Априлска Мама бременее, щастие в очите грее :)

• 32 767
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • в 1001-та нощ
Привет Слънчеви  Blush

при мен се започна с гаденето в пълна сила, на всичкото отгоре и малкият е с ангина и не ми беше много ясно в началото - болна ли съм или просто ми се гади  Blush мисля, че закачих малко от вируса, защото нощем се промъква при мен и ми диша директно в лицето - глава до глава ..... и в събота не си стоях на краката изобщо ..... та и неделята бях в леглото  Blush

Днес съм по-добре, като изключим гаденето  Blush добре, че на закусвам, че можеше да има инцидент в колата  Blush

Следобед имам час - да чуем сърчице, дано бие и да го чуем  Hug

От мен прекрасна седмица  Hug  bouquet

Моля, Мамите в чужбина  Hug да споделят коя къде е  Blush разбира се, ако някоя мама предпочита да не сподели - уважавам избора й  Peace

# 166
  • София
Привет и от мен. Пожелавам ви успешна седмица  Simple Smile
Аз днес ще ида да си взема направление за ЖК, но все още се чудя къде да се запиша по каса. Мисля да посещавам и частно някъде ако сметна, че имам нужда, но и за това не знам къде....Ако някой вече се е записал за консултация нека сподели. Аз си мислех майчин дом може би.

# 167
Доминика,само да ти кажа не Майчин дом,само лоши неща съм чувала там,но все пак чуй още мнения
Аз ходя в 1 АГ болница,но там ЖК се заплаща 450 лв.,но пък съм адски доволна,там поне мога да ти препоръчам да идваш на частно,много са добри всички лекари:-)

# 168
Здравейте априлски бъдещи мами!
Аз съм "АПРИЛка 2013" и исках да споделя с вас щастието си и да ви пожелая на всички спокойствие и само прекрасни емоции по време на бременността, топла зима, мир и любов вкъщи и търпение в очакване на чудото в коремчетата ви.
Ако мога да бъда полезна на някоя мама с нещо, ще се радвам да си пишем на лични. Обещавам никакъв акъл да не давам  Laughing

Лека бременност на всички мами в темата!

Hug

# 169
a.l.e.n.a
Успех сигурна съм че ще видите сърчице
Аз следобяд пак отивам на лекар след като приспа малкия че пак имам зацапвне вчера 1 и днес пак и че повикаха дано всичко е наред 

# 170
  • Варна
dominikka7, не е ли рано за направление за ЖК, регистрацията не е ли след третия месец? Тази бременност ми е същата като предната - не ми е лошо, не ми се повръща, ама много ми се СПИ!!!. Направо имам усещането, че ще се захлупя на бюрото и ще му дремна малко Simple Smile. Искрено се надявам, че въпреки сходството на двете бременности, еднаквия термин, поне полът да е различен и да си имам и едно момиченце Simple Smile. Ще видим след някой и друг месец.

# 171
Привет, момичета, аз нямам почти никакви оплаквания, но от няколко дни, май предимно вечер, изпитвам нещо като пробождания ниско долу, не са силни, но всяка болежка в тази област си е стресираща... Някой да има подобни оплаквания?
Иначе аз също мисля тези дни да отида за направление за ЖК, само не ми е много ясно - трябва лекаря при когото искаш да се запишеш да работи със Здравната каса ли? Харесала съм си една лекарка в частен медицински център и мисля, че работи със ЗК.

# 172
  • в 1001-та нощ
Момичета, имаме сърце  Heart Eyes

Рег-я по ЖК може да се направи с потвърждаване на бременността. През всеки триместър се полага пакет изследвания, които ако се пропуснат в 1 триместър, не се наваксват след това, т.е. не може 2 триместър 2 пъти и в трети още веднъж. Полагат се и 3 ехографии, без значение в кой момент  Peace

За мен е удачно след установяване на бременност - регистрацията по ЖК да е за констатиране на сърдечна дейност, т.е. около 7 г.с.  Peace

# 173
  • До Балкана
Ах, чудесно! Да ви е честито сърчицето!  bouquet

# 174
  • София
Честито алена  Simple Smile Не смятам, че е рано, а и аз още не съм избрала лекар. Имам 1 месец време с това направление да реша и да се запиша, но искам да е около 10та седмица, за да може да се консултирам за фетална морфология и други ранни изследвания.
elibeth може ли да спделиш кой е този частен център и лекар, може и на лични. Аз съм в чудене.

# 175
Да ви се оплача мен от вчера ме гони параноята. Имам чувството, че корема ми не е така потдут като преди.. а при мен другите симптоми хич ги няма и въпреки, че преди 2 седмици видях, че всичко е наред с бебето все си мисля, че е обезпокоително да се чувстваш съвсем нормално  Confused А днес пък и апетита ми липсва на всичкото отгоре  Rolling Eyes
В сряда съм на преглед.. стискайте палци всичко да е наред с нашето бебче  Hug
Иначе днес беше особено специален ден за мен.. първа визита при ортодонта след поставянето на горните брекети.. надявам се да не боли толкова много утре  ooooh!
Гуш от мен и усмихната вечер на всички  Hug

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 19:01 от northlove

# 176
alena супер  Grinning много се радвам ..честито ви сърчице , стахотно усещане  Wink

northlove всичко ще е наред с бебчо не се притеснявай ... а за брекетите като се сетя :  )))) аз бях доста дълго време .. стискам палци за безболезнено   Simple Smile    Flowers Four Leaf Clover

...на мен също ми поспря гаденето и като цяло всичко ,само от два дни някакво мигренозно главоболие ме мъчи , така е по принцип преди цикъл (датата ми е днес утре ) , гледам да не се задълбочавам в мисли  .. надявам се всичко да е ок  Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet    Хубава вечер !

# 177
northlove стискаме палци, не се притеснявай, всичко ще мине добре!

Момичета, и аз да ви се оплача, гади ми се сутрин, обед и вечер, преди да ям, след като ям Sad(( през цялото време! До кога ще продължи  ooooh! ? На мен ми е първа бременност, едвам издържам с киентите през деня ...

# 178
Здравейте, на всички априлски мами! Тук съм за пореден път, но с различен акаунт.
Първия път за съжаление бях в темата за спонтанните аборти. После, с втората бременност имах изключително много проблеми, но родих прекрасно момченце, а сега съм твърдо решена всичко да е под контрол и изцяло да се насладя на бременеенето си!
За това на всички вас и на себе си пожелавам успех и много усмивки до края на април и най-вече след това!

# 179
  • в 1001-та нощ
northlove   Hug просто съкровището е с променливо настроение Simple Smile   bouquet а и бременността е като риболова -ден с ден не си приличат  Blush

на мен коремът ми беше подут леко в 4 и 5 седмица, след това спадна и дори "отслабнах леко" и се свих;  гади мие и нямам апетит  Embarassed никакъв  Blush

всичко е наред Blushне търси логика и не търси градиране на усещанията  Blush

Общи условия

Активация на акаунт