Най-противните неща

• 48 483
  • 699
  •   1
Отговори
# 285
  • out of space

А като споменах нокти - гадни са ми супер дългите нокти и ноктопластики, представям си, че отдолу гъмжи от бактерии, а и изглеждат много вулгарно. Ужасни намирам и модерните в последно време свръх остри нокти, направо се чудя как се оправят въобще с такива маникюри, нормални ежедневни дейности ми се струват невъзможни с такива нокти.

И на мен ми е гадно, същото си представям- знам и от личен опит.
Но острите нокти отдавна не са модерни, има ли жени още да се носят така?

# 286
Противни са ми (и то меко казано противни) мъже, които храчат и плюят шумно по улицата и изобщо на всякакви обществени места. Имаме един съсед, живее в отсрещния вход и как винаги се случва като излезна малко да си подам главата на терасата тоя да е също там и да започне да се "давичка", ей, побърквам се, казвам ви, толкова да ми е гадно това....

Противни са ми също така махленските(кварталните)клюкари застанали на пост пред входа, на пейката до входа, в някой гараж или дежурни по тераса...

# 287
-мръсотията по леснодостъпни,а  уникално красиви природни места- бутилки от минерална вода, обвивки от вафли и още и още по пътищата, обвити с борови гори, покрай рекички, по поляните край язовирите и  по пясъка на плажа...Не че чак толкова ме е гнус, просто се чудя какъв дебил трябва да си, за да го направиш
-дебело дете, но не отличник, а с родители, които очевидно ревностно стимулират лакомията му.Застрашаващо количество  от вида щъка в последно време.
-телевизията, в около 90% от представеното от продукцията и.Заради едни мижави 10% все още не съм изхвърлила ТВ.Предимно заради прогнозата за времето и още няколко дребни неща.
-думата "хрупанки".Научих я от форума и все още съм я срещала само и единствено тук.Почти физиологична погнуса ми докарва.
-надменността във всичките и проявления.Едно от тях- да говориш на шопски диалект, да не познаваш спрежението на глаголите, а да си с професия, предполагаща познаване на словото и да се подиграваш на всички, говорещи  неправилно, но различно неправилно от твоето неправилно.
-емоционалното изнудване и внушаването на чувство за вина, независимо от колко близък кръвно или духовно индивид.
-не съм от фен клуба на Шантал, но "глигани в анцузи" също са ми сред най-противните явления, да.В контекста на автентичната употреба на словосъчетанието.
-миризмата на бензин
-климатиците и страстните им почитатели.
-Майките, които "живеят" в училището и застрашителните размери, които взема това явление.

- Да се говори някак "лепкаво" и с упование за полезните храни.Среща се най-често в Био магазините.
-кишата и калта след дъжд, но наистина на последно място в сравнение с предходните-
-френски маникюр, не зная защо, много ми е грозно.
-мирис на прах Тайд, не зная какво има в него, но дори и съхнещото пране ми миришеше на гадно с натрапчиво постоянство
 Sick

# 288
Има една поговорка "На умряло куче нож да извадиш"
Липсата на милост .Когато човек е паднал на колене и в буквален и в преносен смисъл
някой да го "срита ",да му натрие носа .
Това не само ми е противно , а нещо много повече.
Думата противно е слаба.

# 289
Въобще не е окъсял панталонът на Меркел. В момента тази дължина е много модерна, Цонна пуска примерен модел преди няколко страници Peace. На мен лично много ми харесва.

Аз се сещам, че като завършвах гимназия тази дължина беше много модерна, въпреки че баща ми твърдеше, че само аз ходя с окъсели панталони.
Имам чисто нови такива еспритки. С ципче отстрани. Но са ми малко по-широки от колкото на снимката и може да ми седят като на спряганите лелки. Mr. Green

# 290
  • София
-Пушенето в асансьор или кола.
-Клошарите в градския транспорт - това ми беше стимула бременна да подкарам за първи път кола.

# 291
Въобще не е окъсял панталонът на Меркел. В момента тази дължина е много модерна, Цонна пуска примерен модел преди няколко страници Peace. На мен лично много ми харесва.

Аз се сещам, че като завършвах гимназия тази дължина беше много модерна, въпреки че баща ми твърдеше, че само аз ходя с окъсели панталони.
Имам чисто нови такива еспритки. С ципче отстрани. Но са ми малко по-широки от колкото на снимката и може да ми седят като на спряганите лелки. Mr. Green

Провокирана от темата, преди малко разгледах ревюто на Кристиан Диор за 2014. Сори, но немалка част от панталоните бяха точно с показаната от теб дължина, тоест, 7/8. Ами нямат вкус! Какво сега.

Скрит текст:
това, което ми направи най-силно впечатление беше как спънато вървяха момичетата във видеото - всички бяха на висок ток, но само една-две вървяха нормално. Останалите кривяха обувките.

# 292
Противни са ми модните роби и робини. Противно ми е стадното сляпо подчинение, което уж било ярко изразена индивидуалност. В тази връзка - особено противни са ми модерните думички и изрази, като чуя, че някой е себе си и е истински, а пък е и много ерудиран, лееееекичко ми се иска да счупя нещо в истинската му/й глава. Противна ми е и все по-масовата замяна на "да" с "the" (откъде се взе това чудо, така и не разбрах).

# 293
Противна ми е и все по-масовата замяна на "да" с "the" (откъде се взе това чудо, така и не разбрах).

Shocked

# 294
Противна ми е и все по-масовата замяна на "да" с "the" (откъде се взе това чудо, така и не разбрах).

Shocked

С какво те шокирах така?

# 295
  • София

Shocked

С какво те шокирах така?

Ми обясни къде си го срещала това чудо и какво значи.

# 296
Из един куп форуми,фейсбук коментари, информационни сайтове...всякакви места, на които има коментари на кирилица и латиница. Пример: "Много ми е противно the чета, predpochitam the se snimam." Логика - няма, явно е нова мода сред подрастващите.

# 297

Скрит текст:
това, което ми направи най-силно впечатление беше как спънато вървяха момичетата във видеото - всички бяха на висок ток, но само една-две вървяха нормално. Останалите кривяха обувките.

Скрит текст:
Щото не знаят,че такъв панталон се носи с декар гъз за баланс

Светкавица и аз съм се чудила на родителите на пълни деца. Не виждат ли в какво става с детето им... А много често виждам и не толкова пълни деца,но с шкембета..

# 298

И на мен ми е гадно, същото си представям- знам и от личен опит.
Но острите нокти отдавна не са модерни, има ли жени още да се носят така?

Има, има, викат му stiletto:

http://nailsimage.net/images/2012/09/09154945_1.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_melj2gNssc1rar12xo1_500.jpg

Как се къпят тия жени, как чистят, как спят дори без да се одерат....

# 299
  • Казанлък of all places
Из един куп форуми,фейсбук коментари, информационни сайтове...всякакви места, на които има коментари на кирилица и латиница. Пример: "Много ми е противно the чета, predpochitam the se snimam." Логика - няма, явно е нова мода сред подрастващите.
Имам предположение,че това се получава, като пишат от смартфон с активиран аутокорект.
Особено ми пасва на теорията когато случаят е писане на шльокавица.
Може и да греша , де. Наистина няма никаква логика.

Общи условия

Активация на акаунт