В този Форум, научих, че ...

• 153 325
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 590
Доколкото си спомням разправяше как обикаляли из Западна Европа с колата, семейно. И на мен навремето ми стана странно, ама я го попитам, я ме е изял с парцалите.  Grinning

Обикалял на сън. Човекът кока-кола е виждал по празници и още не вярва, че я е имало свободно.

Даже и по празниците я нямаше! За празниците пускаха банани, портокали и мандарини. Вече писах, че когато щастието ни се усмихне я купувахме от обикновен магазин. Тъй като твоята майка  е била шеф, на вас може да са ви я носили в къщи! Както и луканката, и паламуда, и сушените кайсии, и още какво ли не......И как ще повярваш на нас останалите? Говориш за някакви кенчета от Кореком. Думи, непонятни за мен.

Ежедневният ни избор беше между Сайдер, Етър и газирана вода.

Да ти имам въображението! Снимките пред Айфеловата кула, Версай, кметствата на Виена и Амстердам, площада с цветята в Брюксел, Кралския дворец в Мадрид не са цифрови и няма как да ги покажа тук. Моите съученици и колеги от следването ги харесаха. Имаме цифрови само от Кавала и Тасос. Дори италианските ни снимки са обикновени.

В този смисъл мога да добавя, че пазарувахме от селските магазинчета в Австрия, Франция, Испания. Бяха заредени с какво ли не за разлика от нашите и цените бяха по-ниски, отколкото в градовете. Комунистически рай без комунисти и други подобни!  
А вестник "Работническо дело е написал през 50-те, че американските войници се напивали с кока кола и безчинствали! И десет години  по-късно какво? Човекът искал оранжада, а те му предложили кока кола......Нея по-редовно я имаше по ресторантите на "Балкантурист", отколкото колата. После дойдоха и швепсовете.

Да се казва истината в повечето случаи е неблагодарна работа. Тези, които искат да я преиначат и изопачат са мнозинство. Така е и в онези теми, които посочих. Колективно бяха настръхнали против мен. Ще ми накривят шапката.......Но точно там се вижда кой какъв точно е и за какво се бори. Както и кой е ходил на специални курсове по дезинформация, кой е чел книгата "Как да манипулираме".

"Хвърляне на мъгла и замазване на положението"-Това е основния девиз в Бг вече много години.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 02:44 от vl

# 1 591
Научих, че драгата съфорумка намира за напълно нормално да изневери, определяйки това като здравословно разнообразие, което действало изключително на брака. При всяка тема в СО обаче, в която съпругът на авторката не й носи закуската в леглото и не й казва през три минути "мило, обичам те", тя горещо съветва двойката немедлено да се разведе. А, недай БОже, съпругът да изневерява, то тогава същата изнамира и адвокат на авторката, който да отнеме на рогопоставителя всякакъв контакт с децата им.

Накратко- явно във форума се наблюдава двоен стандарт.

# 1 592
Касита, ти говориш за 2 отделни групи съфорумки.

# 1 593
А има и трета група, които при изневяра от страна на мъжа обвиняват съфорумката, че тя е виновна / не е достатъчно интересна, не му дава всичко, от което той се нуждае/ и я съветват да се направи на нещо средно между клоун и стриптийзьорка, за да го забавлява и съблазнява.

# 1 594
Изобщо не са втора, трета, пета група, а са според ситуацията.

# 1 595
Че то и извън форума /има ли друга реалност Laughing/ е така.
Аз пък научих, че има невероятно несъобразителни хора. Честно, в реалния живот не съм попадала чак на такова чудо

# 1 596
  • София
Че то и извън форума /има ли друга реалност Laughing/ е така.
Аз пък научих, че има невероятно несъобразителни хора. Честно, в реалния живот не съм попадала чак на такова чудо

Че те тука, ако не се развихрят и не си покажат простотията, къде?  Laughing Тука порастват криле, ей  Laughing Комплексите се превръщат в сила и всичко расте лавинообразно.
Аз често се чудя някои знаят ли въобще значението на думи, като съобразителност, дипломация, толерантност  newsm78

Аз научих, че много се променят хората за кратко време. Стават по- раздразнителни, изнервени.................. а бе една дума не можеш да напишеш. Веднага скачат  Whistling

# 1 597
Добре, че има такива форуми, за да могат някои хора да изживеят мечтите си и да се представят за такива, каквито не са и никога няма да са.

# 1 598
  • Burgas, Bulgaria
2006-та година се регистрирах ,  изядоха ме  няколко пъти ''старите кучета'' , но бързо свикнах ...тогава разбрах ,че е адски безотговорно да не знаеш медицинската  терминология  свързана с бременност , е научих я  ,сега като дърта даскалица набивам в на по-младите тикви,  всичко туй ,дето  аз не знаех ....
....Разбрах ,че хората няма да станат по толерантни и няма да се научат да гледат монетата от двете страни ,но откровено казано ,не ми пука особено ,аз спя спокойно нощем, всеки има път ,който трябва да премине  !
Радвам се ,че се научих да чета през редовете , но ми е много мъчно за предишния форум , сега само се набиват канчета , преди беше малко по различно ...

# 1 599
Просветлете ме що е то 'палава пупа'? Mr. Green

# 1 600

Сигурно ще да е бременелка, на която много и се прави кекс. Simple Smile  Joy

# 1 601

Сигурно ще да е бременелка, на която много и се прави кекс. Simple Smile  Joy

Не е това . Wink

Пупа е "корем" . Peace
А палава пупа е корем на бременна жена , дето се мести в различни посоки от движенията на бебето . Grinning

По темата - научих , че масово хората ядат несметни количества храна , за още по-несметни пари . Crazy
И като цяло , за тях , яденето е много важно ! Sunglasses

Но и много полезни неща съм научила !  bouquet

# 1 602
  • Tам през Атлантическия океан
 В този Форум, научих, че ...

на някои им е трудно да се интегрират във форума  Wink

Хем им е интересно , хем го 'плюят' и не могат да си намерят място  Sunglasses

# 1 603
Научих, че има /много/ хора, които си снимат манджите и ги показват тук Crazy

# 1 604
Хи, хи... Ми нормално е  - готвиш за трима получаваш одобрение от десетима, излиза по-евтино Party

Общи условия

Активация на акаунт