В този Форум, научих, че ...

• 153 455
  • 2 413
  •   1
Отговори
# 2 340
А, ето какво ми липсваше, за да е пълна картинката - мерси, Вълк. Начи папане, секс и акане.

То като се замислих много животи са си само това-папане, секс и акане.

# 2 341
Че Мамасита е откраднала никнейма от друга потребителка през 2005 година  Crazy

Да, моят! Предишния...

И твоя ли  Grinning

# 2 342

И не трябва да се казва пеленаче, а памрерсче. Много малко от вас знаят какво е да изтръскаш говната от пелена и да я изпереш. И да я изгладиш после.

А чакай преди гладенето как виси над кюмбето и не изсъхва. Много неща помня.   и бейбифони нямаше...

Ми той живота по принцип се върти около тез' неща, трите. Не "много животи", а по принцип.

Цитат
И твоя ли

Кой? Кой ? Кой още е бил с такъв никнейм?

# 2 343
И това доживях. Изкараха Мамасита долен плагиат.  Joy

# 2 344
Цитат
И твоя ли

Кой? Кой ? Кой още е бил с такъв никнейм?

Eто кой :

Празникът е на Мамасита Бандита, която ми открадна ника от 2005 година. Да и е честито философстването! Моят беше само мамасита. После го изоставих и сега, загдето си признавам рискувам да получа БАН за мултиакаунтинг. ...

# 2 345
  • София
Не си кесила достатъчно в тоя форум, нито си чела, което аз съм. Дори нямам представа за коя потребителка говориш.
И не трябва да се казва пеленаче, а памрерсче. Много малко от вас знаят какво е да изтръскаш говната от пелена и да я изпереш. И да я изгладиш после.

О, знам, знам... Въпреки че след прането не съм гладила, но пък съм прала навремето. И какво като знам? Моите си ги гледам с памперси. А каката като ме сюрпризира със супер омазани гащи, които не подлежат на изтръскване - направо ги хвърлям. Убийте ме с камъни сега.  Joy hahaha

# 2 346
Няма, ако кажеш как казвате на галено на сина ти.  Simple Smile

# 2 347
  • София
Касита, Зарко му казваме. Simple Smile Като порасне, може да стане "Заро" Simple Smile

# 2 348
А може и Ели.

# 2 349

Тя затова питаше Касита. Sunglasses

# 2 350
Не, питах, защото любимото ми мъжко име е Елиезер. Приличат си, та за това ми стана любопитно.

menyanthe, много ми харесва, благодаря!

# 2 351

Аз си мисля, че като порасне , може да му викат Ели.
Касита, добре, че нямаш момче.

# 2 352
любимото ми мъжко име е Елиезер.

За пръв път го чувам.  Shocked Laughing

# 2 353
  • София

Аз си мисля, че като порасне , може да му викат Ели.

Може всякак да му викат. Simple Smile А и не смятам, че Ели трябва да е изконно женско. Просто така сме свикнали.

Касита, няма за какво. Всъщност това са вариации на едно и също име.  Wink

# 2 354
любимото ми мъжко име е Елиезер.

За пръв път го чувам.  Shocked Laughing

За Бенцион, чувал ли си?

Общи условия

Активация на акаунт