Замисляли ли сте се над тези неща..?

• 8 530
  • 120
  •   1
Отговори
# 75
Това са пълни глупости за мен...
Един мъж, или жена се държи така, както му се позволява от другата страна.
Как пък има жени, с които никои не си е позволявал да се държи по подобен начин, да сипе обиди, да обяснява как отива "по курви" и други подобни? Пък на други все такива мъже им се случват...

# 76
Това са пълни глупости за мен...
Един мъж, или жена се държи така, както му се позволява от другата страна.
Как пък има жени, с които никои не си е позволявал да се държи по подобен начин, да сипе обиди, да обяснява как отива "по курви" и други подобни? Пък на други все такива мъже им се случват...

Е то ние си ги избираме, ама може пък и да не е бил винаги такъв, а да се е променил.  newsm78

# 77
.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 23:51 от Анонимен

# 78
  • Варна
Ако тя няма проблем с говедото, защо ние да имаме?!

# 79
Друг човек не може да научи някого на самоуважение, самооценка, самочувствие и т.н.
Ако мацката въпреки всичкият си акъл, образование и т.н. се чувства кофти и без самочувствие в отношенията си с мъжете....то ще твърди и как няма проблем с това да я наричат говедо.

# 80
Друг човек не може да научи някого на самоуважение, самооценка, самочувствие и т.н.
Ако мацката въпреки всичкият си акъл, образование и т.н. се чувства кофти и без самочувствие в отношенията си с мъжете....то ще твърди и как няма проблем с това да я наричат говедо.
Така е.

# 81

Не страда от липса на самочуствие и няма проблеми с мъжете. В това е парадоксът и затова писах за този случай. Иначе случаи като на авторката много. На Балканите сме все пак. Макар че субектите в горния случай на практика имат много малко общо с Балканите.

Така е, но не е така. Жената наистина го възприема като майтап, каквото и той твърди, че е.

Последна редакция: вт, 27 авг 2013, 23:51 от Анонимен

# 82
 .... И...сега темата ще поеме своя неизменен, обичаен и предначертан ход ... Колко предвидимо.... Whistling ПП Оф, такива тема са обречени и изобщо голяма част от темите, но в някои поне може да научиш нещо ... в тази едва ли ....

# 83
  • Варна
Не съм чела коментарите, а само твоя пост. Мисля, че не сте един за друг. Аз не бих останала с такъв човек заедно. Наистина не е малко това, което си споменала за отношението му към теб, а и не само.

# 84
  • Варна
Значи, подхождаме към субекта като към опитен материал. Тренираме върху него техниката за правилна реакция - отразяваме като огледало. Записваме си резултатите. След завършване на експеримента, гледаме да не допускаме наученото при следващите контакти с обкети от другия пол.

# 85
Тъй, тъй, много мислите вие...многооо ... ама и авторката е такава заблудена ... такова, де, червена шапчица ... тоя ще е минал заминал след известно време, но темата пък ще е вечна...е поне дълготрайна и после ще я е яд, че я е пуснала, ама аналите ще останат за поколенията ... и глупостта също .... Party

# 86
Говедо? Значи ако казвам на един мъж toro, това е обида, така ли излиза?

# 87
  • Варна
Говедо? Значи ако казвам на един мъж toro, това е обида, така ли излиза?
Това не е ли бик? Комплимент му правиш все едно.

# 88
Говедото си е крава. Simple Smile

# 89

Ми тогава може да и вика Милка, на умалително, какво е това "говедо", грозно е и неуважително, виж Милка звучи някак ... така миличко и шоколадово, пък и лилаво(ако я побийва, пу пу недай Боже) .... Wink Laughing

Общи условия

Активация на акаунт