В този Форум, научих, че ...

• 152 930
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 875
Уж всичко знаете, пък тва сте го изтървали Simple Smile
малко съм съкратила оригиналнив вариант, но както казва една моя позната ''БоШкеле''....  Peace Mr. Green
Това е от дивия Северозапад, нали?
До колкото знам е софиянка ( не баничка)   Mr. Green

# 1 876
Баничка?  Rolling Eyes Не схванах нещо.

# 1 877
Научих, че светът е малък, а пък форума - съвсем. Мойта БГ мама си познала чедото и сега ме пита що не си гледам работата ми се шматкам из клюкарника. Като се видим ще има бой по манерката.

# 1 878
# 1 879
Научих, че съвсем посредствени съфорумки (и външно, и интелектуално  Laughing ) могат да провалят сделки за стотици хиляди само с отказа си да спят с боса.  Laughing

# 1 880
Научих, че съвсем посредствени съфорумки (и външно, и интелектуално  Laughing ) могат да провалят сделки за стотици хиляди само с отказа си да спят с боса.  Laughing

Къде ? Коя ?  Sunglasses
Дай линк !

# 1 881
# 1 882
# 1 883
  • Kопенхаген
Научих, че съвсем посредствени съфорумки (и външно, и интелектуално  Laughing ) могат да провалят сделки за стотици хиляди само с отказа си да спят с боса.  Laughing
Аха... а ти сигурно си от умните, красиви и ебливи служителки, който с готовност се дават да бъдат включени като клаузи към подобни договори.    Laughing

# 1 884
Научих, че съвсем посредствени съфорумки (и външно, и интелектуално  Laughing ) могат да провалят сделки за стотици хиляди само с отказа си да спят с боса.  Laughing
Аха... а ти сигурно си от умните, красиви и ебливи служителки, който с готовност се дават да бъдат включени като клаузи към подобни договори.    Laughing
Аз служителка? Моля те...  Heart Eyes

# 1 885
  • Kопенхаген
Но някога си била Служителка и е очевадно как си се ''издигнала'' , ако си се издигнала де...  Laughing

# 1 886
Но някога си била Служителка и е очевадно как си се ''издигнала'' , ако си се издигнала де...  Laughing
Хехе, не съм била  Wink много съм малка още.
Разбирам обидата ти от другата тема, но трябваше там да се защитиш, тук не можеш да ме захапеш, съжаляван.

# 1 887
  • Kопенхаген
Хехе, не съм била  Wink много съм малка още.
Разбирам обидата ти от другата тема, но трябваше там да се защитиш, тук не можеш да ме захапеш, съжаляван.

Обидена ли  Laughing Личи ти че си малка, ама от сега си светната Как и с Какво да се оправяш в живота си.

И хайде да не ме занимаваш с глупости, като ми спестиш отговор!

# 1 888
Но някога си била Служителка и е очевадно как си се ''издигнала'' , ако си се издигнала де...  Laughing
Хехе, не съм била  Wink много съм малка още.

Обидена ли  Laughing Личи ти че си малка, ама от сега си светната Как и с Какво да се оправяш в живота си.

И хайде да не ме занимаваш с глупости, като ми спестиш отговор!
Изобщо не съм се сещала дори за теб, когато си написах поста.  newsm78
Не знам светната ли съм или изгасена, въпросът е да не изглеждам като използвана и изхвърлена носна кърпа на 40.  Laughing
Обаче, кажи честно, наистина ли не разбра, че имах предвид не, че съфорумката лъже да е откзала предложение за 6-цифрена сума, а че изобщо са и направили такова или ти беше скучно просто? Дано е второто.  Peace

# 1 889
Ама тя сделката е била за 6 цифрена сума , не че тя е щяла да вземе толкова .

Общи условия

Активация на акаунт