Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 164
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • София
     Ето тук има доста интересни неща.
   http://textilebbr.com/blog/?lang=bg

# 421
# 422
  • sofia
Хасето е 100% памук, платовете за пачуърк също, но дебелината на нишките е различна, колко стегнато е тъкано и оттам и струкутрата на плата е съвсем различна.
В Икеа има хубави платове и са поносими цените. Памучните са им с големи разлики в плътността (има и дебели, и тънки).
Пердета и възглавници по-лесно се сменят от килим, поне това е моята теория.

# 423
Ейй, направо ме засрамихте....аз съм си аматьор отвсякъде, но като се хвана с нещо, го правя от сърце Simple Smile

Птицо, Цонне, Диди, Дафинов лист  Hug

Птица, къщата дава поле за аматьорски интериорни изяви, но дворът всъщност е бижуто - около декар голям е. Правя каквото е по силите ми и там, но съм далече от майсторлъка на Любознателна в това отношение, няма друга като нейната градина Heart Eyes

Диди, да , абанос.

Дафинов лист, зимата дано да имам повече време да го направя Simple Smile

и си подавам оставката Laughing за тази година.

# 424
  • София
Катри, благодаря за линка! Наистина има хубави неща, ще ги посетя на място да разгледам.

lorenca, разпознах моят апартамент в снимките Simple Smile Много подобни неща имам (ще имам, че са проект повечето)

Ема, супер, обнадежди ме с това, че е абанос. Ще си мажа с него кухненския плот и сега си го представих как ще изглежда.

vesi1, съгласна съм, че е 100% памук, но е доста по-тънко. Икеа, я обходих няколко пъти Laughing Ако се спра на бяло, бежово, ще взема от там.

# 425
Дааа, градината на Любознателна е ееех
Ама тя уфатна булка, аз и бурен да е, ще го уморя Laughing

# 426

Приятна изненада - български производител на красиви мебели:

http://www.designapparat.eu/EN/prodotti.php

# 427
pep_si, 10x.
Бях се загледала в стола Simple Smile
А в сайта си харесах това - http://www.designapparat.eu/EN/0-capitone.php
Сигурно повлияна от горните постове за кожа, кабъри и такива;) А и ми харесва в антрето да има плоскост при закачалките, за да не се маца стената.

# 428
От доста време обръщам внимание на проектите на Фимера. Допада ми стилът им. Преди 6 години дизайнерката им, която тогава още работеше на друго място, проектира обзавеждането у дома. Апартамента ни е мансарден и всичко освен дивана беше по поръчка.

# 429

Както винаги "авторът" е забравил да посочи източника на статията...

# 430
  • Варна
От доста време обръщам внимание на проектите на Фимера. Допада ми стилът им. Преди 6 години дизайнерката им, която тогава още работеше на друго място, проектира обзавеждането у дома. Апартамента ни е мансарден и всичко освен дивана беше по поръчка.
Снимки  Praynig
Аз съм фен на Фимера!

# 431
Ейййй точно такъв чипровски килим ще ми свърши чудна работа в дневната!!! Отбелязвам си го!

Ема, аз да си призная, първата част на антрето ми хареса повече "преди"... Или поне мебелите. Това малко шкафе там изглежда чудесно, къде се загуби то в последствие? И нещо в шкафа за обувки не ме спечели някакси... Но пък цялото пространство изглежда завършено и свежо, много приятно!

Аз тези дни работих повече, и нямах време да захвана тапицерията на леглото. Следващата седмица планирам да го свърша... А за вратата, и на мен тапицирани врати ми навяват точно соц-директорски асоциации. Представям си обаче нещо коренно различно. Щом в моята глава го има, значи все ще стане, рано или късно  Mr. Green Представям си тъмна врата, и на нея по цялата височина една тясна "рамка", в която да е поместена тапицерията. Рамката може да е по-джиджана, с детайли, или по-семпла, зависи как ще стане останалото помещение. Тапицерията няма да е кожа със сигурност, нещо зелено, жълто, и това ще се види в последствие. Нещо като "wallart" обаче на вратата.
Отивам да заспивам и да си представям врати и коридори... (предстои ми малко коридорче, уж съм го намислила, пък да видим...)

# 432
Простете за намесата в сладката ви тема, но само за уточняване - килимът от снимките на Фимера не е чипровски, а котленски. И ако списващата статията и фотографът си бяха свършили работата, щеше да е чудесно.

# 433
  • София
Да похваля/препоръчам магазин за текстил. На път за мястото, което Ванилия препоръча се "отбих' в Мари и Стефани Текстил Дизайн. В горния ценови клас са, но има и по-приемливи ценово неща.
Но ме спечелиха с отношение и желание да се намери решение според моите нужди. Жената 100 неща свали, предложи, търси, за да ми разреши чуденките. Два пъти ходих и взимах мостри и съм на път да си реша хола откъм завеси. Просто давам заето от всичко, което ми мина пред очите, но съм доволна от това място.

# 434
Простете за намесата в сладката ви тема, но само за уточняване - килимът от снимките на Фимера не е чипровски, а котленски.

Peace
Чипровските килими са с преобладаващи геометрични шарки.
Моите килими(и чипровски и котленски) отлежават на тавана. Не мога да кажа, че ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт