На море в Гърция 2013 - X

• 64 996
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
# 76
# 77
  • Варна
Peterky, нали знаеш, че си те обичаме  Hug И все пак, не сме някакви луди идеалистки, а просто някои хора нямат проблем с жегата, камъните и т.н.  Peace

Освен това наистина има места по света, които си струват да се видят, въпреки разни трудности. Обикаляла съм, заедно със семейството ми и едни наши приятели, древния град Вавилон на 38-39 градусова жега.
/quote]

и ние ходим понякога по топлиците Simple Smile
https://e www.facebook.com/peter.k.yanev#!/peter.k.yanev
14 - 25 август

# 78
  • София
Чудесни,прекрасни снимки Peace
За Пелопонес,говорете ми,говорете  Mr. Green

# 79
Да се запиша в новата тема. Сега в неделя ще пътуваме. Искаше ми се тази седмица да обърна повече време на приготовленията, но други емоции дойдоха, та всичко в последния момент ще правя. Надявам се да не пропусна нещо  ooooh!

# 80
Колeбая се за застраховка  между Армеец и КюБиИ, някой нещо да каже по въпроса?

# 81
Колeбая се за застраховка  между Армеец и КюБиИ, някой нещо да каже по въпроса?

Четох много добри отзиви за вторите, но не съм ги ползвала все още и не мога да изкажа лично мнение.

blackisback и при нас така. Да сме живи и здрави само всички, нещата ще се наредят. Впрягай членовете в семейството да помагат активно, ако трябва и ние ще помагаме с нещо!  Peace

# 82
  • София
Ееех...големи красоти....
Като гледам тия снимки дето ги качвате...на всякъде искам да отида. Mr. Green
coleen, мисля, че Параход беше писала напред по темите за пазара от дясно. И Дивна и тя...мисля.  Embarassed Но определено от форума узнах за него.  Grinning Иначе аз си го харесвам зехтина много, свикнах с тая лека горчива жилка, но като отидем сега от Мацутис ще си вземем и от другия. А този може и в глинено гърне да го оставя докато ни няма.  Laughing
Макар, че нещо много къса почивка ни се очертава. Whistling От известно време на мъжът ми шефа му и той се натискал да идва с нас, че щяло да му е за първи път и да не са сами а сега трЕбе и да се съобразим с него и времето.  ooooh! Не знам...още го обработвам ама само 5 дни нещо малко ми се вижда, нищо че ще ни е трето за три месеца.  Mr. Green
Аз съм извадила на децата европейски здравни карти...не, че знам как да ги използвам ако се случи да ми потрябват.  Embarassed

# 83
  • софия
Аз съм извадила на децата европейски здравни карти...не, че знам как да ги използвам ако се случи да ми потрябват.  Embarassed
И ние имаме. Но, независимо от тях, правя застраховка. Те покриват само някакви много мижави ситуации. Да не се налага и това, де.

# 84
Тези дето гледат времето час по час да ги успокоя, че днес прогнозите за северна Гърция в http://www.accuweather.com са чудесни!  Party

# 85
  • София
Тази прогноза я гледам пусто всеки ден.  Mr. Green И гледам всеки ден се променя за началото на септмври във все по-добра.  Sunglasses

# 86
Благодаря ви за хубавите думи  Hug, аз също се вдъхновявам от вашите пътувания, впечатления и емоции ...

Bliss, може би 2 седмици са един добър минимум, за да успеете да видите повече.

peterky, прав си за другата страна. Факт е, че размазвахме доста змии по платното, не ми се мисли
какво е било по напечения камънак.
Скрит текст:
На един плаж пък така ме нажилиха оси по врата  ooooh!, ходих 2 дена подута и схваната  Laughing

Но пък виещия се селски път между прекрасните портокалови градини, с отрупани клони до земята и няма кой да ги обере. Е това бяха най-сочните и вкусни портокали, които сме яли  Heart Eyes
Да не споменавам за маслините, които се разтапят в устата, огромния избор от сирена, сладките дипли с мед и орехи и т.н.

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 10:37 от phile

# 87
Факт е, че размазвахме доста змии по платното, не ми се мисли какво е било по напечения камънак.

Виж, мен не ме плаши нищо!

Самоцитирам се и се поправям веднага! Ето това е нещо, което ме плаши много и може да ме спре.  ooooh!

Относно портокалите, винаги съм си мислела, че не стават за ядене, но никога не съм ги опитвала. Визирам свободно и диво растящите на Халкидики.

п.п. phile, все се каня да те питам дали името ти идва от думата φίλος ?

Последна редакция: чт, 29 авг 2013, 10:59 от СКО

# 88
  • София
Нямате догонване. Примиквам се и аз. Обмисляме да отидем за 2 дни до Гърция почивните дни,но този път ще разгледам по-близката дестинация. Може да се вклщча с някой въпрос.

# 89

п.п. phile, все се каня да те питам дали името ти идва от думата φίλος ?
Май нищо не означава Laughing Смених го, когато се върнах впечатлена от един залив pileh bay и нещо съм оплескала, ама сега не мога да го мисля  Laughing

Иначе тези неща не бива да ви отказват, рискове има навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт