В този Форум, научих, че ...

• 153 298
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 605
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Научих, че има /много/ хора, които си снимат манджите и ги показват тук Crazy
И новите парцалки, и козметиката, и рафтчетата на детската.
Няма нищо лошо в това според мен.

# 1 606
Мдаа, някои манджи чак се чудя как не ги е досрамяло да ги заснемат.
Като например леща чорба в най-обикновена купа на най-обикновена маса или разни неща с цвят на повръщано. Веднъж един ми се разсърди, че не разпознах от първи път картофеното му пюре, плеснато в една друга тема. А като му казах, че не го е аранжирал така, че да изключи всякакви съмнения за произхода на кашестото нещо, се обиди дълбоко.
Някой навремето се беше изгаврил и беше заснел едни много нескопосано направени сандвичи, придружени с много горд коментар. Не знам дали не беше Марадона или някой от мъжките, които не се явяват вече тук.

# 1 607
  • Kопенхаген
В този Форум, научих, че ... Има толкова неставащи жени, колкото неставащи мъже обвинени в това от първите  Grinning

# 1 608
Като например леща чорба в най-обикновена купа на най-обикновена маса или разни неща с цвят на повръщано. Веднъж един ми се разсърди, че не разпознах от първи път картофеното му пюре, плеснато в една друга тема. А като му казах, че не го е аранжирал така, че да изключи всякакви съмнения за произхода на кашестото нещо, се обиди дълбоко.
Някой навремето се беше изгаврил и беше заснел едни много нескопосано направени сандвичи, придружени с много горд коментар. Не знам дали не беше Марадона или някой от мъжките, които не се явяват вече тук.

Хайде сега, после аз съм била грубиянка Simple Smile В интерес на истина и мен винаги ме е очудвало, как може да пускат снимки на такива буламачи Simple Smile

# 1 609
Научих, че има /много/ хора, които си снимат манджите и ги показват тук Crazy
И новите парцалки, и козметиката, и рафтчетата на детската.
Няма нищо лошо в това според мен.
Peace
Всеки с интересите си. Мен нищо не ме учудва. Дори аз тая година се престраших да пусна някоя друга снимка тук. Simple Smile Едни си показват дрехите, други косите, трети ястията, четвърти фотографии и т.н.

# 1 610
Хората всичко си показват. Аз си показвам картичките например. Модно е Laughing
Но съм виждала и показано сутрешно лайно в един друг форум, така че тук сме направо цвете.

Колкото до буламачите. Май имаше един момент, в който мненията в готварския се брояха, та в един сюблимен момент кьораво, куцо и сакато се извъди кулинар. Спомням си и небъдната си експериментална тема за таратора, която беше скоропостижно заключена, но един куп специалистки се разписаха да ми дават рецепти  Mr. Green

# 1 611
  • Пловдив
Мен си видяла Simple Smile Аз показвам едни чушки с ориз във всички гурме теми в Клюкарника Simple Smile В Готварския не се бъркам.

# 1 612
Мне, не мисля, че си била ти.

# 1 613
  • Казанлък of all places
На Дафа бяха сандвичите. Маса сюрреализъм, ти какво ся! Mr. Green

# 1 614
Чиста проба лигня, но на некои след такива изцепки им се ръкоплеска.
Това научих от форума.

# 1 615
На Дафа бяха сандвичите. Маса сюрреализъм, ти какво ся! Mr. Green
А вярно, че нейни бяха, а този Селтака ги беше коментирал.

# 1 616
  • София
Аз научих, че има хора, които си купуват червило на изплащане. Преди много време го научих това, даже успях и да го забравя след това, но днес минах по Витошка и се присетих Sunglasses

# 1 617
Аз научих, че има хора, които си купуват червило на изплащане. Преди много време го научих това, даже успях и да го забравя след това, но днес минах по Витошка и се присетих Sunglasses
Shocked

# 1 618
А аз знаех само за ботуши.
Каква му е цената на това  червило?

# 1 619
  • София
Есте Лаудер си купуваха на изплащане до колкото си спомням.... може би и други. Аз в дебрите на "Красива мама" рядко влизам
Като напишете в гуглето "червило на изпалщане" и ще ви прати в съответната тема

Общи условия

Активация на акаунт