Замисляли ли сте се над тези неща..?

• 8 524
  • 120
  •   1
Отговори
# 90

Ми тогава може да и вика Милка, на умалително, какво е това "говедо", грозно е и неуважително, виж Милка звучи някак ... така миличко и шоколадово, пък и лилаво(ако я побийва, пу пу недай Боже) .... Wink Laughing
Ми така де.  Joy

# 91
Ох, тя майка му се казва Милка и може това да има предвид.  Mr. Green
Ще трия след малко, че много лично стана.  Crazy

# 92
 Joy Joy Joy
Чек, хахха .... Ох, не е истина....
 Joy Joy Joy

# 93
  • Пловдив
Денят си личи от сутринта.Така,че едни взаимоотношения куцат ли от начало,няма оправия.Самозалъгването за подобряване на ситуацията само удължава агонията от от предстоящата раздяла.

# 94
Това е някакъв простак. Не са всички мъже такива и ми се струва, че имаш потенциал за нещо по-добро.
 Явно семейството му е такова, но няма какво да го превъзпитаваш.

Така е. Крушата не пада далеч от дървото. Ако е дете на 5 или най-много на 10г. може да се превъзпита. На 15 и повече е загубена кауза.

"Ако не си виждал идиоти, гледай!"

"Виж се, приличаш на дрогиран, както не си спал!"

Цитати от обръщения на татковци към своите малки деца.(2-3годишни)

# 95

За моят приятел е нормално, когато баща му каже на майка му "отивам по курви", въпреки че вижда, че на нея не й е приятно и не го приема на шега и следват кавги.След време ми го казва на мен и се скарваме, защото смята, че това е смешно и съм нямала чувство за хумор...А според мен просто е грозно и неуважитално? Преди време се карахме, защото ми викаше пикло, гъз и въобще никакво отношение към момичетата нямаше..След супер много месеци разбра, че не е прав и не съм му някаква приятелка да си говорим така, а все пак момиче, с което иска да бъде и в началото ме е свалял и няма как да ме впечатли с такова отношение..
Онзи ден колегата му, който има две деца и е женен казва пред 3 годишното си дете "Айде да ходим да гледаме новите колежки как са" ...а другото му дете - на 6-7 го пита "Тате, защо казваш на всички момичета по улицата миличка?"
Изказах си мнението, че е грозно пред дете, защото те попиват като гъби, но отново аз нямах чувство за хумор..

Ами сигурно в някое село без ток и начално училище да е нормално такова нещо, но като цяло за мен такова поведение е голяма простотия, с която не бих се примирила.
Изглеждаш интелигентно момиче, пишеш грамотно и смятам, че съвсем сама си стигнала до отговора на въпроса ти. Обмисли дружките и връзката си.

Понякога е по-добре човек да не прави компромиси със средата, а да осъзнаеш кой си и да търсиш  приятели и връзки сред хора с твоето мислене.

# 96
Реплики от типа на "отивам по курви" и "ей, пикло" съвсем не са дребен повод за скарване. Това си е грубо неуважение и откровена простащина.

# 97
Този така е възпитан и такива са му приятелите.
Няма да го промениш, бягай от него!

# 98
  • София
Леле, какви сте, не е истина!
Хората са от две години заедно и вие заради едни приказки - бягай от него!
Ами моя мъж като ме пита къде отивам, аз редовно отговарям "по мъже". А отивам до магазина примерно и той го знае много добре.
Освен това си викаме "чудовище", "дрисла" и т.н.
И сме си заедно 10 години.

А авторката ако е толкова фина душа - да зареже момчето и да си търси някой възвишен, който да и говори за любоФ и рози. А може през това време и да и изневерява наистина.

Но ако наистина се чувства потисната от това държание - няма смисъл да седи.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 10:47 от L'Agent

# 99
Технически е така, но трябва да се внимава, понякога
30-годишните са просто 20-годишни с повече затвърдено
самочувствие, някой и друг лев- но не са си одялали
истински треските, само опаковката е по-лъскава. Даже
тормозът може да е по-префинен, натискът- още по-унизителен.

Образование и кариера нищо не значат. На 20 някой може да е
повече човек, отколкото на 30.

Изобщо, трудно е да се намери човек, който да те гледа като друг човек.

Точно това мислех да кажа. Че около 30те може да среще на гаджето си по-големия брат дето вече се е светнал, че трябва да се поприкрива...

# 100
Просто съвременното общество не дава достатъчно възможности
за истинско израстване между 20 и 30. Удобствата, фалшивото образование-
всичко това не развива, а консервира способностите от по-ранните години.

А приказките са важно нещо. Човек, който не си контролира езика,
има нещо нередно. Това би издало фриволно поведение, липса на
точна преценка и в други области.

# 101

В някои домове 'курва', 'дрисла" и "пикла" изобщо не фигурират като обръщения към съпрузи, деца, а като умалително звучи нелепо. И не става ?с за възвишеност, а за възпитание. Някои го имат и не го приемат, други го нямат и са ОК с това да ги наричат пикло на майтап. Свят широк

Авторката обаче щом има съмнения, най-добре да си каже, че има кой да го приеме с "Отивам по курви" и да не го мисли много, а да мисли себе си и да намери човек с който са от едно тесто.

И нещо друго от 40 годишната ми кула – няма нищо по-ужасно от дребни караници постоянно и сдобрявания в последствие.  Спокойно се живее с човек , с който тези епизоди се броят на пръсти в целия живот, не в седмицата.

# 102
Направо си е възвишеност- щото в някои домове дори не си помислят,
че и на майтап могат да нарекат някого така. Просто такава мисъл не
съществува, защото е възпитано специфично отношение към хората, което
не е заучено, а си извира отвътре.

Хващам се на бас, а и имам наблюдения, че хора с по-грубовата физика имат
и по-гнусен речник. Не просто гнусен речник, а цинично мислене, махленско,
разпасано, невнимателно.

# 103
Самият факт, че момичето се обижда от тези думи и се е замислило така надълбоко, значи, че с момчето имат съществени разминавания.
Не знам, аз май си падам малко тънкообидна, но смятам, че между майтап и откровена грубост има разлика.

# 104
Абе то е ясно, ти си усещаш, че не си пасвате. На него явно и семейството и средата са му такива и той е такъв. Няма какво да се мъчатите заедно. Намери си по-подходящ за теб.

Общи условия

Активация на акаунт