В този Форум, научих, че ...

• 152 892
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 1 905
# 1 906
  • София
Научих, че всяко младо момиче дръзнало да пише тук бива заобиколено от ръмжащи каки, които го ръфат непоколебимо. То може и да е сбъркало и да има нужда от добра дума, ама щото е " кифла" няма да получи такава. Правят изключение само дъщерите на съфорумките. Те не пишат, не говорят, не се шегуват за глупости. Те са извисени  bowuu Предполагам, като майките си   bouquet

# 1 907
  • на брега на морето
Съвет от БГМАМА в темата "Изнерява ли ми той?":
"Посипете с горчица на прах бельото на вашия. Ако се оплаче от парене - значи не ви лъже. Ако замълчи - мами ви."
Първият коментар отдолу:
"Тъпа кучко, да гориш в ада! Моят нищо не ми каза, мълчаливо ми счупи носа и отиде на венеролог!!!"

Това го срещнах във Фейса. Може ли линк?

# 1 908
Научих, че всяко младо момиче дръзнало да пише тук бива заобиколено от ръмжащи каки, които го ръфат непоколебимо. То може и да е сбъркало и да има нужда от добра дума, ама щото е " кифла" няма да получи такава. Правят изключение само дъщерите на съфорумките. Те не пишат, не говорят, не се шегуват за глупости. Те са извисени  bowuu Предполагам, като майките си   bouquet

АБСОЛЮТНО!

# 1 909
Съвет от БГМАМА в темата "Изнерява ли ми той?":
"Посипете с горчица на прах бельото на вашия. Ако се оплаче от парене - значи не ви лъже. Ако замълчи - мами ви."
Първият коментар отдолу:
"Тъпа кучко, да гориш в ада! Моят нищо не ми каза, мълчаливо ми счупи носа и отиде на венеролог!!!"

Това го срещнах във Фейса. Може ли линк?

И аз го срещнах там, явно е виц, измислен за бг мамите.

# 1 910
  • Талант на 2012,2013 г.
Е много тежко да изгубиш съфорумка, приятел, човек..

# 1 911
Току-що научих две неща, които малко ме стреснаха...
Ако си споделил лична история, то тя може да се окаже......публикувана във вестник  Shocked
И ако си боядисвате косата, не влизайте в темата за алергии, предизвикани от боя, даже не надничайте (още ме сърби косата )  Naughty

# 1 912
Четири пъти. Отначало възприемах виртуалните образи от монитора на компа като безсмъртни.

# 1 913
По какво точно е професор, проф. Вучков?

По нищо  Wink

Юлиан Димитров Вучков е български есеист, публицист, театрален, литературен и телевизионен теоретик, историк, критик, доктор на науките. Създател, коментатор и водещ на редица телевизионни предавания. Дълго време погрешно наричан и самонаричащ се „професор“. От октомври 2012 г. — почетен професор на Университета по библиотекознание и информационни технологии.

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Вучков и информационните технологии:
 hit

# 1 914
Човек се учи докато е жив! Последно научих, че някои от пациентите тук са прекалено чувствителни и сякаш не знаят, че всичко казано може и ще бъде използвано срещу тях на групова терапия. Та напоследък модераторите веят белите престилки и прекратяват преждевременно сеансите... Crazy

# 1 915
Четири пъти. Отначало възприемах виртуалните образи от монитора на компа като безсмъртни.

И аз. Този виртуален свят ще се окаже даже по-болезнен от реалния Sad

# 1 916
Току-що научих нещо, чийто правилен отговор дъълги години ме пращаше в малините да го търся:
На съвета "Не го мисли, когато най-малко очакваш, ще стане!", да отговоря, цитирам Пешек: "питай тези, които те съветват да „не го мислиш“, могат ли дори за секнда да забравят, че имат дете. И им обясни, че и при теб е така, ама с обратен знак."
Благодарско на Пешек Hug

# 1 917
И тази тема е трибуна за лични нападки. Не визирам последните постове.

# 1 918
Аз пък си мислех, че обменяме знания. Sunglasses

# 1 919
... добрите и усмихнати хора всъщност са манипулативни лицемери, които искат да държат всичко под контрол, вълци в овча кожа, които всеки момент ще те гризнат за гушата... И че да кажеш за някого, че е добър човек, означава, че той е безличен и без никакви други качества, които си струва да бъдат споменати...

Много тъжно ми стана от тези нагласи. За мен това означава, че тези хора (които застават нащрек при обявяването на някого за "добър"), никога през целия си живот не са срещали наистина добри хора  Tired

Общи условия

Активация на акаунт