Отговори
# 180
Щъркелова новина от ФБ
Кикито86
Дългоочакваният ден настъпи! Днес на тази велика дата. В този невероятен час, в тази безценна минута и секунда от моя живот. За първи път чух гласчето на своята рожба. Няма по красиво нещо на земята от това да станеш майка! На 31.08.2013 г., 9.00 часа се роди нашата дъщеричка Никол - 3,550 кг., 50 см., секцио

Жива и здрава да е малката Никол

# 181
  • До морето :)
Вчера спах по корем.  Голям кеф. Беше ми странно без корем първия ден. Но колко е лесно да се гледа бебе.  Вчера доведоха Ели на свиждане. Държеше се много Странно и дръпнато. Чак ми Стана гадно.  Нямам търпение утре да ни изпишат.

# 182
ДОбро утро,мами.
Да честитя рожбата на Кикито и тук! Да е  живо и здраво детенцето,да и носи само радости и усмивки   bouquet
Чета ви за упойките и съвсем се хвърлих в размисъл.Надявам се,че ще мина без упойка ,ама то какво се надявам и какво е в действителност са 2 различни неща. И като не знам и какво точно ме чака,не е много правилно да си изказвам "компетентното" мнение  Mr. Green
Да ви се оплача,от тази нощ съм с гърлобол и запушен нос.Тати ни е болен,кашля,киха,сополи и всички екстри,та по този случай е натирен в другия апартамент да си се лекува там.Аз се надявам да си се размина.
И от снощи доста често усещам тези менструални болки,ама сякаш корема не се втърдява така....Много странно,не знам като какво да го отчитам newsm78

# 183
Честита дъщеричка на Кикито86 ! Да ти е жива и здрава малката Никол! newsm51

# 184
Кикито86 честита малка принцеса Никол и много да радва мама и тати  newsm30
Лече-Буболече Сигурно е нормално да и е странно още на каката,трябва време.

# 185
Я да взема да се включа, че да не ме заподозрете нещо  Grinning Аз от вчера или от днес съм в девети месец вече. Айде наближи...  Rolling Eyes Ама аз още не съм в час  Laughing Рядко ме тресва нещо в главата, че всъщност не остана.

На Кикито още веднъж честита радост!!!  Hug

На мен много ми липсваше коремчето след първото раждане Crazy  Или може би по-скоро усещането да съм бременна, специална...  Изведнъж най-важно става бебето и на мен ми отне известно време да свикна с тази рязка смяна на вниманието на околните в комбинация с притеснението и умората.

yes
Стискам палци бързичко да се оправи малкото слънчице!! Дано да е от хапването, да не се мъчите с някой вирус.  Praynig

Памперс, и аз мислих, че няма да ми липсва шкембето, ама да знаеш само как ми липсва на моменти - странно е как отведнъж никой не ме побутва отвътре, а се явява едно врещящо и ревящо, което след 3 часа на цица, уж заспива и си поемаш  малко дъх, а след 5 минути го чуваш, че вече започва мрънкори (хммммммммммммм, това прозвуча гадно, ама съм много недоспала и уморена  #Silly, затова така говоря за Пумпалка).

Кучо, след месец на тоя режим и по-гадно ще прозвучава  Laughing Но всичко отминава толкова бързо, че забравяш! Щастието е по-силно от недоспиването.

Абе да ви кажа в Токуда май си имат проблем с анестезиите - който и да ми е разказвал за там, всички са с объркани дози  newsm78 Аз да не приказвам много, че и в Щерев не се знае какво е положението, но просто ми направи впечатление. Наскоро една приятелка, която ражда в Токуда направо си е заспала насред раждането  hahaha

Лече, и мен много ме е страх от реакцията на малката напоследък. Като гледам какви реакции има за някои неща... Лошо ми става. Тази нощ станах до тоалетна, като ме видя да ставам - кански рев, докато не се върнах от тоалетната. А как ще реагира докато кърмя бебето направо не знам... Айде да не се замислям, че не знам.

Ох, отивам да се изкъпя и малко да се освежа, че чакаме днес да дойдат свекитата на гости
 Hug

# 186
Пък това как тялото привиквало на болката ми звучи като извадено от някоя книга  Whistling (без да искам да те засегна, Памперс Hug).

Ааа, не е от книга. От личен опит го писах.  ooooh! Просто обясних защо аз не искам упойка и какъв е моят опит с това чудо на медицината.

Стискам палци да не сте хванали летния вирус!  Peace

Моите млекоцентрали с лупа да ги търсиш. Едва ли и след раждането ще пораснат толкова, че да ми пречат да се пльосна по корем  hahaha Или вие друго имате предвид?

lokresiq, то май никога не сме напълно готови за появата на новия член.  Rolling Eyes Пий бабини илачи, пази дивана и дано утре се почувстваш много по-добре  Hug
Седмаче, и ти да се оправяш бързо!

# 187
Честита принцеса Кикито 86! Много да ви радва да папа и да спи!
Честито и на всички гушкащи пухкави бебчета !

За крем Здраве мога от опит вече  Wink  да кажа супер е ! извадиха ги от кувиоза с обриви и зачервени и нищо не ми оставиха за мазане ,аз имах Здраве ,но не бебешки и мазах с него и двамата , на третия ден идва една от акушерките и почва да ги оглежда и съблича  -къде са обривите ?! Shocked а  аз докато се сетя за какво пита  hahaha те не са и чували за толкова бързи резултати  Grinning
Гладниците спят ,отивам и аз  Hug ще ви чета когато мога  newsm46

# 188
Моите млекоцентрали с лупа да ги търсиш. Едва ли и след раждането ще пораснат толкова, че да ми пречат да се пльосна по корем  hahaha Или вие друго имате предвид?

При мен беше не от размерите толкова, колкото от чувствителността (отделно, че потичат като ги натиснеш). Но ето Лече вече е успяла да легне по корем Simple Smile

Лече, каката също е нормално да е объркана. Аз си спомням сега като оставяхме Боил за 2-3 дни при баба му, после се държеше дръпнато и странно - хем беше вече на 3, хем няма бебе, няма нищо, просто така. Пък какво остава като те вижда в болнична обстановка, отделена от теб, че и някакво бебе се мотае....
Tuitito, да ги нагушкаш двамата юнаци от нас  Heart Eyes

# 189
Ето ме и мен, изчетох ви...
Дано мамите сега като наваксат малко със съня да започнат с разказите - това си е най-съществената и важна част, която всички чакаме, пък и вярвам че ще е полезна - стига да искат да споделят де
При мен индикации за раждане няма, дори незнам що е то контракция - явно ще си нося корема до термин и това е!
Относно упоиките - аз и преди съм споделяла - лично аз съм за, мои приятелки из чужбинско само така раждат и едва ли не си разлистват списание докато раждат, никой до сега не е получил увреждане или рязко преминаване в болка след спирането на действието на упойката...
но док, с който се срещнах за самото раждане, оказа се не подкрепя много моята идея...та ще се оставя в ръцете на съдбата
Незнам колко силна е въпросната болка, незнам и как въпросното отделяне на хормони ще се справи само по себе си с притъпяването й. Надявам се да имам сили, ако ли не... да ме клъцват...божа работа

# 190
  • София
Добро утро!
Аз днес си купих най-сетне какаово масло, но се оказа, че е на твърди парчета, като кашкавал. Знаете ли как да го разтопя, така че да мога да го мажа на бебето?

# 191
Памперс,благодаря ти!  Hug
Туитито,включвай се ,когато можеш,много е приятно да чете човек за малките душици и живота им у дома с мама и тати    bouquet

# 192
Докато се усетя, че девойката с Никол е Кикито.... Их че съм застреляна начи... Да честитя и тук подобаващо идването на Никол на бял свят, всичко най- най- и на нея, и на гордите родители  Hug

Снощи завъдих контракции, но бях доста уморена и не им обърнах никакво внимание и заспах  Mr. Green Днес пак някой се е разхождал върху ребрата ми, а бебка е видимо надолу, с което за съжаление ми освободи някакъв стомах и ме гони глад  Mr. Green Поне снощи се сдържах да не ям тестени изделия, та нямах никакви киселини. Даже и само 2 пъти ставах до вц.

Искам да раждам, хич няма да ми липсва коремчето... Изтерзах се от страхове тази бременност, а и ще ми е последна, та искам да се ражда бебе вече, да се запознаваме, да се възстановяваме и да вляза в нехипопотамски мерки... Отделно ако може и да не стана на стрии по корема, още по-добре ще бъде  Mr. Green Не знам, нямам търпение вечче и хич не ми е умилително да пъхтя като добиче, хем не съм чак толкова тежкотоварна, колкото миналата бременност. Последните сравнения на ММ са носорог и костенурка, обърната наобратно  Mr. Green и със съжаление трябва да кажа, че поне за второто има право  Mr. Green

# 193
Кикииии Честито ви Никол!!! Много да ви е здрава, усмихната и послушно бебеце да е:)
tuitito радвам се, че дребчовците са добре и когато можеш пиши по някои ред  Hug
Седмаче оправяй се, и аз съм на същия хал.
За раждането бях казала, че ако е нормално задължително щеше да е с упойка. КОлкото и да ме е страх, колкото и уж леко да беше първото, ако можех да си спестя толкова часа болка, бих се жертвала за упойка.
Лече-Буболече дай малко време на Ели да свикне с мисълта, нормално е така да се държи. Малките деца сякаш доста по-трудно приемат новия член в семейството, не са осъзнати още и той/тя е заплаха и буди ревност /поне така аз си мисля де/. При нас Боби много я иска, много я чака и няма търпение да се появи малката / дано да е така и след като се  роди де/, но вече е голям и разбира за какво става на въпрос. Дай и малко време.
андреа77 на мен кокосовото ми масло е една буца по-принцип, но сега от жегите е течно. Това няма ли и то да се разтопи само?
Sleeping Beauty дано малката да се оправи и да е било преяждане само  Hug
Айде ние след разходка и лека дрямка да изгледаме семейно някое филмче на спокойствие, че скоро няма да ни се отдаде тази възможност  hahaha

# 194
  • До морето :)
Да разкажа за Ели какво точно стана.  2 Дни не бяхме се виждали и чували, за да не се разтройва. Вчера баща й я доведе на свиждането. Тука не пускат в стаите. Свиждаето става в един коридор.  Като Ме видя ме целуна по задъжене и е скри при баща си. Това което ме зарадва беше, че като й показах бебето беше много щастлива.

лечето вчера спа по корем, днес вече не може,  че стана като дойна крава.

Общи условия

Активация на акаунт