Най-противните неща

• 48 504
  • 699
  •   1
Отговори
# 375
Май като се позамислих доста неща са ми дразнител, но на първо място :
  1. Злобните коментари
  2. Твърде любопитни комшиики  готови да се катурнат от прозореца само и само да видят какво се случва. А после да задават идиотски въпроси свързани с личния ти живот.
  3. Безкрайните оправдания.
  4. Лъжите, е особенно плоските и просташките  Confused
  5. Гади ми се, когато някой те оглежда с неприкрит мазен интерес все едно си някакъв лъскав парцал на витрина.
  6. Нагли водачи на мпс...

# 376
  • София
Не помня дали го писах - противно и неразбираемо ми е човек нарочно да разруши нечия чужда собственост, творение, живот и т.н. Особено ми е гнусно като видя деца да го правят, чудя се кой ги учи така или на някои отвътре им идва, защото личи, че е планирано и изпълнено. Колко злобно, незадоволено, дребно, мръсно човече може да е, как се гледа сутрин в огледалото и живее със себе си!

# 377
  • Ямбол
..... Не намирам логика в това да се умиляваш от дечица, но да не ти пука за палето навън. Състраданието и обичта не се делят по вид, животински царства, наше/ваше и домашно/ничие. Ако делиш си лицемер.
Да разбирам ли, че се умиляваш при паяци, змии, хлебарки, жаби, бълхи, въшки и т.н. животински видове.
Иначе аз съм от лицемерите по твоето определение, понеже са ми мили бозайниците и някои други животински видове, но има и такива, които ме ужасяват и ги убивам, не само, че не ги спасявам.

# 378
Много ми е противен звука от форсиране на автомобил, направо ме подлудява. Особено са ми противни онези шофьори, които едвам изчакват да пресечеш на зелен светофар и се "изфорсирват" с мръсна газ, всякаш, ако изчакат 10-20-30 секунди ще закъснеят толкова невъзвратимо за там където са тръгнали, че едва ли не света ще се свърши. Понякога в ума си разигравам сцена в която успявам да хвана един такъв, измъквам го извън колата му през джама и му забивам тъпата кратуна в предния капак на собствения му автомобил...Е, само си представям, де...не, че мога и че ще го направя, но този звук събужда у мен агресия и непосилен гняв...

Противни са ми и тези дето така са надули музиката в колата си посредством усилватели и тям подобни устройства, че чак задействат алармите на спрелите автомобили и стъклата на прозорците на околните сгради започват да трептят като пред счупване.

Противен ми е звука и от безумно движещи се мотоциклети с бясна скорост.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 22:36 от Г-жа Бюфе..ааа Букет

# 379
  • София
Лиляна, то си е за теб  Peace Аз не убивам нещо, което не иска да ми навреди.В този ред на мисли- паяци и змии не гоня с косата. 

# 380
  • Ямбол
Лиляна, то си е за теб  Peace Аз не убивам нещо, което не иска да ми навреди.В този ред на мисли- паяци и змии не гоня с косата. 

И за тях ти пука точно толкова, колкото за палето отвън?

# 381
Аз пък чистих кърлежи от кучето, събирах ги в кутийка и верно им затрудних животеца, щото ги пуснах на 1 пусто място, където ще им е трудно да си намерят гостоприемник, но не ги убих. Обичам всички земни твари! И паяци събирам в кутийка и навън, да си търсят късмета. Grinning
Ако тва, че некой ми е противен е основание да го убия, знам от точно кой вид ще убивам.

# 382
  • София
Не вредя, а ако се налага помагам и ми пука много. Мисля, че разбра позицията ми, има още постове назад, които да коментираш  Laughing

# 383
  • в рока
Сега остава да кажете ,че и хлебарки не убивате Crazy

# 384
  • Ямбол
...Мисля, че разбра позицията ми, има още постове назад, които да коментираш  Laughing
Да, разбрах я.
Не искам да коментирам сега други постове.
Впечатлих се от заплашителните ти думи за лицемерите: "Ако делиш си лицемер".
Ми няма как да не деля. И ти го правиш, като ги раздели на такива, които ти вредят и такива, на които се умиляваш.

Пънки, и бълхите на кучето си ли събираш в кутийка?

# 385
Чак пък за кърлежите да се грижите - айде нема нужда  Stop

Не ми звучи обичливо, звучи ми идиотско.

# 386
 Simple SmileПрекалено си потънала в самсара, затова ти звучи идиотско. Wink
Е, не, като къпя кучето, бълхите се давят, така е, но съм почти джайнистка, по поведение и убеждения. Simple Smile

# 387
Сега остава да кажете ,че и хлебарки не убивате Crazy
Хлебарка като видя викам друг да я убива, щото мразя звукът от разпльокването и. Ако няма никой просто я пръскам с Райт и я чакам да вирне крайници.

# 388
  • София
Ахааа, значи друг да свърши мръсната работа и да си изцапа ръцете с хлебарска кръв!  Wink

# 389
  • София
Джайнистката с тия кърлежчета (сладките те) в кутийка обра точките. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт