Замисляли ли сте се над тези неща..?

• 8 516
  • 120
  •   1
Отговори
# 15
Бягай! С 200 км/ч.

# 16
И аз с мнението, че не сте един за друг.
Хората са различни. Ясно е, че неможе да имате единомислие по всички въпроси. Нормално е поне според мен да имате разлики в позициите.
Но и другото което виждам е, че хората пренасат отношенията между родителите си в собствените си семейства. Ако в семейството на приятеля ти това държание е нормално не очаквай от него, че ще се промени. Може би временно но пак ще се връща към него.

# 17
  • в рока
Разделете се.Ти явно заслужаваш повече,а той също ще си намери жена със сходно "чувство  за хумор"
Цитат
Но и другото което виждам е, че хората пренасат отношенията между родителите си в собствените си семейства. Ако в семейството на приятеля ти това държание е нормално не очаквай от него, че ще се промени.

С двете ръце подкрепям.Има изключения,но са мн малко

# 18
  • София
На 20 години човек още няма изградени собствени твърди морални ориентири -  и копира ценностите на средата, което му е позната. Баща му говори така, с това е израснал, така и прави по инерция. Според мен е поправимо, но при две условия - много да се обичате и той да разбира, че трябва да се промени, и да го иска. Което и от тези неща да липсва, няма да стане.

Иначе си абсолютно права - когато нещо в поведението на партньора дразни, трябва да му се каже. Иначе се натрупва дразнение и обида, които никога не свършват с нещо добро.

По същината на въпроса, честно казано, може да бъде достигната една особена близост в отношенията, когато и такива "обидни" думи, изрази, подкани и пр. могат да имат положителен и откровено еротичен подтекст. На някои хора им харесва и така се забавляват. Но това става след години връзка и много взаимност във всяко отношение. Ако на единия му е дори леко неприятно, не би следвало другият да си го позволява. Затова и тези неща се казват директно.

Разбира се, съществува и възможността момчето да си е откровен непоправим простак, в който случай няма какво да правиш с него. Моят съвет - говорете, говорете и пак говорете. Никакви намеци и фръцни, мъжете не са телепати да предусещат какво ни харесва и какво дразни. Ако не поиска да си промени поведението, за да си щастлива, до там и толкова.

# 19
  • София
Предлагам да отпочнем майка му,която толкова години търпи това безпардонно поведение от мъжа си-щял да ходи по курви,да тръгва-после няма да има от къде да пикае....амааха,търпеливи женици,братче....

И ние си говорим глупости,и се караме даже,ама такова неуважение не мога да допусна.

# 20
  • София
Ако сега така ти говори,представи си след 10 или 20 години

# 21
и аз мисля като другите.
Не бих правила компромис с подобни неща.
Ти това ли искаш за себе си - след години да си като майка му?

# 22
Здравей,мисля,че вече сама си взела правилното решение.Бягай надалеч,без да се обръщаш!По-добре сам,отколкото с когото и да е!Омар Хаям.
Никой нормален и себеуважаващ се човек няма шанс с простака.
Познай какво ще ти се случва ако останеш снего по-дълго!
От гореописания тип тръпки ме побиват и ми се гади.
А ти си мило и интелигентно момиче.

# 23
  • София
Освободи се от тази връзка докато "нямаш чувство за хумор". Би могло да започнеш да приемаш това поведение и то да стане част от твоето поведение. По-вероятно е обаче да  загубиш ужасно много време и нерви, за да промениш друг човек, стараейки се да не променяш себе си, вместо да следваш целите си. Живота е твърде кратък, за да превъзпитаваш чуждите деца. Дай си шанс да бъдеш уважавана и обичана. Съществуват и такива мъже и те не са малко.

# 24
 Това е някакъв простак. Не са всички мъже такива и ми се струва, че имаш потенциал за нещо по-добро.
 Явно семейството му е такова, но няма какво да го превъзпитаваш.

# 25
Присъединявам се към общото мнение, мястото ти не е до този човек. От различни светове сте, а това няма как да се поправи. Не губи ценно време в напразни опити да го разбираш или променяш, безсмислено е.

# 26
И също така не се хващай на приказки от рода на- вий жените
не знаете какво искате, ти принц ли искаш, ще си останеш сама,
трябва да се правят компромиси.

# 27
И също така не се хващай на приказки от рода на- вий жените
не знаете какво искате, ти принц ли искаш, ще си останеш сама,
трябва да се правят компромиси.

Това за принца и че всички мъже са такива и имам някакви извратени, едва ли не, огромни очаквания ми го е казвал..

# 28
  • в рока
Хаха,нали?Типична реплика на простака и комплексара.Или :"Върви при друг ,като не ти изнася,да те видим по-добър ли ще е ,или как ще те изтърпи" Tired

# 29
Само за забавление, вариации на репликата:

- Те мъжете ще те търсят отсега само за секс и готвене! (все едно досега той за
друго те е търсил!)
- В библията пише човек да раздава себе си (къде го пише?)
- Ехей, къде по-елитни от теб жени има! (ами хвани ги де!)

Общи условия

Активация на акаунт