На море в Гърция 2013 - X

• 64 998
  • 777
  •   1
Отговори
# 60
  • София

phile, ti ekanes re, kopella?  Hug

# 61
  • London
Благодаря за темата!  bouquet

Едно грандиозно "запис" Embarassed
ама и не само само три дни ми остават до морето и да се докосна до гръцкото безвремие.

# 62
  • София
Параход, и аз благодаря за новата тема   bouquet

phile, шапка ти свалям за невероятните фотографии  Hug

# 63
  • София
Да не ви изтърва Simple Smile Параход  -   bouquet
Гледам и аз прогнозите и много се надявам да избягаме от хладното и дъждовно и морето да е истинско, наситено и слънчево... И нова джиджавка взех на малкия за пясъка, и аз си купих от какаовия тахан и си хапнах - подготвени сме, тоест.  Laughing

# 64
  • София
phile, уникални снимки, страхотна си  Hug

лято, и аз съм взела нова кофичка и фигурки на дребната (452-то комплектче за това лято), и вече съм в предстартова треска  Sunglasses

Имам частичен успех в преговорите за по-ранно тръгване, ще натисна още малко.. Mr. Green

# 65
  • Варна
Прекрасните гледки и снимки,морски вкусотии , делфинчета и плажчета са едната страна на медала.Не си създавайте само едностранчиво и прекрасно впечатление.Знайте и как не се диша от 10 до 6 по напечените камъни и тръни.Поне 250 от 300тата населени острова и голяма част от Пелопонес освен прекрасни гледки и лазурно море са кози , камъняци , тръни и тук таме някоя маслина  насред адски топлик ,юли и август разбира се.Останалото време по се живее
SmileSmileSmile

# 66
Оф, Петерки има нов рефрен след Цинцарис, домашния зехтин, празните плажове по Олимпийската ривиера и еди коя си леля дето работи в еди кое си ресторантче и може да помогне с намирането на стаи.

bouquet  bouquet  bouquet:

Петерки ние няма да ходим юли и август. Не се притеснявай.

Phile като ти гледам снимките обшо взето и нашите планове са подобни. Колко време отделихте на всичко това? Просто да се ориентирам. То е ясно, че ако решим няма да ни стигне всичкото време на света, но все пак.

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 23:16 от Анонимен

# 67
Нямам нищо против да се докосна до тези камъни и тръни, пък било то и през август  Simple Smile
phile, нямам думи...
Параход, 10-та тема, благодарности и от мен!

# 68
  • София
Anna bel, ти ме изненада, до Гитио сте ходили!!
Ние обикаляхме Пелепонес, когато нямахме още дете. Пътуваме, спираме, спим някъде и на другия ден пак, беше невероятно. 10 дни разкош. Монемвасия е едно от най-любимите ми места евър!
А в горичката до Гитио според митологията за първи път са преспали заедно Парис и Елена, след като я е откраднал  Wink

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 23:49 от pontes

# 69
pontes, Пелепонес ми беше дълга ваканция- 3 седмици. Базата ни беше Гитийо. Почивахме и плажувахме там, но някак все ми се струваше, че мързелуването по плажа точно по тези места е загуба на време. Нафплион и Монемвасия ми са любимите.

# 70
  • софия
хе хе, октоподчетата ми  Laughing Laughing Laughing

Не можахме да решим с мъжа ми къде ще правим почивката. Според него на Метеора все още му е близо, не разбира, че за там си трябва време за разглеждане, даже се поскарахме малко. Още не сме тръгнали, но за връщането се скарахме  Mr. Green
В крайна сметка решихме, че според парите ще измислим връщането. Трето море ни е и ще е бюджетно, така че...

# 71
  • софия
Надявам се да намерим хотелче в Метеора на място, ако решим там да преспим.

# 72
  • София
Параход, както винаги чудесна тема!   bouquet

Знайте и как не се диша от 10 до 6 по напечените камъни и тръни.Поне 250 от 300тата населени острова и голяма част от Пелопонес освен прекрасни гледки и лазурно море са кози , камъняци , тръни и тук таме някоя маслина  насред адски топлик ,юли и август разбира се.Останалото време по се живее
SmileSmileSmile

Описа точно това, което ме кефи най-много. Обичам да ходя през август, да спя до обяд и без да ми пука да изляза около 13-14 часа в 34-35 градусовата жега, за да ходя в трънките и да се радвам на камънаци и кози. Е, по някое време се топвам и водата, която ако е около 30 градуса ми е добре.  Laughing Иначе ми е студено.  Laughing
Важното е човек да има желание да вижда красотата наоколо, няма значение къде се намира.  Wink

phile, прекрасни снимки!  Hug

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 21:36 от Тaня67

# 73
  • София
Peterky, нали знаеш, че си те обичаме  Hug И все пак, не сме някакви луди идеалистки, а просто някои хора нямат проблем с жегата, камъните и т.н.  Peace

Освен това наистина има места по света, които си струват да се видят, въпреки разни трудности. Обикаляла съм, заедно със семейството ми и едни наши приятели, древния град Вавилон на 38-39 градусова жега. Всички бяхме...абе, потресени...от мащаба, от гения на строителите, от красотата на запазените фрагменти  Heart Eyes

Не помня някой да се е оплаквал от жегата и праха. И толкова години по-късно, този ден за мен си е все така уникален  Peace

# 74
Ето и малко снимки от Нафплио,Микена, Мистра, Монемвасия, Мани - Ареополи, пещерите Дирос, Пилос, Войдокилия бийч...:

Монемвасия:

...................

Винаги изпадам в някаква тих възторг докато гледам снимките ти, phile!  Hug
Понамирисва ми и на Welcome to Greece .........  Mr. Green

Танче, много си права! Но има хора и хора. Моят мъж, заклет планинар не мож го опна по чукарите в жегата. Та аз едвам го приучих да ходи на плаж, за бога..  ooooh!
Мъжете явно са по-изнежени.  Wink

Виж, мен не ме плаши нищо!

Скрит текст:
Гледам хорор филм, но мм си легна и ме хвана шубе, та рекох да ви попрегледам..  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт