В този Форум, научих, че ...

• 152 939
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 830
  • В Космоса
Да бе, съгласна съм за моята реакция. Peace За на "връткащата гьобеци"(ама, че гнусно словосъчетание и аз си го представям без емотикон), обаче мълчим. Едвам изтрая да си "признае" и да се похвали. Затова се изкуших да я закача. Crazy

# 1 831
Да бе, съгласна съм за моята реакция. Peace За на "връткащата гьобеци"(ама, че гнусно словосъчетание и аз си го представям без емотикон), обаче мълчим. Едвам изтрая да си "признае" и да се похвали. Затова се изкуших да я закача. Crazy

Легенче за повръщане ще желаеш ли?  Mr. Green

# 1 832
  • В Космоса
Оф. Tired

# 1 833
Ще я научим Акаша, няма да плете по масите, когато дойде на купон, я. Laughing

Затова се изкуших да я закача. Crazy
Аз ли не знам колко е изкусително. Човек тук лесно се увлича и хич не се усеща кога става дребнав заядливец. А е толкова ненужно, натоварващо и неусетно превръщащо те в перманентен киселяк, че ако успееш да се погледнеш отстрани, сам няма се харесаш.
Не един и два примера форумски има как слънчеви хора, повлиянини от общия форумски дух на безгрешност, се превръщат с времето в неприятни, изживяващи се като последна инстанция особи.

# 1 834
  • В Космоса
О, имаш опит значи. Laughing

Не е правило това, Бианке. Да се превърнеш в киселяк-заядливец. Има и такива случаи вероятно, но зависи от много други фактори, освен да влезеш във форумския дух понякога.  Peace

А и ти не се удържа да закачиш мен, все пак, нали така? Crazy

# 1 835
Закачих, не захапах. Laughing

Обичам аз да наблюдавам хората, себе си също, та ако не правило, то е една много неприятна тенденция, наблюдаваща се последните година-две из форумско.

# 1 836
  • В Космоса
Закачих, не захапах. Laughing

Обичам аз да наблюдавам хората, себе си също, та ако не правило, то е една много неприятна тенденция, наблюдаваща се последните година-две из форумско.

Да, да... Ей туй вече е дърт майсторлък, да захапеш, но да изглежда, че е закачка. Laughing

# 1 837
Майсторлък е, вярно но не и в конкретния случай.  Laughing
Ще видиш заяждане, като ни посочат утре с пръст и двете, като единствените, висящи във форума, вместо да правят любов с любимия. Mr. Green
Има да се хвалиш как си научила в този форум 1001 начина да наречеш някого недоклатен. tooth

# 1 838
  • В Космоса
Майсторлък е, вярно но не и в конкретния случай.  Laughing

Мхм. Не можа да го замаскираш толкова добре като закачка. Бая квалификацийки ми изсипа. Laughing
Ама карай, ще преглътна, нали аз бях виновничката. Grinning

# 1 839
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Научих, че жените умират да се обиждат една друга на килограми. Със стръвна ярост Sick.

# 1 840
Научих, че жените умират да се обиждат една друга на килограми. Със стръвна ярост Sick.
Май се обиждат,само ако са с наднормено тегло Rolling EyesАко са много слаби,си се възхищават една на друга Simple Smile Или пък обиждат тези с наднормени килограми.

# 1 841
Не само. Mr. Green Аз цял живот съм била обиждана заради килограмите си, а далеч не съм с наднормено тегло. 

# 1 842
  • Ямбол
Ааа, само не споменавайте за килограмите, че днес са ми е болна тема.  Crazy

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 03:27 от DimiLoca

# 1 843
Ааа, само не споменавайте за килограмите, че днес са ми е болна тема.  Crazy

Пробвай да ги излекуваш Wink, като тема само.

# 1 844

Остави това, но и всяка, на която кантара показва под 55 кила се мисли за гулема убавица.

Общи условия

Активация на акаунт