Отговори
# 210
  • Пловдив
Хайде добро утро и честит ни 1-ви септември.
Веселото  успех и после на отчет ще те чакаме. Аз съм утре и нямам търпение.
Кикито86 толкова се радвам за теб....спомням си отначало като имахме проблеми....виж как всичко мина и замина, а сега гушим бебоци (надявам се скоро и аз)
Леле тази нощ хич не можах да спя нормално. Тежи ми корема, боли ме всичко.Събуждам се през 1-2 часа и гледам в тъмното като идеот и не мога да заспя наново поне 30мин. Едно ми е дисконфортно и незнам на какво се дължи - впрочем знам Simple Smile
ММ тази нощ ходи на клуб и се прибра в 5ч сутринта. Естествено го посрещнах и си хапнахме стабилно посред нощите Simple Smile
Днес няма да пия хаповете, който пия от 4ти месец с шепите. Толкова съм щастлива. Макар, че свикнах с тях и сега може и да ми е терсене, че съм само на желязо Simple Smile))
Днес ММ ми обеща, че ще ми сложи горния етаж на кухнята, че още не е сложена, ама дали....още спинка като бебенце Simple Smile) хаха мисля да не го закачам сега, нека се роди бебето  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Времето е супер, ем хладно, ем напича и не е някаква гадна жега. Ще постоя с кученцето на двора и после пак ще подпирам диваните. Simple Smile
Пък знае ли човек ММ може да се събуди и да реши да слага кухнята....това ще е чудо:)
Утре след прегледа както бях споменала ще ходим в Русе и ще си взема най - сетне чершафите на бебето. Поръчах да ми ги ушият по размер и цвят и както на мен ми харесва, още преди 1 месец, ама нали не сме ходили до Русе и си седят в шивачката. Та утре ще си ги взема, изпера и наглася и тях.
Абе да ви питам защо в списъка за болницата ми пише да имам родилни превръзки и отделно памперсни пелени??? Айде превръзките ги взех, ама пелени памперсни не съм вземала. За какво служат и как изглеждат тия пелени??? Е нали имам превръзки 15бр, няма ли да ми стигнат? Те и без това са като памперс...
Хайде аз отивам да си пия кафето на двора с кучето. Лек неделен ден Simple Smile

# 211
Anni0422- Моето така ме чопли от 2-ве седмици прави си място просто не се притеснявай, напълно нормално е да не заспива като вървиш, и даже да те срязва ниско доло Flutter. Напълно те разбирам колко ти е напрегнато. Аз всяко подритване и мърдане вече го свързвам с контракция но уви  Sad. На моето бебе явно му харесва в коремчето Tired

# 212
lokresiq, да нямат предвид памперсни чаршафи?  newsm78
Те се постилят на леглото, за да не се цапат чаршафите при протичане от превръзките.

# 213
  • Пловдив
Pampers пише си
1. родилни превръзки + лигнин
2. памперсни пелени
Ходи разбирай....ще попитам в аптеката какво е памперсни пелени и ще взема. Нямам друг избор. Да не ме увикат иначе, знам ли?!?

# 214
дам, вероятно става дума за въпросните подложки за леглото, които Памперсче е споменала

виждам, че на някои им остават буквално броени дни... леле как спите бе хора, само аз ли съм най-голямата пъзла тук?

Вечер започнах да не спя като хората, да ставам по сто пъти и след това едни филми в главата ми да не ви разправям. Опитвам се да съм позитивна, но си ме е страх да ви кажа...

До моята дата си има време, но все си мисля, че ще е по-рано и се притеснявам как ще разбера
Хайде стига с оплакванията
Добро утро на всичкииии!!! Хубава неделя ви желая

# 215
Да не са памперси за бебето?!

Аз вчера наблегнах на мързел вкъщи и ми спряха всякакви контракции  Mr. Green Утре обаче ще наблегна на разходките, че да не вземе да се заседи вътре.
Като се разхождам бебето спира да мърда, явно му е по-широчко като съм изправена. Седна ли обаче, и особено в колата такива шутове изяждам.

Днес ММ ми обеща, че ще ми сложи горния етаж на кухнята, че още не е сложена, ама дали....още спинка като бебенце Simple Smile) хаха мисля да не го закачам сега, нека се роди бебето  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Остави го да си отспи човека, и без това скоро няма да може  Mr. Green

# 216
Хайде добро утро и честит ни 1-ви септември.
Веселото  успех и после на отчет ще те чакаме. Аз съм утре и нямам търпение.
Кикито86 толкова се радвам за теб....спомням си отначало като имахме проблеми....виж как всичко мина и замина, а сега гушим бебоци (надявам се скоро и аз)
Леле тази нощ хич не можах да спя нормално. Тежи ми корема, боли ме всичко.Събуждам се през 1-2 часа и гледам в тъмното като идеот и не мога да заспя наново поне 30мин. Едно ми е дисконфортно и незнам на какво се дължи - впрочем знам Simple Smile
ММ тази нощ ходи на клуб и се прибра в 5ч сутринта. Естествено го посрещнах и си хапнахме стабилно посред нощите Simple Smile
Днес няма да пия хаповете, който пия от 4ти месец с шепите. Толкова съм щастлива. Макар, че свикнах с тях и сега може и да ми е терсене, че съм само на желязо Simple Smile))
Времето е супер, ем хладно, ем напича и не е някаква гадна жега. Ще постоя с кученцето на двора и после пак ще подпирам диваните. Simple Smile
Пък знае ли човек ММ може да се събуди и да реши да слага кухнята....това ще е чудо:)
Утре след прегледа както бях споменала ще ходим в Русе и ще си взема най - сетне чершафите на бебето. Поръчах да ми ги ушият по размер и цвят и както на мен ми харесва, още преди 1 месец, ама нали не сме ходили до Русе и си седят в шивачката. Та утре ще си ги взема, изпера и наглася и тях.
Абе да ви питам защо в списъка за болницата ми пише да имам родилни превръзки и отделно памперсни пелени??? Айде превръзките ги взех, ама пелени памперсни не съм вземала. За какво служат и как изглеждат тия пелени??? Е нали имам превръзки 15бр, няма ли да ми стигнат? Те и без това са като памперс...
Хайде аз отивам да си пия кафето на двора с кучето. Лек неделен ден Simple Smile

Памперсовите пелени са за тебе да ги постилаш на леглото да не го изцапаш с кръв, то и легнина е за това но повечето родилки ги ползват да сменят памперсите върху тях удобни са. По списък искат 5 но на мен ми казаха (приятелки) да си взема поне 10 , 5 нямало да ми стигнат.

# 217
И аз предполагам, че памперсните пелени са еднократните подложки; макар че може би имат предвид и памперси за бебето - на повечето места искат и двете.

Ние вчера си направихме по-голяма разходка до язовир Белмекен, играх фубтол с детето и се чувствах прекрасно. Честно да призная, то не е много хубаво спрямо бебето, но се наслаждавах на последните дни свобода  Mr. Green Баткото ми вече е сравнително голям и няма нужда чак толкова да е залепен във всяка секунда за мен (а и може би съм му свикнала, де), мога да си мързелувам, колкото си искам. Представих как в съвсем скоро време вече на разходките ще имам една лепка за мен и .... просто реших да се наслаждавам на свободата  hahaha

Подхванала ме е планинска муза, връх ми се катери, ако ще и Черни връх да е, ама нещо май няма да ме огрее...

# 218
Добро утро ,мами!
 И аз така започнах да си повтарям,че това са ми последните дни сън,в които няма да се съобразявам с бебе.Както бях добре,лека -полека и мен започва да ме гони шубето.Преди няколко дена една приятелка роди. Хем ми се иска вече да съм си с бебо у дома,хем ме е бъзе как ще мине всичко,дали ще се справя и тн.
И добре дошли на септемврийки в септември месец!   bouquet

# 219
Добро утроо!

ХАХА, Лулу, ти направо изнагляваш с тоя Черни връх  hahaha Я иди направо до Мусала, че по-височко  Laughing Направо ми вдигна настроението!!

Веселото, да се похвалиш с добри новини.

Слипинг бюти,  Peace чудесно!!

МОмичета, хайде от днес започва септември, вече лека полека ще се обебваме  Peace

Аз вчера нещо се попреуморих от трамбоване - търсим си диван и някои дребни електроуреди, а аз се изморявам от пет крачки... После - пия магнезий по спешност  hahaha Не е смешно де, не бива да рискувам така, ама... Да не говорим, че после пак ходихме до стария апартамент - пак 4 кашона боклуци събрахме и до късно вечерта подреждах. Луд умора няма!

Иначе на Стела стаята започва да добива завършен вид, само дето няма да има кой да спи в нея  Laughing Има си розов гардероб, легълце - вече застлано, само че все още сме тройка кебапчета на спалнята. И няма изгледи за промяна, най-много кебапчетата да станат 4 (то едното е кюфте де  Laughing ). Съмнява ме, че с появата на братчето, Стела ще отиде да спи сама в стаята си. Но поне обедния сън да си го взима там, да свиква полека. Ох, какво ли ви занимавам с моите размисли...

Днес най-после мислим да идем да поогледаме за някоя бебешка дрешка. Комплектче да вземем за изписване и да видим с какво да си порадваме окото. Нека има детето дрехи, после ще ги раздаваме и на други бебоци!

Хубав неделен ден, мамчета!

# 220
Честно да призная, то не е много хубаво спрямо бебето, но се наслаждавах на последните дни свобода  Mr. Green Баткото ми вече е сравнително голям и няма нужда чак толкова да е залепен във всяка секунда за мен (а и може би съм му свикнала, де), мога да си мързелувам, колкото си искам.

И аз така  Blush
Само че съм се отдала на шопинг и обикаляне по магазинчетата последните 3-4 дни. Ходя на ЖК и тонове и после си обикалям. Като знам, че повече няма да имам такава възможност близката година. Още повече както ще сме 4ма. Направо всеки ден навън ми е ценен... Т.е. сутрин, защото бързам да се прибирам до 12 да приспивам малката, че майка ми не може.

А следобяда като станем се отдавам на готвене, чистене и какво ли не из къщи  Crazy

# 221
Добро неделно и първо септемврийско утро  Grinning

Седмаче и аз съм така.Хем искам да раждам вече, хем пък ме  е страх как ще мине раждането, бебо добре ли ще е , ще можем ли да се справяме с кърменето, с къпането и т.н.С всеки изминал ден все по напечено ми става.

Във вторник съм на преглед и тонове , ще ме гледат и за разкритие и документи ще ми оформят.Броя дните и часовете до тогава.  Grinning

Така да видим коя мама ще бъде първа за септември  newsm78

# 222
Добро неделно и първо септемврийско утро  Grinning

Седмаче и аз съм така.Хем искам да раждам вече, хем пък ме  е страх как ще мине раждането, бебо добре ли ще е , ще можем ли да се справяме с кърменето, с къпането и т.н.С всеки изминал ден все по напечено ми става.

Във вторник съм на преглед и тонове , ще ме гледат и за разкритие и документи ще ми оформят.Броя дните и часовете до тогава.  Grinning

Така да видим коя мама ще бъде първа за септември  newsm78

Не е ли много рано да те гледат за разкритие мен едва оня ден ме гледаха...

# 223
Габи незнам ,не съм на ясно, но АГ-то миналата седмица ми каза , че на следващата ще погледне за разкритие.
Може би защото живеем на 50-60мин от Бургас.И ако имам ще ме приемат в болница и там да си чакам или пък да сме си на щрек ,че може да е скоро или да се успокоим и спокойно да си чакаме в къщи.Незнам каква е причината точно да ме гледат

# 224
Габи незнам ,не съм на ясно, но АГ-то миналата седмица ми каза , че на следващата ще погледне за разкритие.
Може би защото живеем на 50-60мин от Бургас.И ако имам ще ме приемат в болница и там да си чакам или пък да сме си на щрек ,че може да е скоро или да се успокоим и спокойно да си чакаме в къщи.Незнам каква е причината точно да ме гледат

Възможно е, на мен ми казаха, че съм с 1 см. разкритие но имало още време най вероятно ще си дочакам термина не че е много далече де  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт