В този Форум, научих, че ...

• 153 273
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 620
Лелее, че аз докато го изплатя, ще си харесам още 2 нови. Направо ще заборчнея.

# 1 621
  • Kопенхаген
Аз научих, че има хора, които си купуват червило на изплащане. Преди много време го научих това, даже успях и да го забравя след това, но днес минах по Витошка и се присетих Sunglasses

В този Форум, научих, че ... Много Сноб има Тук много нещо...  Laughing

# 1 622
  • София
Мдаа, някои манджи чак се чудя как не ги е досрамяло да ги заснемат.
Като например леща чорба в най-обикновена купа на най-обикновена маса или разни неща с цвят на повръщано. Веднъж един ми се разсърди, че не разпознах от първи път картофеното му пюре, плеснато в една друга тема. А като му казах, че не го е аранжирал така, че да изключи всякакви съмнения за произхода на кашестото нещо, се обиди дълбоко.
Някой навремето се беше изгаврил и беше заснел едни много нескопосано направени сандвичи, придружени с много горд коментар. Не знам дали не беше Марадона или някой от мъжките, които не се явяват вече тук.

Ама и аз не знам, как не те досрамя тогава, да попиташ какво има вътре.... Ми то беше ясно - мор-ко-ви  Mr. Green

Може пък хората да са горди от лещата си ... Simple Smile

# 1 623
Наскоро споделих нещо във ФБ, което бе посрещнато с доста странни коментари от една инак симпатична особа. Репликирах я, че у нея откривам типичния бг-мамма стил на поведение, а тя радостно въздъхна, че никога не е писала тук. Не е писала, но носи манталитетът, а това е ужасно плашещо. Мислех, че само тук човек се заразява с агресивно-хапливата нотка в общуването, която при едни биде квалифицирана като пълна простащина, при други като невероятно чувство за хумор. Според ситуацията и потребителя.

# 1 624
Мдаа, някои манджи чак се чудя как не ги е досрамяло да ги заснемат.
Като например леща чорба в най-обикновена купа на най-обикновена маса или разни неща с цвят на повръщано. Веднъж един ми се разсърди, че не разпознах от първи път картофеното му пюре, плеснато в една друга тема. А като му казах, че не го е аранжирал така, че да изключи всякакви съмнения за произхода на кашестото нещо, се обиди дълбоко.
Някой навремето се беше изгаврил и беше заснел едни много нескопосано направени сандвичи, придружени с много горд коментар. Не знам дали не беше Марадона или някой от мъжките, които не се явяват вече тук.

Ама и аз не знам, как не те досрамя тогава, да попиташ какво има вътре.... Ми то беше ясно - мор-ко-ви  Mr. Green

Може пък хората да са горди от лещата си ... Simple Smile

Мда, като цяло е добре човек да има самочувствие, само че това понякога може да бъде много смешно.
За справка -резилите в Х-фактор.

# 1 625
  • София
Току що научих от форума, че няма по- голямо зло от това да ти доведат снаха пушачка  Shocked
Пък аз все от други неща се притеснявах да не ми се случат  newsm78

# 1 626
Научих, че може да напишеш нещо в прав текст и след това да питаш съфорумките от къде са го разбрали и да ги обявиш за фантазьорки. Като пишеш местоположение Великобритания, логично е поне в даден момент от живота си да си била там. Освен ако ти не си егати фантазьорката.  Laughing

# 1 627
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Като пишеш местоположение Великобритания, логично е поне в даден момент от живота си да си била там. Освен ако ти не си егати фантазьорката.  Laughing
И защо? Аз познавам няколко потребителки, които като местожителство пишат мястото на действие на любим сериал. Или мечтаното райско кътче. Или каквото алюзия им хрумне. Намирам го очарователно Party.

# 1 628
Като пишеш местоположение Великобритания, логично е поне в даден момент от живота си да си била там. Освен ако ти не си егати фантазьорката.  Laughing
И защо? Аз познавам няколко потребителки, които като местожителство пишат мястото на действие на любим сериал. Или мечтаното райско кътче. Или каквото алюзия им хрумне. Намирам го очарователно Party.

Ама фантазьорско си е.  Peace

# 1 629
Сега влязох нарочно заради темата в "снимай, покажи", цъкнах последната страница и попаднах на страхотна снимка на супа с кестени и морков, чак ми се дояде, макар да съм сигурна, че супата ще е много гадна. Но снимката беше супер.

# 1 630
  • Варна
Кестените са изключително вкусни, няма как една такава супа да е гадна.

# 1 631
Кой каза кестени Simple Smile ммм обожавам ги и само някой, който никога не ги е ял, може да каже че са гадни  Grinning

п/с сега погледнах на кого е супата с кестени и смея да твърдя, че това е единствената участничка в тази тема, която пуска много хубави снимки и няма нито един буламач.

Последна редакция: вт, 08 окт 2013, 19:15 от Troy

# 1 632
В Готварския, както и в целия форум, има цял спектър персонажи - от истински магьосници, които творят в кухнята, до тетки без всякакъв усет, чиито изяви ме карат горко да съчувствам на домашните им. Има снимки, от които не мога да откъсна поглед, и други - от които получавам киселини само като ги гледам. Пъстрота. Но пък покрай едните, и другите се учат (може би), та не е като да няма надежда.   chef

# 1 633
Току -що научих, че бебе на 3м съзнателно казва "мама"

# 1 634
Абе те на 7 месеца ходят ! Joy

Даже на 4 май ? Crazy
Не ми се търси темата . Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт