В този Форум, научих, че ...

• 153 223
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз научих, че Владо(vl) не моЕм го вкараме у пътя...върла опозиция, но .... безславна.... ръмжаща, но не върщеща нищо, безплодна като всички лаещи и не вършещи нищо...

# 1 651
По повод горния пост - аз научих,че vl  е мъж.През цялото време си мислех,че е жена Peace

# 1 652
По повод горния пост - аз научих,че vl  е мъж.През цялото време си мислех,че е жена Peace

Мъж е, Жабчо, жената не може да бъде толкова .... пииип.... за да не злословя в ефир.... Само Мъж може да е толкова ... пиииппп...Ама, па тва е наш Владовски.... Laughing Laughing Laughing

# 1 653
  • Бургас
Аз научих,че тъкмо като започне да ми липсва една сладурана с пиперлив език и трябва да се огледам за нови никове! Heart Eyes Hug

# 1 654
Аз научих,че тъкмо като започне да ми липсва една сладурана с пиперлив език и трябва да се огледам за нови никове! Heart Eyes Hug

И аз те обичам, Славе!!! Знаеш!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 655
След като научих от тук, че не е желателно да се радвам на чужди деца, току -що разбрах, че не бива да питам "как си?" ooooh!

# 1 656
След като научих от тук, че не е желателно да се радвам на чужди деца, току -що разбрах, че не бива да питам "как си?" ooooh!
Хаха, това съм пропуснала да го науча от тук - може ли линк Grinning

# 1 657
Че доста хора си нямат работа и шетат из бг - мама

# 1 658
Че доста хора си нямат работа и шетат из бг - мама
Ами,ти що чиниш тука? Mr. GreenЯвно си от нашата партия Simple Smile

# 1 659
Хаха, това съм пропуснала да го науча от тук - може ли линк Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=741732.0

# 1 660
Много отдавна беше и темата даже не помня, но научих, че след като освобождаваш жилище, в което си живял под наем задължително трябва да го ремонтираш и тогава да го освободиш  Wink

# 1 661
В западна Европа е точно така. И тук не би било лошо да оставяш така, както си намерил.

# 1 662
А ако не си го намерил ремонтирано и почистено?

# 1 663
То както го остави предния наемател, така ще го намери следващия.

# 1 664

Общи условия

Активация на акаунт