В този Форум, научих, че ...

• 153 271
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 635
и аз го видях това и ми стана смешно.

хепи на 8 месеца съм виждала да пристъпват, ама на 3 съзнателно да каже мамо  hahaha

# 1 636
Умни деца има , Сигме , какво знаем ние ! Grinning

# 1 637
  • В един копнеж!
От форума научих, че някой жени много не ги слуша главата. Много! И за всичко!

# 1 638
  • вятър в маслините, вятър над хребета
От форума научих, че може дистанционно да се определи кого не го слуша главата.

# 1 639
  • Варна
Аз пък научих, че в него е пълно с дипломирани психолози, поставящи безплатно диагнози.

# 1 640
Диагнозите не ги ли поставят психиатрите?

# 1 641
  • Варна
Всичките са психо  Mr. Green

# 1 642
Вий пък, колко сте прости само Simple Smile аз пък нищо ново не научих  Mr. Green

# 1 643
Назрява моментът за номинации май, почти във всяка тема някой нещо го напъва да сподели поименно  Joy

# 1 644
Аз пък научих ,че тези които дават диагнози са с диагнози.

От скоро съм във форума и едва секунди след първия ми пост весел и личен се появи една госпожа да ме диагностицира  Shocked

# 1 645
Назрява моментът за номинации май, почти във всяка тема някой нещо го напъва да сподели поименно  Joy

Нали Simple Smile цяла тема само защото някой те подразнил  Joy

# 1 646
  • В Космоса

Те кога се организираха? Да не взема да пропусна, че в последно време не се явявам много, много тук, пък съм клю и аз. Даже ся ме хвана яд, че съм изтървала тези теми с поименното. Joy

# 1 647
  • Лутаща се
Научих се да не се изненадвам на странностите на хората или поне да не го показвам.
Научих се да си мълча, когато не ми се "говори", да отсявам нападките и да не се вживявам за глупости.
Но все пак и тук има свестни хора, та затова все още почти активно пиша в две-три теми.

# 1 648
От форума научих, че някой жени много не ги слуша главата. Много! И за всичко!

Аз пък научих, че някои не се научиха да слагат буквичката Й на място. Ей, дори да не знаеш, толкова често е коментирано във форума, че и да си най-големия любител на мисий, някой - мн.ч, чиний...и прочие, ще се научиш на това простичко правописно правило.

Извинявам се на всички, които мразят да се поправят правописни грешки във форума, но тази специално ми е слабост  Wink

# 1 649
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Надничай, Акаша, иде време Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт