Интериорен стил по аматьорски 15

• 63 166
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Простете за намесата в сладката ви тема, но само за уточняване - килимът от снимките на Фимера не е чипровски, а котленски.

Peace
Чипровските килими са с преобладаващи геометрични шарки.
Моите килими(и чипровски и котленски) отлежават на тавана. Не мога да кажа, че ми харесват.
Продай ги струват много.

# 436
Здравейте,

Предстои ни ремонт на спалня. Избрали сме този спален комплект http://www.yavor.bg/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D … D0%B2%D0%B8/61557, ще сложим и сив ламиниран паркет с тъмно сиви первази. Още се чудим с моя мъж какво да изберем за стените дали латекс или тапет. С тапет определено ще излезе по евтино, но не знам дали още са актуални и какви тапети биха подхождали? Ще съм Ви благодарна, ако предложите някакви идеи!  Hug

# 437
  • Варна
Моите наблюдения са точно обратните - с латекс е по-евтино.

Аз най-накрая се справих. Ето я въпросната ужасна колона.
Скрит текст:
Разстоянието от колоната до стената е 70 см. Точно между двата прозореца моят мъж настояваше да се сложи ТВ.  Close Има и изводи за него там. Така че идеята му за етажерка хич не я виждам.
Наистина ли ще е ужас ужасен, ако я направя огледална? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 10:40 от Приятно ми е - Богиня!

# 438

Да, но като се прибави и работата на майсторите, материали,шпакловка и тн не знам. Дайте примерни идеи за цвят на латекс и тапети. Ще потърся и темата за  спалните и там ще попитам.

Богиня, не съм специалист, но за колоната мисля че ще седи добре огледална, но без телевизора между прозорците.
Тези мъже, откъде им хрумват такива идеи  Embarassed. ММ иска спалнята да е под прозореца, много не го виждам така, но май ще стане на неговото. Представете си влизате от вратата отсреща спалнята, отляво гардероб, от дясната страна няма да има нищо, ааа и на стената срещу спалнята ще е телевизора на стойка.

# 439
  • Варна
Със сигурност е по-евтино с латекс, ако стените не се нуждаят от шпакловка.

Тапет от не най-високия клас е около 5-6 лева на квадрат и ако има шарки за напасване трябва да се предвиди резерв. С един литър хубав латекс се покриват 10 квадрата, дори и на две ръце да е пак излиза около 3 лева.

# 440
  • Варна

Да, но като се прибави и работата на майсторите, материали,шпакловка и тн не знам. Дайте примерни идеи за цвят на латекс и тапети. Ще потърся и темата за  спалните и там ще попитам.
То и за тапети е необходима шпакловка.
Да беше дала поне насока какво искаш да чувстваш в спалнята си?

# 441

То и за тапети е необходима шпакловка.
Да беше дала поне насока какво искаш да чувстваш в спалнята си?

Искам да ми е чисто, свежо и уютно. Но не съм по идеите и затова се допитвам до вас. Ако е с латекс виждам стените примерно бели, а ако е с тапети идея си нямам какви да бъдат.

# 442
  • Варна

Аз най-накрая се справих. Ето я въпросната ужасна колона.
Скрит текст:
Разстоянието от колоната до стената е 70 см. Точно между двата прозореца моят мъж настояваше да се сложи ТВ.  Close Има и изводи за него там. Така че идеята му за етажерка хич не я виждам.
Наистина ли ще е ужас ужасен, ако я направя огледална? Rolling Eyes

Телевизора точно зад колоната ли се пада?

Ако е огледална, ще отразява екрана и ще се получи неприятен раздвояващ ефект мисля  newsm78

# 443
  • Варна
Да, зад колоната, между двата прозореца.
Точно там, на четвъртата й страна, не смятах да слагам огледало. И въобще, идеята за ТВ в трапезарията ми е безумна, но! ... трябваше поне с едно желание на мъжа ми да се съобразя. Sunglasses

# 444
Скрит текст:

# 445
  • Варна
Лоренца, много идейно.

# 446
Богиня Simple Smile И на мен ми харесаха. Цена - от 912 на 608 лв.

Телевизорът - ще има ли видимост като е зад колоната ...
Тя не е точно в центъра на помещението. Направи си я в огледала.
Може и парчета огледала  Thinking

# 447
  • Варна
Лоренца, и цената е супер. Сега ако дадеш и координати Simple Smile

Да, ще има видимост, но аз не държа Mr. Green Лявата половина на помещението е малко по-малка от дясната, наистина.

# 448
  • Варна
Аз съм на вълна тапети, обаче се притеснявам да дам съвети, дори и за сегашния избор се опитвам да огранича разни мои ексцентрични идеи като тапети имитиращи бетон или окислени медни листи зад спалнята, която е от масивно дърво, за тоалетка бих сложила една стара дъска (имам я) омаслена с тъмно масло.
Изобщо няма да споделям едни други лудости  Mr. Green

Но трябва да е традиционно защото ще се отдава под наем.

Харесах си тапети Haikuно са ми малко скъпи

Засега съм се спряла на едни тапети в сиво металическо, смятам на прозорците да сложа едно до друго по две плътни пердета, засега се колебая между виолет и циклама и тънко сиво перде, сиво шалте и разни възглавници, две вече имам бяла и сива с лъкави цифри:)

Имам един стол като леко кресло с дървени облегалки - засега виолет(ако реша двойката пердета да бъдат в такъв нюанс) тапицерия и може би дървото в същия цвят боя.

Гардероба ще видим дали ще мога да му облека фасадата с огледала.

# 449
http://www.vivre.bg/p-65625/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BF%D0%B5_beat_lime
Simple Smile

Богиня, този ТВ там уби май всякакви идеи за разкрасяване на колоната...
Защо не сложи тв-то на стената вляво до прозорците? Къде ще е дивана всъщност ...

Общи условия

Активация на акаунт