Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява публикация, която започва с изброяване на имена и родителски успехи?
-
Какви теми се обсъждат в публикациите за родителството и отглеждането на деца?
В публикациите се обсъждат различни аспекти на родителството и отглеждането на деца. Темите варират от изразяващи опасения относно ваксините и реакциите на децата до споделяне на лични преживявания и предизвикателства, свързани с отглеждането на деца. Също така, се споделя съвети за избор на подаръци за деца и се обсъждат различни методи за облекчаване на нервността при децата, като например зъбния растеж.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени родителите по отношение на грижите за децата?
-
Какви са някои съвети, които се споделят за отглеждането на деца?
-
Какви са причините за спиране на кърменето?

Да не ви говоря, как всичко е с малки мазни и засъхнали биквитени ръчички. Е да се спукам да чистя, то трябва просто нон топ да съм след него. Затова ги изпращам с бащатко му на люлките и така шетам. То и затова не се случва по кчествения начин всеки ден де 
Чудя се дали въобще да го мъча с кошарата, тъй като в яслата легъцата не са кошари, а малки легълца на 20 см от земята. Та направо след време да го мятам да си спи на леглото, или един матрак на земята
Пък сега не ми пречи че спи с мен, даже като спи с баща си ми липсва топлината и миризмата му 

Същите сме и ние. Дори единият в момента е на ремонт.
Иначе нашето заспиване е по един и същ начин и през деня и вечерта - гушкаме се на спалнята и се кърмим. Кошарата засега само допълва интериора. Вече трети ден Никол спи само веднъж през деня. Днес беше от 13,45 до 16,20 ч. Дали ще минава само на едно спане?
Ох, точно за това си мислих и аз днес, как ще се разделя от Боби, когато трябва да тръгне на градинка?
Не може да не ми е пред очите. Сега като си го гледам сама и като ми се наложи да притичам на някъде без него и се спуквам да го мисля, а го оставям на мама, човекът, на когото имам пълно доверие. Не знам как ще се пречупя като дойде момента.

На лаптопа не пускам нищо за да не правя оборот на майстора на Стеф
та съм още в търсене. По принцип си поръчах една от Англия ще видим като дойде каква ще бъде.