваше ми. Прави ли се ремонт бе душко баш преди артистичния период на децата? Зарекла съм се до първи клас, четка за боядисване да не хвана! Сега остана и Ивет да се разпише, сигурно двете коконки я правят луда вече  Mr. Green

Лаленце, как е малката пръдличка. Ходихте ли на гастро? Не ми звучи притеснително. Каменяка и той си подпръцква здравосовно  Mr. Green

Белоснежка, мажи венците преди лягане с нещо. Едва ли ще помогне, ама защо пък да не пробваш  Sunglasses

Лали бали, радвам се че драмите с Николче са зад гърба ви. Да не му се налага на човек да влезе в болница, пък камо ли детенце  Praynig

Тъй, покрих май всички параграфи. Много тъпо така като не се включиш на време, и колкото да коментираш, тя темата вече изчерпана. Ама като почна работа, може би ще пиша повече  Mr. Green Каменче ме скъса с тия зъби, някакъв ужас е. Постонно му текат огромни количества лиги, гърдите му са все мокри, а ръцете постоянно в устата. Започва ясла на половин ден октомри - частна. Скъпо е, ама докато поотрасне, не ми се дава в държавна. Тъкмо да свикне малко с други деца, че сега за него са като дръвца. Никакъв интерес. Ако бяха колчета домати, сигурно щяха да са му по-интересни, че могат да се ядат. Само ходи и чопли пода за трохи и си ги пъха в устата, ще кажеш недохранен седи  ooooh! ...и не само трохи де, и камъни на улицата е хапвал  Mr. Green Много ми е трудна мисълта за бъдещото ни разделяне, обичам го до болка тоз мушмул, просто съм класически случай  Mr. Green

Целувки на всички, лека нощ  Hug

# 184
Ама аз днес пак си пописах, хич да не е  Mr. Green Айде бай  Heart Eyes

# 185
Ама лошото за мен е, че не признава неработещи телефони. Държи само нашите. Бях й дала един апарат, същия като моя, 1:1, не го поглежда него....
smile3521 Същите сме и ние. Дори единият в момента е на ремонт. Confused
Стефи, не обръщай толкова внимание на мъжо. Като го видиш, ще забравиш всичко. Преди и аз изживявах драматично нещата, но сега си свиркам и дори се учудвам на непукизма си - така ми е много по-добре. Heart Eyes Той като си дойде сега, кога ще заминава отново?  Thinking Иначе нашето заспиване е по един и същ начин и през деня и вечерта - гушкаме се на спалнята и се кърмим. Кошарата засега само допълва интериора. Вече трети ден Никол спи само веднъж през деня. Днес беше от 13,45 до 16,20 ч. Дали ще минава само на едно спане? Thinking
Браво, Фусти, голям напредък имате с Емко! При теб май няма невъзможни неща? newsm78 Laughing Иначе за Лактана и аз съм чувала само хубави неща.

# 186
Дрънче Hug радвам се, че се включи;) трудно ще е раздялата, ама го погледни от друга страна, ще се научи на много неща и ще се социализира;) а кой ще го гледа другия половин ден? На 2 год ли мислиш за държавната! Аз ще си я гледам Лени до 2 год, после ще му мисля живи и здрави! Не съм кандидатствала за ясла, а вие?
Елена обожава внякакви телефони разбира се работещи;) каквото и да звънне в нас дали телефо. Или на вратата тя казва Ало Mr. Green да е си цели ухото вече много добре ,))) ние много се забавляваме с таблетна и разни приложения като Говорещата котка и всички песнички на Гъми Беар;)))

# 187
Фустииич, Господ здраве да ти дава душко, веднага си крадвам идеята с еклерова торта и ще я приспособявам  да става за ядене и от едногодишни рожденници  Wink
Лали, ами то момчето, което редовно поправя лаптопите ми каза да пускам Боби по-често на гости в други хора, че да му създавам работа  Joy От няколко дена му позволязам да бута лаптопа, телевизора и където си пожелае. Наистина има ефект, защото вече не пиши истерично за тях. Минимален ефект, но с времето ще изгуби интерес, както сега вече не му е интересен моя телефон, защото го познава до болка. Ама телефона ми е тесличка и хич не ми пука да се счупи.
Дрън, радвам се, че се разписа. Голям труд си хвърлила докато ни уважиш с поста си.  bowuu Ох, точно за това си мислих и аз днес, как ще се разделя от Боби, когато трябва да тръгне на градинка? #Crazy Не може да  не ми е пред очите. Сега като си го гледам сама и като ми се наложи да притичам на някъде без него и се спуквам да го мисля, а го оставям на мама, човекът, на когото имам пълно доверие. Не знам как ще се пречупя като дойде момента.
Иначе като получавам хапливи коментари от бабичките или от бившата ми педи до кога съм щяла да кърмя и им казвам, че за последно ще му дам на бала и веднага млъкват  Mr. Green Няма начин да приспя Боби без гърда, просто НЯМА! Пробвала съм, но не става. Не че съм била кой знае колко настоятелна де, обърне ли джуките и смръщи ли очи и бързо се предавам.
Жени, да не яздите козичките да село.Така искам и азззз, като малка много обичах при баба и дядо на село, да ме возят в каруцата с кончето. Идилия си беше....
Последните дни забелязвам голямо "развитие" в Боби - вече върти програматора на пералнята докато е пусната, плюе храната на повече от метър разстояние, има вманияченост да светва и загася лампите и най-интересното от вчера - като го нося протяга ръка, изпъва показалец към набелязаната цел и повтаря бутам, бутам, бутам, ама го казва някак бръмчащо  Joy ако не го оставя да стигне нещото или не му го подам от бръмчащото бутам преминава в пищящо  Laughing
Инче, не съм кандидатствала още за ясла. Сутринта слушахме песничката за балончетата на въпросното зелено мече и цял ден си припявам бабъл-бабъл

# 188
Дрънче, евала за поста!  Peace Аз докато напиша пет изречения и шестото съм го забравила.  Embarassed Много време сте били с ТМ - 12 години? ooooh! Направо ви се възхищавам.
Стеф, скоро ще имаш, кой да ти пуска пералнята, няма страшно! Поне Боби ще ти помага. Heart Eyes Ние вече показваме с пръстче, че сме на 1 годинка и казваме "дръж" и "дай" /на бебешки "дъж", като подава и взема предмета/. Иначе на много неща казва просто "бабуу", което не се свързва с баба. Не сме казали нито кака, макар фонтанелата да ни е затворена, нито бати, нито дядо - само мама, баба, тати. Пълзим като бебето-беглец и скоро няма изгледи за прохождане. Като я хвана и прави едни огромни крачки с огънати в коленете крака  и на пръсти. В тази връзка, понеже Никол беше с ортопедични гащи, ми минават едни притеснителни мисли. Абе, дано не става това, което майката мисли! Така и не съм прочела, какво евентуално би трябвало да ме притесни при прохождането. Кога трябваше да се ходи пак на ортопед?  newsm78

# 189
Лали, преди да проходи точно и малко след това ни каза нашия. Я пиши на адашчето във ФБ...
Дрънко, ние с това време повече от тези бани май няма да правим, ами я ела да пием по 1 (2,3,4) по случай отбиването:)
Ние ясла - през крив макарон, а градината у нас, да помага на мама с малкия Митко Simple Smile
Думи- никакви, дори и МАМА!
Стефи, гледа животните като извънземно - хем я е страх, хем иска да пипа.
Ина, да ме светнеш за тези мечки и пр.

# 190
[
Ние ясла - през крив макарон, а градината у нас, да помага на мама с малкия Митко Simple Smile

Ина, да ме светнеш за тези мечки и пр.
Жени, аз ли съм пропуснала нещо, или при вас има изгледи вече за братче?  Crazy

На Gummy Bear и ние сме фенове, тортата ни искам да е с него, ама да видим. Само като чуем песничките и сме в захлас. Като пътуваме с колата, само това ми дава малко спокойствие. Ето, поздравче от нас : http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0

# 191
Я кажете какво още гледате с вашите деца, че аз вече се изчерпвам. Мария е луда по тези песнички:

# 192
Gummy Bear и ние сме фенове, тортата ни искам да е с него, ама да видим.

Камен като го види туй жЕвотно и почва да реве и крещи ooooh!

Жени за пийването съм на линия, ама после как ще се прибера до Варна? Вие няма ли да скоковете дотук?

Лали, да 12 хубави години:-) От тях 5 брак, 4 предварително съвместно съжителство, а останалите дискотеки и айлящина Simple Smile А иначе казваме само бля бля, и мама, но само когато реве или иска нещо Crossing Arms

Инче, следобед ще си го взимам аз.  Планувана съм да подам заявление да ми се върти номера за държавна ясла, но още нищо не съм направила вече втори месец.

Стеф, за кърменето не се колиби си кърми колкото искаш. По моему става много трудно отбиването след година и половина две. Камен съвсем целенасочено ми ровеше в пазвата. Трябва ти да си ги усетиш нещата, и да го направиш когато ти решиш  Hug

Попс, гледаме бейбито и разни музикални бокс тв вх1 и ти. не.  Сутрин сутрешния блок, вечер новините. Ахаа и кулинарните канали  Grinning На лаптопа не пускам нищо за да не правя оборот на майстора на Стеф Mr. Green

# 193
Привет, Дрън направо си ми прочела мислите. Тъкмо исках да те питам даваш ли АМ като го отби. От 2-3 места чух, че било хубаво да се дава до 2 години заради витамините в него. Може и с грешки да пиша ама съм на терасата и едно слънце ми пече в очите...
Аз все още напредък с АМ нямам никакъв. Да, факт е, че вече пие вечер АМ, но продължава да се буди като луд нощем да цока. Снощи го приспах с биберон и тази сетрин в 7 направо от глад си плачеше според мен. През нощта се буди 3 пъти да цока. Ама то на втория път не пуска.
Мен ме пишете в класацията - най-лоша майка. Нямам никакви скруполи - дори искам да го отбия, искам да го пускам на ясла, карам му се, потупвам го по памперса..абеее с две думи много ме ядосва. Ама той нищо не прави. Не се заиграва, говори си неговите бръщолевения, не признава никой друг освен мен, само внимание, внимание и това е. Сега, за да пиша съм му набутала една бисквита в ръката. Само като яде имам спокойствие.
Белоснежка видях страхотна торта за близанаци щях да ти я пускам в отчетната, ама като се преместя отатък на компа ще я изнамеря. На Божана и Креми тортата също много ми хареса - идейна е погледни я във ФБ.
Малкият слуша всякакви песнички. Пускам му Бг само, но жълтоклюно патенце му е фаворит. Естествено на рекламата на Джъмбо подлудява.
Аз мили си намерих роклята за РД ама цената не ми е по вкуса  hahaha та съм още в търсене. По принцип си поръчах една от Англия ще видим като дойде каква ще бъде.
И мен ме викат на работа, ама ако дам малкия на частна ясла и ще настане революция..та си трая.

# 194
Хелоу майчета!  Hug Най-после да се разпиша и аз,то 2 дни само ви чета и тъкмо да седна да пиша и малкото джереме надава вой.
Първо на патерици да честитя първия РД на малкото Айче.  Hug Heart Eyes Да е много здавичка, много усмихната и всичк главоболия да са вече зад гърба ви!   bouquet
Стефи, да е жива и здрава и маминка!   bouquet Страхотна торта, направо ме засрами бе жена, то произведение на изкуството.
Моят дивак вчера за първи път се изправи в леглото. Май скоро ще включвам турбото.  Mr. Green А вече имаме и едно падане от спалнята, добре че главите са им гумени. Бая с изплаших, ама той порева малко и после беше готов за игра.
Аз също не знам как ще се разделим, но аз съм решила да го гледам до 2 годинки, дано не се наложи нещо да се връщам по-рано.  Praynig
Това Гъми Беър и на нас ни е фаворит, но само на български.

Офффф трябва да ходя до магазина за вода, че сме в безводие и ако свърши нещо в памперса няма с какво да му измия гъзягата. Айде, бай засега.  

Общи условия

Активация на акаунт