За феновете на тениса - тема 4

• 38 303
  • 763
  •   1
Отговори
# 495
Радвам се, че ще можем да гледаме мача на Григор утре. Като гледам, че преди неговия мач има още два - един при мъжете и един при жените, ако двубоите са по-оспорвани, мачът на Гришо може да започне и към 6,30-7,00 часа. Лошото е, че ще е страшна жега.
Чакам с нетърпение мача на Цвети.  Popcorn

# 496
Аз пък най много си харесвам нашите гарджета - Цеци и Гришан Mr. Green

Мария никога не съм я харесвала. Ама сега такова нали почти снаха и се напиням да викам понякога за нея Joy

# 497

Мария никога не съм я харесвала. Ама сега такова нали почти снаха и се напиням да викам понякога за нея Joy

Това все едно аз съм го писала. Ако някой преди 1-1,5 г. ми беше казал, че ще има мач, в който ще симпатизирам на Маша, щях да му се изсмея, ама сега... поне се опитвам.  Mr. Green

# 498
Коментирахме много пъти звуците,
Вики, Скиавоне и Ерани са значително по-шумни, Ноле и Рафи и доста от мъжете също.

Но Марчето е нарицателна  Grinning

На живо е интересно да се гледа самата нея, има нещо в нея, освен всеотдайността към спонсорите,  Grinning
което другите го нямат и не е в играта и, една Цвети е много по-интересна като движение по корта.

Просто езикът на тялото на Мария увереността и и начинът по който се владее, усещането за превъзходство (особено си личи в мачовете с Кириленко), не мога да го обясня точно, само Серена я вади от равновесие... затова толкова ценя последния им мач сега в Бризи, за първи път в мач срещу Серена не загуби контрол нито за секунда.

Успех на Цветито  Peace  bg

# 499
Ееееееееееее..................няма да дават Цвети по ТВ.........

Въпросът на ЕС за днес е - Кой е тенисистът на логото на АО? Някой знае ли? Може и на лични.....

# 500
Въпросът на ЕС за днес е - Кой е тенисистът на логото на АО? Някой знае ли? Може и на лични.....

Едберг?

# 501

Идея си нямам.....Първата ми мисъл бе за Род Лейвър......

# 502
Хахаха няколкото нашенци на Арената са по-шумни от австралийците  Party

# 503
Мдааааа няма да стане без първи сервис, а всички знаем колко е хилав втория  ooooh!

6-2 Стосър

пфюююю и краката и отказват, ще е кратък мач  Sad

# 504
+ медицински таймаут за Цвети....

# 505
Просто когато Сам включи на режим "турбо", не оставя много шансове на съперничките. Вижда се, че Цвети има проблем. Жалко!:(

# 506
Стосър подобаващо са я подготвили за АО.  Sunglasses

Нищо, каквото и да излезе, е много добро представянето на Пиронкова. Само психически може да я бие.

Нашенците обаче добре се представят на корта, надвикват ги стабилно  Laughing

# 507
Стосър подобаващо са я подготвили за АО.  Sunglasses

???
Има нов треньор от декември, а мускулите си ги има от хлапе.

# 508
Стосър да се смили и да отпусне 1 гейм на Цвети......

# 509
Цвети трябваше да се оттегли, но показа истинска класа оставайки на корта  Peace
ЕВАЛА! Дано не е сериозна контузията!

Общи условия

Активация на акаунт