Акушер-гинеколози Варна - 6

• 124 875
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
.

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 10:05 от Vesi Kirilova

# 616
  • Варна
pala4inkova правили са ми,да(три пъти).В АГ- Д-р Петър Атанасов,но той мисля,че не практикува вече.
Има тема за серклажа,потърси я PeaceАко е направен навреме и от добър АГ не е опасна процедура.
Успех Hug

# 617
pala4inkova правили са ми,да(три пъти).В АГ- Д-р Петър Атанасов,но той мисля,че не практикува вече.
Има тема за серклажа,потърси я PeaceАко е направен навреме и от добър АГ не е опасна процедура.
Успех Hug

Благодаря.
Много ми е сдухано, аз съм в края на 17г.с. и ми е доста скъсена шийката... Досега не ми е казвано за това, но днес утре трябва да взема решение или поне още едно мнение Sad

# 618
  • Варна
Дествай докато е време видях,че си 17 г.с..Имаше си препоръчителни г.с.,в които няма проблем и е по-лесно.Отиди и при друг АГ за твоя сигурност.Няма страшно,просто го направи при добър специалист Hug

# 619
Момичета, АГ специалист за колпоскопия?

# 620
  • Варна
Здравейте,
момичетата, които са си следили бременност при Евгения Георгиева от ОБ, може ли да ми дадат мнения дали са били доволни от нея?
ЖК тя ми я води, засега съм доволна, тя ми прави и феталните морфологии, но не знам защо ме зачовърка червейчето дали диагностицира добре това, което вижда на ехографа. По принцип ми каза, че няма нищо против, ако отида при друг за ФМ, но винаги ако се усъмни в нещо ще ме прати на второ мнение.
Моля, тези които са били или са в момента при нея на ЖК да споделят. Благодаря предварително!

# 621
  • Варна

Миналата седмица правих при М. Яков. Не мога да сравня, тъй като друг път това изследване не ми се е налагало.
От лекаря си съм доволна.

# 622

Миналата седмица правих при М. Яков. Не мога да сравня, тъй като друг път това изследване не ми се е налагало.
От лекаря си съм доволна.
Благодаря. Не ми се ходи при него. Mr. Green

# 623
  • Wolwedans
Д-р Узунов
Д-р Узунова
Д-р Филев

# 624
Момичета, някой от вас има ли впечатления от д-р Желязкова? Трябва да избирам лекар за проследяване на бременност и ми е ужасно трудно...

# 625
  • Варна
Д-р Желязкова в Мед.център д-р П.Цветкова ли?
За нея съм писала по-напред, въпреки че аз ходих за преглед, не за ЖК. Много начетена, обясни ми всичко с подробности, дава много ценни съвети и се държи приятелски. Аз лично съм много доволна.  Peace

# 626
Здравейте на всички. Не знам дали тук е мястото, където трябва да пиша, но Ви моля за съвет. Проблема ми е следния - от скоро с приятеля ми установихме , че са му се появили брадавици около и по члена, тъй като не сме от Варна, не сме посетили специалист, но купихме Солкодерм и започнахме да ги мажем... Поради многото изчетени постове за въпросните Кондиломи, знам че е редно да отида на преглед... Видимо външно никъде нямам такива образувания, но искам да отида и да се прегледам. Та Ви моля за съвет към кой лекар-гинеколог да се насоча...  Confused
Благодаря предварително!

# 627
Д-р Желязкова в Мед.център д-р П.Цветкова ли?
За нея съм писала по-напред, въпреки че аз ходих за преглед, не за ЖК. Много начетена, обясни ми всичко с подробности, дава много ценни съвети и се държи приятелски. Аз лично съм много доволна.  Peace
Да, за същата. Благодаря ти за мнението. Май тя ще е лекаря при който ще се запиша  Simple Smile

# 628
Някой да има наблюдения за д-р Узунова ?
Аз ходя при Владева от доста години и съм много доволна ,но сега реших да си направя проверка с някой друг лекар.
Ако някой има лични наблюдения нека ми пише Simple Smile

# 629
Знаете ли Добрин Николов кога преглежда и колко струва прегледа? С часове ли е?

Общи условия

Активация на акаунт