В този Форум, научих, че ...

• 153 441
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 500
Тематично  Mr. Green
....че не трябва да се опитваме да сваляме маските от лицата  на хората , защото може да се окаже намордник !

А аз обичам. Виртуално не ме боли да ме хапят, дори е забавно- все едно ти се зъби и те лае куче през дебела тел.  Laughing

# 1 501
- може да изпаднеш във филмова тема, да зададеш въпрос, няколко дни никой да не те отрази и накрая милостива душа да ти каже, че не обсъждат сериите по телевизията, а новите от торентите. Сегашните серии никой не ги обсъжда.

- може да пишеш във филмова тема с около десетина потребители и да пишеш два поредни поста в рамките на три-четири дни без някой да ти отговори.

- ако си пуснеш тема в съответния слабо посещаван раздел няма да получиш никакви отговори та се налага да си я влачиш темата из подписа белким някоя добра душа даде мнение.

Писала съм преди време в една от затворените теми. Влязох, написах защо съм там, получих отговори на въпросите си и накрая се изнесох, защото темата е основно за деца. Потребителките там се познаваха, аз се чувствах не на място, като воайор. Просто нямах техните познания и светоусещане.

# 1 502
  • София
Естел, отговорих ти  Simple Smile

# 1 503
Благодаря ти, Онна!

- научих, че може да пуснеш музикална тема, да се съберат много списващи и в един момент темата да умре. Мине, не мине някой  я повдигне и пак замре.

# 1 504
Някои потребителски теми са ужасни, не е лично спокойно.
Преди години се опитах да почна да пиша в една, където явно 10- 15 се познаваха лично.
Зададох нормален въпрос, чиито отговор не намерих в гугъл, и ме изядоха с парцалите. Този въпрос бил задаван вече и да си потърся отговора в някоя от 50те теми по- напред.  Laughing
Продължих да ги чета за да си намеря информация и установих, че всеки нов бива нахулван за въпросите, които задава. А потребителките, които се познават си чаткат в темата ала бала.

Но има и много теми, където новите се приемат с охота и все се намира някой, който да ти отговори на въпроса.

# 1 505
Някои теми пълни предимно със заяждане и обиди, биват продължавани до n-та страница, а други с не толкова агресивно съдържание биват затваряни или изтривани за секунди.
Интересен феномен. Thinking

# 1 506
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И сте прави, и не съвсем.
Понякога се задават въпрос, чийто отговор е систематизиран на първа страница- специално във филмовия подфорум има няколко такива теми, оформени с насоки към всичко, обсъждано досега в темата.
Изключително дразнещо е да напишеш мнение за филм, да подчертаеш, че си гледала с английски субтитри, и страници след това да се нижат въпроси "А български субтитри откъде?". Или да кажеш "Гледах на кино" и да ти пишат на лични- "А откъде тегли?"....
Има в КиТ закована тема "Търся филм/сериал", и въпреки това въпросите се задават навсякъде другаде, само не и там.

Това са примери само от един развлекателен подфорум, други могат да приложат от по-сериозните. Бих предложила вместо да бързаме да се оплакваме от отношение, да помислим дали винаги задаваме правилните въпроси Peace.

# 1 507
joy_r има наистина и глупави въпроси, но не смятам за нужно да се  репча на задалия въпроса. Като не ми се отговаря- не отговарям.
В много теми обаче и на някои въпроси, които не са задавани често, а потребителките са ги обсъждали преди 2-3 теми, пак те пращат да търсиш. Едва ли има много хора, които имат време да прочетат 100- 150 страници, за да разберат как се вари яйце да кажем.

Аз лично не пиша във форума от вчера, знам как се търси. Но има случаи, в които нищо не можеш да намериш нито в търсачката, нито като търсиш през гугъл, защото някои неща се обсъждат със специализиран жаргон в потребителските теми. И ща, не ща, питам, ако имам късмет получавам много изчерпателни отговори. Затова и този форум е толкова полезен.

# 1 508
Сега се сетих, че в този форум научих как се казва растението, което отглеждам на перваза. Пуснах снимка, ТиноНино го позна и ми каза.

# 1 509
В този форум научих, че всяка втора тема извън клю-то е спамо-чат, но никой не прави забележки.
Има и теми, чиито смисъл не разбирам или по-точно казано, бяга ми по тъча общият признак, събрал потребителите. За да не съм голословна има една, която кърти миФки със заглавията си: "Зузи речи: ще се печи дупи на балкона да падне шаро от клона, ше убий коня". Даже вече е 42-ро издание.

# 1 510
  • Бургас
Знам за коя тема говориш.Там са страхотни сладурани,но не всеки може да им влезе в тон и затова предполагам са в Потребителски групи.Смяла съм се със сълзи на закачките им. Laughing

# 1 511
Че в Берлинската стена през 1980г. имало големи дупки, през които човек можел да се провре и да избяга в Западен Берлин!-Ина буболина

Че режим на тока е имало само около 1990г.!

Че кока-кола имало навсякъде по магазините преди 1989г.

Че през Т.Живковите години имало всичко и било евтино.....

Че по отношение на делата за неплатени заплати сме били много по-добре от Италия!-Аргун

Че датата 22.09.1908г. през всичките комунистически години е била в учебниците по история!-Кака Сийка

Че, ако пъхнем в най-първия контакт, намиращ се до ел.табло "хитрата машинка, която смъква тока", то тя се явява последователно включена спрямо всички консуматори в жилището и успява да направи сериозна икономия на ток!? На ток ли? Не беше ли ел.енергия?

Че крушките горели често, защото ел.инсталация е стара.....

Че LG е една от най-читавите марки!?

И още и още и още.....

Последна редакция: нд, 29 сеп 2013, 03:41 от vl

# 1 512
Научих за гъбите "ФИНО" и "САНО"  Grinning

# 1 513
В този форум научих, че всяка втора тема извън клю-то е спамо-чат, но никой не прави забележки.
Има и теми, чиито смисъл не разбирам или по-точно казано, бяга ми по тъча общият признак, събрал потребителите. За да не съм голословна има една, която кърти миФки със заглавията си: "Зузи речи: ще се печи дупи на балкона да падне шаро от клона, ше убий коня". Даже вече е 42-ро издание.

Има нещо такова.

Каси, не сме си намерили темата, така да се каже, в която да се чувстваме като сред приятели и в свои среди.
Аз има само в две, в които пиша редовно и много си обичам потребителите списващи там, но те в никакъв случаи не са от типа спамо-чат.
Няма кафенца и персонално обръщане към всеки за всичко - аз от това полудявам. Опитах се да пиша в няколко такива подобни, които уж ми бяха интересни и не издържам. Не мога всеки ден да благодаря за виртуално кафе и лично към всяка да се обръщам, че видиш 10 потребителки преди мен не са казали същото - мъжа ти е страхотен...свекървата ти е чудовище...честита чанта, страхотна е...и прочие бля-бля-бля

# 1 514

Че кока-кола имало навсякъде по магазините преди 1989г.

Да не би да нямаше?

Общи условия

Активация на акаунт