Отговори
# 195
Лече, може обстановката да я е стреснала... Моят дреб, хем е доста по-голям, има честта да ме гледа леко поохлузена и закачена на тонове в болницата, бая се беше постреснал, но пък на него аз съм му всичко, та бързо му мина  Mr. Green По случая само реши да слуша повече, иначе следващия път, когато уж щяха да ме приемат и ме бяха метнали на тонове, беше неукротим  Mr. Green

# 196
 Привет пупици!
 Кикито, честита дъщеричка Никол! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!
 Андреа, на водна баня се разтапя.
 Днес се чувствам адски зле. През нощта ставах пет пъти до 00. Сутринта със събуждането ме заболя зверски главата. До обяд не ми мина. Повръщах четири пъти. Пих два парацетамола, които също повърнах. Сега съм добре и се надявам да не ме заболи пак.

# 197
Ето ме и мен  bouquet
Весе бързо се оправяй  Hug
И аз от няколко дни имам главоболие, а пък от днес и едно разстройство  ooooh!
Честито бебче и тук на мама  Кикито , да им е жива и здрава  Hug

# 198
Добро утро!
Аз днес си купих най-сетне какаово масло, но се оказа, че е на твърди парчета, като кашкавал. Знаете ли как да го разтопя, така че да мога да го мажа на бебето?
По принцип е нужен само допир до кожата. Но ако държиш да е разтопен - на водна баня става.

# 199
 Рая, благодаря ти!  Hug
 И с допир също става, но е доста бавно и изнервящо да разтапяш парченце по парченце.
 Тъкмо се върнах от центъра с майка. Хапнахме по един сладолед. Пълно е с хора по улиците, с деца, с майки с колички, а пък е събота и по принцип са по селата или по почивки. Ходеше ми се на кино, харесах си един 3Д филм от 20:00ч. , но се отказах, сигурно ще стресирам бебка, а и няма да ми е удобен стола.  Rolling Eyes Взех си боя за коса, за да се боядисам преди секциото. Трябва и да се подстрижа, че за девет месеца се подстригах веднъж, но все не мога да се наканя. Ох, сигурно в близките месеци няма да имам време за себе си.

# 200
аз още съм си  тук preggo
Честита малка бебка Никол на мама Кикито  bouquet да е жива,здрава и много да радва мама и тати Heart Eyes
за мазането-аз си взех кокосово масло което,сега в тия жеги е станало течно Wink

# 201
el 8004 хайде де, то не остана  Hug Да излиза бебо вече. Половината ни изпревариха  Grinning

# 202
Здравейте, момичета Hug Благодаря ви за хубавите думи и пожелания. Аз съм много добре - нищо не ме боли и вече нямам търпение да стане утре да се нагушкаме едно хубаво с малката. Никол също е добре, но има повишено ниво на левкоцитите и е на антибиотици. Доки каза, че не е сериозно, но ми е притеснено за нея. Операцията мина бързо, докато се усетя и бебка беше на бял свят Crazy

# 203
 Кикито,  Hug Всичко ще е наред, нагушкайте се с бебка. С каква упойка беше?

# 204
 Добро утро пупици!
 Нулева активност е тук във форума.  smile3506
 Днес съм на тонове.

# 205
Добро утро момичета!Добре дошли в септември  LaughingОчакваме бебоците с нетърпение. Hug

# 206
Добро утро момичета  Simple Smile. Честит ни 1-ви септември на всички  Hug не ни остава много време спокойствие и да офкаме колко ни е скучно  Crazy. Аз лично не вярвах, че ще дочакам септември ама ето ме на.... за вас незнам ама колкото по малко остава толкова повече ме хваща шубето  Shocked  ,а то нищо не ми остана кажи речи  Wink

# 207
Честит 1ви септември на всички   bouquet

Време е да излизат, да видим кой ден ще е най-масовия  Mr. Green

# 208
Честно ли, хич не ми е добро утрото, направо ми иде да се скрия в някоя дълбока гора и да не изляза повече Embarassed
Само проблеми излизат, притеснявам се с това раждане вече кога ще настъпи и съм мноог нервна ooooh!
Бебка вече е много долу и само чопли нещо и се бута с крака, не заспива като вървя, явно се подготвя да излиза вече Blush

Отивам да си направя кафе, че ще умра от главоболие без него Flutter

# 209
  • София
Добро утро и от мен!

Момичета, какаовото и косовото масло са различни неща Wink  
Какаовото се предлага на бучки и наистина е малко времеемко и досадно да го разтапяш само от допир до кожата, поне на мен ми е Crazy  Това за водната баня не го знаех, даже спрях да го ползвам, точно защото не ми се занимаваше Embarassed
Кокосовото масло е мазнина, на студено се втвърдява, на топло става течна.  И аз това ползвам в момента да се мажа, а то всъщност си е за готвене Crazy

Благодаря за пожеланията за моето момиченце.  Днес вече е добре, от вчера не е повръщала или @кала.  Понеже не вдигна и Т, предполагам, че и е станало тежко на стомахчето от вечерята.

кики, всичко ще е наред с Никол, стискам палци бързо да спират антибиотиците Praynig

Общи условия

Активация на акаунт