Пазаруване от Китайски сайтове с безплатна доставка - 12-та тема

• 88 909
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Плащането задължително с Пей пал! Дали ще отиде на митница никой не би могъл да каже със сигурност, но трябва да си подготвена, че е твърде вероятно. За разправията - зависи в кой град и на кого ще попаднеш.
Понеже напоследък има твърде голямо забавяне на пратки от Китай, моето лично мнение е да ограничите пазаруването от там. Говоря не за сайта, а изобщо от Китай. Още повече, че китайските митници в момента връщат пратки, съдържащи батерии... Аз лично не бих си го причинила, поне не преди февруари. Миналата година положението беше същото. След февруари всичко се нормализира.

# 391
  • Пловдив
Благодаря, Вивиан, ще го имам предвид!

# 392
# 393
Здравейте  Simple Smile От няколко дни разглеждам таблети в banggood.com , спряла съм се на няколко модела, но ме интересува дали ще пристигнат до Коледа. И още нещо - мога ли да пиша на продавача да напише по-малка стойност на пакета, за да избегна митница?

# 394
Моля ви помагайте!!!
Къде да намеря тези ботушки на по -реалистична цена?Някой поръчвал ли си ги е?

http://www.ralphlaurenus.com/sdp/1277788/4/pd-5636722/11999396-2 … men_Embossin.html

# 395
Здравейте  Simple Smile От няколко дни разглеждам таблети в banggood.com , спряла съм се на няколко модела, но ме интересува дали ще пристигнат до Коледа. И още нещо - мога ли да пиша на продавача да напише по-малка стойност на пакета, за да избегна митница?

за да си по сигурна ги питай ако поръчаш таблет със коя поща ще ти го изпратят? след като направиш поръчка им пиши със номер на ордера да ти напишат по ниска стойност  Peace,ако се помоташ още малко може и да не получиш таблет до коледа,доста са натоварени пощите по това време на годината Simple Smile

# 396
Добре, но не мога да видя продавача, т.е. профила му  Embarassed .

# 397
Добре, но не мога да видя продавача, т.е. профила му  Embarassed .

Скрит текст:

# 398
  • Димитровград
Момичета поръчах този таблет за 4 годишната ми дъщеря/подарък от дядо коледа ,дано само да дойде до тогава/.Може ли да ми препоръчате клавиатура към него по възможност да е розова.
http://www.everbuying.com/product511921.html

# 399
Здравейте!Искам да ви попитам alibaba.com надежден сайт ли е?

# 400
Мога ли да канселирам направена порьчка от  everbuying  която все още не е изпратена.

# 401
  • о`майна лунна нощ е

Ох, извинявай за спама, но може и умишлено са си спестили "четиридесетте разбойника" в името на сайта. Никак не ми звучи сериозно да си кръстят по този начин платформата.

Последна редакция: пт, 22 ное 2013, 20:31 от `ТуиГ

# 402

Ох, извинявай за спама, но може и умишлено са си спестили "четиридесетте разбойкика" в името на сайта. Никак не ми звучи сериозно да си кръстят по този начин платформата.
несериозно или не,сайта е платформа като другите и има доста добри оферти  Peace
имам доста наблюдения,тук  е много популярен

# 403
Здравейте.
Моля някой да провери този тракинг номер  RQ205364833SG.
Правилно ли разбирам че е върнат обратно на изпращача.

# 404
Здравейте, ето купон с 5% отстъпка от chinabuye : SM87

Общи условия

Активация на акаунт