TianDe-лечебна козметика 2-ра тема

• 228 895
  • 896
  •   2
Отговори
# 810
  • Бургас
Аз също не мога да се съглася с гъбичките от превръзките!За 4 години като активен консултант имам изключително много доволни дами, които са преборили гъбички и бяло течение с превръзките и нежния гел на компанията.В това число съм и аз.Не знам кое и как сте ползвали, осве това гъбички е възможно да получите от лекарства, дрехи сушени навън и полазени от нещо и от куп други неща...

# 811
Здравейте искам да попитам някой използвалие техния фиточай за женско здраве .... искам да подчертая че нямам никакви гинекологични проблеми но имам един спонтанен аборт  и минаха се 10 меца правим опити с мъжа ми но уви все още нищо

# 812
Здравейте искам да попитам някой използвалие техния фиточай за женско здраве .... искам да подчертая че нямам никакви гинекологични проблеми но имам един спонтанен аборт  и минаха се 10 меца правим опити с мъжа ми но уви все още нищо

Съжалявам за случилото се с вас !
Изследвайте причината за спонтанния аборт, за да предотвратите евентуално повторение.

# 813
Изследвайте дали имате вродена тромбофилия. И се насочете към АГ, което разбира от тях. Може и консултация с хематолог, който според изследванията ще назначи съответната терапия. Направете и изследване за микоплазма и уреаплазма.
Успех!

# 814
Здравейте,
Моля за мнение за Шампоанът против оплешивяване на „Master Herb“.

С Хашимото съм т.е хроничен косопад + 3 месеца след като съм родила допълнително...

Има ли шанс за ефект от този шампоан?

# 815
  • волно калдъръмче
На едни помага, на други не.

# 816
  • Бургас
Здравейте,
Моля за мнение за Шампоанът против оплешивяване на „Master Herb“.

С Хашимото съм т.е хроничен косопад + 3 месеца след като съм родила допълнително...

Има ли шанс за ефект от този шампоан?
Опитайте био рехаб, но за който и да е продукт си трябва да мине период от поне 2-3 месеца, за да се натрупа

# 817
  • Стара Загора
Може ли мнение за кърпите за стъкла? Наистина ли са толкова вълшебни?

# 818
  • волно калдъръмче
Може да ме спечелят единствено с цена, но не ми се вярва.

# 819
  • Бургас
Кърпите са страхотни, чистят наистина добре и не оставят следи, аз лично препоръчвам зелената, защото също може да се ползва за стъкло, а грапавата и повърхност чисти без да надрасква повърхости.Мога да покажа клип как чистя стената от надраскано

# 820
Моля някой да пусне нова тема.

# 821
Здравейте,извинявам се че нахлувам в темата сега ще се абонирам ,искам да попитам пили ли сте чайовете за корем Тианде и доволни ли сте?🤔🤔

# 822
  • Бургас
Здравейте,извинявам се че нахлувам в темата сега ще се абонирам ,искам да попитам пили ли сте чайовете за корем Тианде и доволни ли сте?🤔🤔
Пила съм чаят с бяла ружа, подуване, тежест, къркорене...всичко изчезна

# 823
Благодаря купих го и ще пробвам Simple Smile

# 824
Благодаря купих го и ще пробвам Simple Smile

Здравейте, Lunen_sun, бихте ли споделили отзиви от фиточая за стомах? Имаше ли ефект при вас? Изпробвали ли сте и други техни чайове?

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт